- 10 Ekim 2014
- 32.594
- 146.514
- 798
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
Biz ödevlerimizi cuma gününden yapardık hafta sonu rahat olalım diyeHaftasonu gezilecekse cocugun odevi pazar aksamina birakilmaz, hatta gezilmeyecekse de pazar aksam vaktine kadar ödev birakilmaz.Hakli bulmadim ben sizi.
Tutarsizlik herkesi kizdirir.
Gıcıkayyy valla ben de aynısını yapardım
anam ben gıcık bir insanmışım ahahah evet arada gıcığımdır.
valla pazar günü 6-7 saatlik yoldan dönüp kendi arkadaşıma bile gitmem ayol ertesi günü iş var, değil bir amca
Kaşınızı nasıl kaldırdınız böyle mi
Yoksa böyle mi
Ben en çok bunu merak ettim
Biz ödevlerimizi cuma gününden yapardık hafta sonu rahat olalım diye
Çocuğa ödev yaptırmıyorlar zaten çoğunlukla kendileri yapıyorlar"Ödev yaptirmak" olayi başli başina garip zaten, kendi kucuk kuzenim de gormustum ilk defa, biri başinda durmadan ödev yapamazdi okuma vs ogrendigi halde. Cok ilginc geliyor bana bu "cocuga odev yaptirmak"
Ay şimdik aklıma geldi. Eşime bi kez kaş göz yaptım arkadaşlarının yanındaa. Bir mekana gidilecekti gitmek istemedimbana döndü dedi ki BİR ŞEY Mİ OLDU , ağzın yüzün durmuyorr herkesin içinde dedi heeaa çarpıldım demiştim. İşte bizim kaş göz anlayışımız
bence böyle yapmıştır. Bu gıcık insan emojisi
Konu sahibinin en saçma gelen yanı çocuğun ödevini bahane etmesi. Bu kadar düşünüyorsa Cuma dan yaptırabilirdi. Aynısını eşin sana yapsa cidden böyle hak verir miydin ? :S gratsite inidirim var ve sen uğramak istiyorsun. En fazla 1 saat sürer diyorsunçakala bak işine gelmemiştir.
biz eşimle how i met your motherdaki gibi telepatik ve göz kaşla anlaşıyoruz.
ay yok herkes ters düşününce bir daha düşündüm ama yine konu sahibine hak verdim ben yaa.
Bana biribebişim sen gerçekten gıcık bir insan değilsin.
gıcık insan olarak ben emojilerimi sıralayım:
sonra çok abarttım galiba emojisi
Belkii kaşını gerdirmiştir hahhaaO zaman sen gelme, çok da lazım değilsin diyip sizi eve gönderirdim eşiniz olsam. Kalkan kaşlarınız bir güzel inerdi.
Konu sahibinin en saçma gelen yanı çocuğun ödevini bahane etmesi. Bu kadar düşünüyorsa Cuma dan yaptırabilirdi. Aynısını eşin sana yapsa cidden böyle hak verir miydin ? :S gratsite inidirim var ve sen uğramak istiyorsun. En fazla 1 saat sürer diyorsuneşin yok diyip kaş göz yapıyor. Seni azcık tanıdımsa gözünü oyarsın herifin hahah
Bu konuda aynı düşünmedik çiçem.ahahahaha başka şeyler için vallahi öyle
ama inan zaten bir diğer konuda fark ettiysen alışverişe hiç zaman ayırmam
eğer çok ciddiyim 1 saat demişsem eşim de yorgunum demişse sürekli sorarım gidelim mi falan diye ama ulu orta asla sormam. Açıkçası yorgunum derse gitmem bak o konuda hakkımı yiyemem.
mesela annem bir yere gitmek istese eşim yorgunum dese derim ki anne eşim yorgun başka zaman gideriz.
çünkü sonuçta onlar evde, küçük çocuklu ve çalışan olan biziz. o da tavır almaz ki zaten böyle bir şey demişliği hiç olmadı.
bu konuda konu sahibine sadece önceden planlı olduğu halde yan çiziyorsa hak vermem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?