Alirsin bu aksam gönlünü üzülmeDesene eşimin kalbini boşuna kirmisim
Eşim çok kıskanç ama bu kadar da olmaz herhaldeeşin haklı tabiki
şu anda o çocuk hala dış kapının mandalı sayılır
kesin evlenecekleri belli değil, sadece bir adım atılmış
eşin, karısını yabancı bir erkekle yalnız göndermek istememiş bellki
cevap yazmaYok zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama whatshaptan kardeşim grup kurmuş ben o ve sozlusu adına sürekli yazıyorlar esimde rahatsız oluyor bilmiyorum ne yapmalıyım
Gencler siz takilin ben kaciyorum de cik konudanYok zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama whatshaptan kardeşim grup kurmuş ben o ve sozlusu adına sürekli yazıyorlar esimde rahatsız oluyor bilmiyorum ne yapmalıyım
benim eşim de kıskançEşim çok kıskanç ama bu kadar da olmaz herhalde
Bahane buldum zaten gitmedimbence çocuk düşünememiş. eşin haklı sende bir bahane bul gitme
Ne bilim çocuk kardeşimin sozlusu olduğu için kötü düşünemiyorumbenim eşim de kıskanç
ama bakıyorum adam haklı
sen kocanın bir kadınla hediye bakmaya gitmesine izin verir miydin
ben vermezdim
çocuk kötü niyetli olmayabilir ama eşin bir erkek olarak duruma hoş bakmamışNe bilim çocuk kardeşimin sozlusu olduğu için kötü düşünemiyorum
deseydi eşin sen ve ben gidelim diye tamam derdi eşin ama elin adamı ile üstelik huyunu suyunu bilmediğiniz dha yeni damat adayı olan bryle ne işiniz var başbaşaBahane buldum zaten gitmedim
Kızlar merhaba... Biz dun gece esimle ağız tartışması yasadik haklı mi haksız mi size danışmak istiyorum. neyse konuya gelecek olursak benim kız kardeşim 1 hafta önce soZlendi henuz nisanlanmadi neyse kardeşimin sözlüsü whatshaptan dun bana mesaj attı (kardeşimin ismi serpil olsun) sozlusu dediki serpile supriz hazırlamak istiyorum dedim pasta felan al gel bize esimede söyledim tamam dedi neyse 1 saat sonra kardeşimin sozlusu yine mesaj attı dedi hediye almak istiyorum 1 saatin varsa beraber gidip alalım esime söyledim oda bianda tepki gösterdi dedi bu çocukta çok olmaya başladı daha aralarında nişan bile yok nasıl böyle rahat rahat sana yaziyor mesafe köy arana felan fistan bende dedimki ne biçim konuşuyosun serpilin sozlusu sonuçta olsun diyor bu kadar samimi olmanı istemiyorum sizce haklı mi allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?