Saçmalığa bakar Mısınz

Kaş kaldırmak, alarm kurmak vs tuhaf

Bana hiç tuhaf ya da itici gelmedi yaptığınız. Ben de aynı şekilde hareket ederdim. Diger insanlara katlanılmaz gelebilir ama bir günü ya da süreci planladım ve bu başkasının zoraki olmayan bir isteği sebebiyle bozuluyorsa hiç hoşuma gitmez. Uyum sağlamaya da çalışmam çoğunlukla, baştan belirlenen şekilde devam etmesini isterim. Herkesin yapısı farklı.

Bazı konuları okuyunca , konu sahibinin gıcıklığı , bencilliği ta bana geçiyor , Buda öyle konulardan biri. Kesinlikle siz haksızsınız, eşiniz haklı.

sanırım insanlara itici gelen kısmı direkt ben istemiyorum dememesi.
Hani kaş göz yapıp sonra 1 saat kalalım, alarm kuralım falan demesi.
yani öbür türlüsünü düşünmek istemiyorum çünkü ben de asla hele pazar günü akşamı emrivakiden hoşlanmam

konu sahibinin bu konuda en azılı savunucularından olan ben
böyle kocaya az bile yapmışsın diyorum

Aynen öyle, hayatım çok yorgunum daha sonra yapsak bu ziyareti olmaz mı diyebilirdi . Kaşı gözü oynaması , yok başta gidelim , sonra yok çocuğun ödevi yok dinlenemicem , yok alarm kuralım tuhaf yani

Sevimsizlik diz boyu. En itici bulduğum insan modeli.
Neden?
Başkalarının her isteğine boyun mu eğmeli?
Kendi fikri, hayatı yokmuş gibi bir ortamdan dışlanmamak adına istemediği şeyleri bile yapmalı mı bir insan?
Kaldı ki konuda onu hesaba alıp soran da yok, yanındaki insanları biliyor demek kadın.
5 dk diye saatlerce oturan cinsler ki alarm tehditi ile karşı karşıya bırakıyor ve sonuç gidilmiyor.
Demek neymiş, 1 saatlik değil bayağı akşam gezmesi olacakmış olay.

Çok da iyi olmuş, güzel olmuş.

Net karsi cikmaniz gerekirdi bastan. Senelerdik görmedikleri birine gidilse saate bakip bir saatde kimse kalkmazdi. Cok gec eve gelirdiniz. Tek hataniz bastan evet demeniz cünkü gitmeye niyetiniz yoktu. Bende son dakika ataya birseylerin sıkıştırılmasını sevmem, ama onu bastan da söylerim.ama onlarin da uzatmadi gereksiz

ben şeyi de anlamadım
kayınbabanın hastanede tanıştığı amca! ya ben neden gidiyorum
hayır ne alaka yani?
sabahtan beri düşünüyorum -yaklaşık 8 saattir falan- yok yine garibime gitmiyor.
o kadar gereksiz ki böyle ödev mödev bahanesine bile gerek yok benim için.
ben direk ne alaka siz boş bi vaktinizde gidersiniz derdim.

Gidilecek kişi yakın dost , kardeş , anne baba vs olsa haksizsiniz da , seneler önce hastanede tanıdıktan bir adama niye gidilir ? Hem de pazar yol dönüşü yorgun argın küçük çocukla .. daha eve gideceksiniz , o çocuk banyo yapacak , ödev yapacak , karnı aç ise doyurulacak , sonra siz yıkanacak siniz , ise hazirlanacaksiniz vs yani beni de hayatta kimse götüremez o koşulda hiçbir yere , haklisiniz

Esiniz anne babasının gönlünü yapmak istemiş, her zaman olan bir şey değilse ben bir şey demezdim hatta mutlu olurdum eşim anne babasına güzel nbir şey yapıyor diye

Orda herkesi yönetmişsiniz, kimse de ses etmemiş. Gidelim diyip sonra uzatmasaydiniz, ya da baştan düşüncenizi belirtseydiniz. Eşiniz, kv ya da kpde bir hata falan görmedim okuyunca.

Ödevi son güne niye bıraktınız o da ayrı konu.

İsterse kp in abisi olsun, tepkim aynı olur benim
Orada dönüp ‘oğlum kızım bir işiniz var mıydı, aklıma böyle böyle geldi yorgun değilseniz, siz ne dersiniz?’ gibi yanındaki torun ve gelini muhattap alsaydı, işler başka olurdu.
Zaten böyle soran birine ‘başka zaman olsun, evde iş güç var bu sefer uygun olmaz şimdi’ diye kibar bir cevap verilir ya da gönlü kırılmaz, yapılır.

Bazı insanlar hanzoluğu yapıp kibarlık bekliyor, bir de karısı kaş göz yapmasına rağmen ailesine ‘hayır demeyen’ bir koca var ki o zaten cinnet sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…