- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
çok yaparım. özenilecek bir şey değil valla. gerçi bu aralar stresliyim işim yoğun tezim var. buraya da kafa dağıtmak için giriyorum ama hem yeniden sinirleniyorum hem de buradakileri de gıcık ediyorum. şu tezi versem de kendime gelsem. gıcıklık seviyem de iner belki.Hiç gıcık biri olamadımözendim şu an. Sende kaş göz yapıyor musun
Bende arabada kaşlarımı kaldırdım hayır anlamında
Gidelim madem dedim istiyorsunuz
Kaç kişi sizin keyfinize göre mi davrandı. Bir gitmeyelim bir gidelim.bak dedim eşime gülerek 1 saati geçirmek yok veya alarm kuracağım ona göre dedim.
Kudra ban yer miyizSaçmalığa bakar mısınız bence de, niye o kadar saçmaladınız ki?
Kadınnn hak vereceğimizi düşünüp i. Ah analık ne zor , kötü kayınvalide,zavallı çocukcağzınn ödevi falan diyeceğimizi sandıKaç kişi sizin keyfinize göre mi davrandı. Bir gitmeyelim bir gidelim.
Sizce de davranışlarınız çok tutarsız değil mi?
Ya ama çok tutarsız. Kaç kişiyi parmağında oynatmış bir de haklıyım diyor. 2 saat olsun ne olacak. İnsanların kalbini kırmaya değer mi? Kidinin dişmini yini kidinKadınnn hak vereceğimizi düşünüp i. Ah analık ne zor , kötü kayınvalide,zavallı çocukcağzınn ödevi falan diyeceğimizi sandıaldığı tepkilerden sonra nutku tutuldu
Kıskandın dimiYa ama çok tutarsız. Kaç kişiyi parmağında oynatmış bir de haklıyım diyor. 2 saat olsun ne olacak. İnsanların kalbini kırmaya değer mi? Kidinin dişmini yini kidin
Konu sahibi cevapları görünce bayıldı bence, işallak yemeyizKudra ban yer miyiz
Bize şikayet atanlar inşallah böyle biriyle yolculuk yapsınKonu sahibi cevapları görünce bayıldı bence, işallak yemeyiz
O zaman siz markete , eczaneye , toplu taşımaya , avm ye , sokağa , parka falan da çıkmıyorsunuz. Ne eşiniz ne siz çalışmıyorsunuz da galiba. Covid evet var ama bu kadar büyüten birinin böyle yaşamasını bekliyorum. Bu kadar korkuyorsunuz umarım aşınızı yaptırmışsınızdır.Ben gitmezdim ölümüne mücadele ederdim. Gitmeme sebebi covid!! Kvdeler üç hafta önce geldiler bana aramzida 4 saat mesafe var. Telde konuşurken geç kalmayin dedim. Oda dedi şu sehirden geçiyoruz ya eski komşumuz var ona uğrarız dedi ben dedim uğramayın hem Covid var. he hu dediler bana demediler ama uğraşmışlar gelince ağızlarından kaçtı. Neyse birşey olmadi ama bu yüzden istemezdim. Siz dermişsiniz tamam sonra biraz sinir etmişsiniz. Ilişkinjz nasil bilmiyorum ama ben derdim kv ye anne cok oturmayalim diye kp de derdim. SAat tutarım demezdim. Yalniz belki iki taraf içinde hayirli oldu.
Kaşınızı nasıl kaldırdınız böyle mi
Yoksa böyle mi
Ben en çok bunu merak ettim
Ay şimdik aklıma geldi. Eşime bi kez kaş göz yaptım arkadaşlarının yanındaa. Bir mekana gidilecekti gitmek istemedimbana döndü dedi ki BİR ŞEY Mİ OLDU , ağzın yüzün durmuyorr herkesin içinde dedi heeaa çarpıldım demiştim. İşte bizim kaş göz anlayışımız
Kaş gözü öğrenmek farz olduBende yan yana oturuyorsak çimdik atarım, masa da oturuyorsak direkt ayağına falan vururum.
Adam kaç kere zıpladı korkudan skdls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?