Saçmalayan Akraba !

canım babannemlerin haberi yok. gitmesem neden gelmedi derler.. onlara ne açıklama yapıcaz.. annesi hiç birşey olmamış gibi zaten çocuğa kız bakıyor. umursamıyorlar artık.. yeni bir olay değil bu 4 5 yıllık bir olay canım. çocuk evlensin diye dua ediyorum artık.. yaşım küçük olmasa ben evlenip susturucam herkesi....

evet aynen öyle canım daha benım yaşım kaç ki hem dünyada başka kimse kalmamış gibi sağlam biri değil zaten
Yaslariniz kac canim?
ben 23 o 27-28 falan

çok zor evet

Kimseye soyleme tarzı konudmasi sinir bozucu.Gizli mi gorusecekmissiniz.
Üstelik bir cocuklu adamla.İYİ niyetli oldugun sanmıyorumbu kişinin. Bu işin daha adapli yolları vardir,iyi niyet olsa birkezyazar veyazisinda bir aile büyüğünun bu konuda aracı olmasının uygunluğunu sana danisabilirdi

evet bence de ne düşünüyor kim bilir içti mi naptı
Bence de canım sakinleş bırak şuanlık duruma göre artık haber verirsin
tmam canım
öyle işte canım.. o yüzden çok dikkatli ol..
aynen teşekkürler canım

Hayır demişsiniz zaten bir daha konuyu açarsa karşında beni değil babamı bulursun diyin . . Sessizce bekleyin :)

Ailene söyle bir an önce , özellikle konuşmadığını da belirt ki yanlış anlaşılma olmasın, insanların içini bilemezsin hakkında dedikodu bile çıkarabilir, ailen gerçeği biliyor olsun ki başkalarından duyunca şok olmasınlar.

Son düzenleme:
Ben sana hak veriyorum
Böyle saçma birseymi olur ya
Bence denedi ya tutarsa diye
Hem akraba akrabaya o gözle bakarmi

Iyi etmissin valla

Annene anlat bence durumu.
İstemeyip sildiğin halde hala yazıyorsa saplantı biri sanırım.
Annen bilsin.

Siz söyleyince bende girip bir bakayım dedim, nasılda dikkat etmişsiniz. Cidden tek sorusu yaş kaç CANIM. O canımda illa ki olacak
arkadaşın her konuda yorumu var ama tek bir yorumu var yaşlarınız kaç canım ?? dikkat çekmeyecek gibi değil ki, neyse konuyu dağıtmayalım mune gelmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…