Saçmalayan Akraba !

Bence de saçmalamış kuzum boşver takma boşluğuna gelmiştir aranıyordur sende bi şansını denemek istemiştir.

canım bende amcamın oğlu yüzünden aynı şeyi yaşadım. ve ne yazık ki duyuldu bende hiç istemedim senin gibi. ama duyulduğunda kimse onu suçlamadı herkes beni suçladı. süslenip püslenip çocuğun aklını çeliyosun diye ! sakın derim canım sakın bir daha konuşma. o erkek duyulsa ona kimse bir şey demez ama senin adın çıkar. aman diyeyim dikkatli ol. ben bu yüzden evden bile kovuldum.. neyse ki defolup başka bir şehre gitti de kurtuldum ondan.. ama bayram sabahı yine görücem ......

neden göreceksin ki .Madem bu kadar laf çıktı .

yaaa biz görüşmüyoruz allahtan beni en fazla bayramlarda görmüştür o kadar üzüldü m yaşadıklarına rezil insnalar işte

inşallah uzamaz bu konu

Sinir olman normal Miki boşver engelle babana yansıtma şuan bence yüz yüze geliyorlardır falan aile akraba olayları genelde büyür sen hiç cevap yazma engelle her yerden gitsin

Bazı adiler herkesi bi yokluyorlar işte.
Bir daha yazarsa tüm konuşmalardan ailenizin haberdar olacağını söyleyin.
Yazarsa da ona rağmen babanıza gerçekten söyleyin de bir daha olur olmaz sarkmasın herkese..

Bence sen yine de anneni sakin bir şekilde haberdar et.bu kadar ısrar etmeye devam ederse başın agrimasin.madem Tekin biri değilmiş uzatirsa canın sıkılır.annen gerekirse babana duyurmadan sessizce halleder...

Sinir olman normal Miki boşver engelle babana yansıtma şuan bence yüz yüze geliyorlardır falan aile akraba olayları genelde büyür sen hiç cevap yazma engelle her yerden gitsin

oyyy nehir bu neydi ya böyle aynen bi daha yazarsa bakarım artık
Bazı adiler herkesi bi yokluyorlar işte.
Bir daha yazarsa tüm konuşmalardan ailenizin haberdar olacağını söyleyin.
Yazarsa da ona rağmen babanıza gerçekten söyleyin de bir daha olur olmaz sarkmasın herkese..
evet öyle yapıcam

Bence sen yine de anneni sakin bir şekilde haberdar et.bu kadar ısrar etmeye devam ederse başın agrimasin.madem Tekin biri değilmiş uzatirsa canın sıkılır.annen gerekirse babana duyurmadan sessizce halleder...
bakalım bugun de yazarsa bir şeyler dusunucem ama sildiğimi anladı daha yazmaz sanırım neyseki ailem öyle beni suçlamazlar yani inanırlar bana

yaaa biz görüşmüyoruz allahtan beni en fazla bayramlarda görmüştür o kadar üzüldü m yaşadıklarına rezil insnalar işte

inşallah uzamaz bu konu

canım benim durum senden daha fena. hala utanmadan gelip istiycem seni diyor. okul çıkışlarıma gelip çiçek getiriyordu bana bide .. defalarca kafasına geçirdim .... bayramlarda hayvan gibi bakıyor utanıyorum herkes anlıycak diye korkuyorum herkes de anlıyor !! ben yıllarca abim gözüyle baktım o ise ... insanlar böyle serefsiz işte canım...

oyyy nehir bu neydi ya böyle aynen bi daha yazarsa bakarım artık

evet öyle yapıcam

Israr edeceğini sanmıyorum sonuçta akraba yani ne kadar üsteleyebilir sonunun başka yere gitceğini bilir eğer devam ederse o zaman başka bir yol bulursun

hadi yaaa inanmıyorum allah bildiği gibi yapsın yüzsüzlüğe bak utanmaz
Boşver kuzu ya takma sen

neyse kuzum bakacam artık bilmiyorum
yani bence de aramızda kalsın demeyi bildiğine göre duyulursa kendısının rezil rüsva olacağını da biliyodur

Boşanmış hanımını mutlu edememiş adam !kimbilir ne defosu var sana yanaşıyor ,

ben olsan kendzlme layık görmezdim ,kala kala bumna kaldım derdim ,

başka erkek mi yok

evleneceğin erkekte seni9 gibi bekar ve çocuksuz olmalı, yok çocuğu yok eski hanımı
bumlarla kim muhatap olmak ister

adam ucuzada kapatmak istiyor 2 evliliğini

doğru düzgün adam olsaydı hanımla anlaşır gönlünü alır, o çocuğuda babasız bırakmazdı

bunada düzgün karekter gerek

bayram sabahı babannemlere kahvaltıya gidiyoruz canım... mecburen yani ....
tamam da benim bildiğim dedikodu çıktıysa laf çıktıysa o iki insan böyle hassas bir konu ise üstelik bir araya gelmemeli .Bayramsa bayram siz bir gün sonra gidin .Laf çıkararanları haklı yapmayın bari .Siz bilirsiniz .

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…