- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
tamam da benim bildiğim dedikodu çıktıysa laf çıktıysa o iki insan böyle hassas bir konu ise üstelik bir araya gelmemeli .Bayramsa bayram siz bir gün sonra gidin .Laf çıkararanları haklı yapmayın bari .Siz bilirsiniz .
Boşanmış hanımını mutlu edememiş adam !kimbilir ne defosu var sana yanaşıyor ,
ben olsan kendzlme layık görmezdim ,kala kala bumna kaldım derdim ,
başka erkek mi yok
evleneceğin erkekte seni9 gibi bekar ve çocuksuz olmalı, yok çocuğu yok eski hanımı
bumlarla kim muhatap olmak ister
adam ucuzada kapatmak istiyor 2 evliliğini
doğru düzgün adam olsaydı hanımla anlaşır gönlünü alır, o çocuğuda babasız bırakmazdı
bunada düzgün karekter gerek
ben 23 o 27-28 falanYaslariniz kac canim?
yani bence de aramızda kalsın demeyi bildiğine göre duyulursa kendısının rezil rüsva olacağını da biliyodur
çok zor evetcanım babannemlerin haberi yok. gitmesem neden gelmedi derler.. onlara ne açıklama yapıcaz..annesi hiç birşey olmamış gibi zaten çocuğa kız bakıyor. umursamıyorlar artık.. yeni bir olay değil bu 4 5 yıllık bir olay canım. çocuk evlensin diye dua ediyorum artık.. yaşım küçük olmasa ben evlenip susturucam herkesi....
hadi yaaa inanmıyorum allah bildiği gibi yapsın yüzsüzlüğe bak utanmaz
çok zor evet
Kimseye soyleme tarzı konudmasi sinir bozucu.Gizli mi gorusecekmissiniz.
Üstelik bir cocuklu adamla.İYİ niyetli oldugun sanmıyorumbu kişinin. Bu işin daha adapli yolları vardir,iyi niyet olsa birkezyazar veyazisinda bir aile büyüğünun bu konuda aracı olmasının uygunluğunu sana danisabilirdi
tmam canımBence de canım sakinleş bırak şuanlık duruma göre artık haber verirsin
aynen teşekkürler canımöyle işte canım.. o yüzden çok dikkatli ol..
Ben sana hak veriyorumSelam kızlar ,
Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;
nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldumgörüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu
bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemenama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım
çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmazne cesaret yaaaa
ay arkadaşım yaa bu 494 msjının hepsi de yaşlarınız kaç'dan mı oluşuyor merak ettim de :)))Yaslariniz kac canim?
Selam kızlar ,
Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;
nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldumgörüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu
bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemenama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım
çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmazne cesaret yaaaa
ay arkadaşım yaa bu 494 msjının hepsi de yaşlarınız kaç'dan mı oluşuyor merak ettim de :)))
bu arada ben 35 yaşındayım
ay arkadaşım yaa bu 494 msjının hepsi de yaşlarınız kaç'dan mı oluşuyor merak ettim de :)))
bu arada ben 35 yaşındayım
arkadaşın her konuda yorumu var ama tek bir yorumu var yaşlarınız kaç canım ?? dikkat çekmeyecek gibi değil ki, neyse konuyu dağıtmayalım mune gelmesin :))Siz söyleyince bende girip bir bakayım dedim, nasılda dikkat etmişsiniz. Cidden tek sorusu yaş kaç CANIM. O canımda illa ki olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?