- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi gozdesoganli
Ayıp etmişsiniz madem istemiyordunuz baştan söyleseydiniz hem kaş yapıp hem laf yapmak hiç hoş olmamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşımı yaptırdım ama tedbirli olmak lazim değil mi? Yani markete, eczaneye gidiyorum. Avm ve toplu tasima kullanmiyorum hani bunlar gidip saatlerce kapali ortamda kalınacak durumlar değil, ben nereye girip çıkıyor, maskesine, hijyenine dikkat ediyor mu bilmediğim insana gitmek istemem. Ki sadece kendim icin değil karşı taraf içinde geçerli , ben evet kv deme dedim çünkü onlar dikkat ediyor nefes darlığı var. Aşililar ama oğlu sürekli işinden test oluyor neden o kadar dikkati boşa gitsin. Yani kapalı alanda gerek var mi? Kaldi ki ben konu sahibine kabul etmişsiniz artik saat vs tutarım dememelisiniz diye demişim. . ayrıca onlarda 7 saatlik yoldan gelmiş onların gezip gittikleri adama bulastirmayagida belli değil. Hani herkes sözde yaziyor ya Covid var kimse tedbir almiyor diye , bu değişiyor sanirim olaylara göre.O zaman siz markete , eczaneye , toplu taşımaya , avm ye , sokağa , parka falan da çıkmıyorsunuz. Ne eşiniz ne siz çalışmıyorsunuz da galiba. Covid evet var ama bu kadar büyüten birinin böyle yaşamasını bekliyorum. Bu kadar korkuyorsunuz umarım aşınızı yaptırmışsınızdır.
Bu konuda aynı düşünmedik çiçem.
Ben spontane gelişen şeylerden çok keyif alırım. Asla sorunda etmem. Hatta eşimle kadıköye gidelim diye çıkıp , Bursaya gitmişliğimiz var![]()
Konudaki herkes haksız ve bencil. Birine uğrama planı son ana bırakılmaz önceden planlanır ve vakitli gidilir. Gidilecek olan kişide zor durumda kalmamış olur. Evi müsait olmayabilirdi. Sizde bencilsiniz çünkü sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Çocuğun ödevi umurunuzda olsa pazar gününe sıkıştırmazsınız zaten. Ben ne ara dinleneceğim cümlenizde kendi rahatınızı düşündüğünüzün göstergesi. Hayat sadece sizin etrafınızda dönmüyor. Hepimiz bazen son anda yapılan planlara hatır için uyuyoruz.Hanımlar selam ,
Dünn 6-7 saatlik yoldan geldik eşim annesi babası ben ve oğlum .
(Dönüşte kayınpeder eşime dedi ki ) 2-3 sene önce eşimin hastanede tanıştığı amca vardı onu ziyaret edelim mi oğlum dedi. Eşimde istiyordu zaten ziyaret etmek. Bende arabada kaşlarımı kaldırdım hayır anlamında eşim de güldü ne yapsak falan dedi. Gidelim madem dedim istiyorsunuz ama çocuğun ödevi vardı bende çalışıyorum sabah erken kalkıyorum dinlenmek istiyorum dedim eşime.
Aradı amcayı kahve içeceğiz sadece sana uğrayacağız dedi. Amca da tamam dedi
Neyse telefonu kapattı bak dedim eşime gülerek 1 saati geçirmek yok veya alarm kuracağım ona göre dedim. Tamam tamam uzatma artık gibi şeyler dedi. 2 dk sonra amcayı aradı. Biz gelmiyoruz diye
Suçlu ben oldum dedim eşime çocuğun ödevi kalsın madem dedim. Ödevi kalmasın ödevsiz gönderilmez dedi☺.
Saatte 5 civarlarıydı 2 saatlik yolumuz kalmıştı. Kayınvalidenin surat bi düştü yol boyu bir görün ama sordum bende ne oldu dedim yoruldum falan dedi.
Eve geldik eşim benle konuşmuyor
Hayatımda görmediğim adamın evine gitmedim diye suçlu oldum.
Ama biliyorum oraya gitseydik en az 1-2 saat vakit kaybı olacaktı. 9 da eve girip ne ara dinlenip işe gidecektim.
Kayınvalideye sinir oldum eşime de.
Akşam olsun da eşime diyeceğim 2 saatlik mesafe gidin bir haftasonu ailenle..
Ben Haklı değil miyim ?
( amcaya da bi daha ki dönüşte uğrayalım diyip söz verdiler bu arada)
İnciraltına balık yemeye diye çıkıp fethiyede bulmuştuk biz de kendimiziBu konuda aynı düşünmedik çiçem.
Ben spontane gelişen şeylerden çok keyif alırım. Asla sorunda etmem. Hatta eşimle kadıköye gidelim diye çıkıp , Bursaya gitmişliğimiz var![]()
Bu kadar kisinin kocayi savunmasina sasirdim. 6-7 saat yol cekmisim terlemisim kokmusum arabada onca insan var hurra hic tanimadigim adamin evine adama da son dakika haber veriyorlar. Bakalil adam yoldan gelmis 5 kisiyi aniden davet etmek istiyor mu
Bu kadar kisinin kocayi savunmasina sasirdim. 6-7 saat yol cekmisim terlemisim kokmusum arabada onca insan var hurra hic tanimadigim adamin evine adama da son dakika haber veriyorlar. Bakalil adam yoldan gelmis 5 kisiyi aniden davet etmek istiyor mu
Herkes farkli biyerden bakarak eşe hak verdi. Kendi adima planli, plansiz, yabanciymiş bilmem ne takilmazdim. Benim okuyunca takildigim şey tutarsizlik ve anlamsiz bahaneler oldu.
Eşim "ben istemiyorum yorgunum veya sadece istemiyorum" dediyse benim icin baska birseye gerek yok. Ayni sekilde ben de dolandirmadan istemiyorum derim.
Ama bahaneler uydurup iki dakika once kaş gözle istemiyorum diyip iki dakika sonra istiyorum diyip sonra şart koşmasi bana hos gelmedi. Boyle yapan biri yerine direkt istemiyorum diyen birini tercih ederdim.
İmzamı atıyorum bu yoruma.
Konu sahibi direkt “Çocuğun ödevi var, yorgunum gitmeyelim/gidebiliriz de bir saatten fala kalırsak çocuğa sıkıntı olur” deseydi problem yoktu.
Bir öyle bir böyle kaş göz derken haksız duruma düşmüş. Hele alarmda iş iyice bozulmuş.
Bende onu düşünüyorum, gezmeye gidiyorsanız ödevi önceden yaptırın yada yanınıza alın 1 saat ayırın. Yorgun yorgun gece birde ödev yapacak çocuk. Ben olsam yapmazdım o kadar yolculuktan yorgunluktan sonraAyrıca pazar gezilecekse çocuğun ödevi cuma cumartesiden yaptırılır yani bunu da ben mi söylym![]()
Mesele çocuğun ödevi değildi benceBende onu düşünüyorum, gezmeye gidiyorsanız ödevi önceden yaptırın yada yanınıza alın 1 saat ayırın. Yorgun yorgun gece birde ödev yapacak çocuk. Ben olsam yapmazdım o kadar yolculuktan yorgunluktan sonra![]()