Sacmalik degilmi sizce

+1 diyorum.
Kafalar İran sularında seyrediyor, evli kadınlar yabancı erkeklerle hiç konuşmasın bileye gelir bu iş.

Her mesaj evli kadın aşağı evli kadın yukarı evli kadın çağrılmaz şeklinde. Kadın evli diye kimse sosyal olarak görüşmek istemesin mi? Evli kadınlar hiçbir erkekle konuşmasın haremde falan yaşasın.

Eş saçmalamış bence. Yani çocuk kardeşi sevindirmek istiyor, tabi ki ablanın görüşüne başvuracak. Çocuk sevgilisinin evli barklı ablasına mı hallenecek? Çocuk namahrem mahiyetinde , kıskanılacak biri değil ki kardeşin sevgilisi. 7 kat yabancı adam olsa bile insan karısına birazcık güvenmeli, kaldı ki bu kardeşin sevgilisi. Eş baştan aşağı zırvalıyor bence, garip bir kafa.

Haklı diyen arkadaşlar olmuş çok şaşırdım Bu kadar kötü mü oldu Dünya yaa Sözlüsünün evli ablasına sırnaşacak kadar arsız mı insanlar Ben olsam kötü düşünmezdim eşim de düşünmezdi.. Sonuçta bi kadına hediye alıcak ve sizin canınız kanınız biri tabiki de bi kadından yardım istiycek siz en doğru insansınız bence yardım istemesi için.. Ben de eşime sevgiliyken bile hediye alırken erkek kardeşlerinden yardım istedim kaç kere, Onlar da kötü düşündüler acaba bak şimdi kafam karıştı

Bence ortada kıskanılacak hiçbir durum yok. Eş haksız.
Dip not : Sevgilisinin ya da eşinin hediyesini başkasına seçtirene gıcık olurum. Armut piş ağzıma düş yok öyle. Kötü de olsa kendi almalı. Öyle değerli olur.

çocuk eşini de çağırmalıydı üçünüz giderdiniz ikiniz uygun olmaz

eşin haklı

Eşin annen baban ve kardeşin tamam. Ama bunların dıdılarının dıdıdlarına mesafeyi tam koy. Bi bahane bul, güleryüzünü eksik etme ama bence gitme de.

benim eşimin erkek kardeşi bana gel senle abime bişey alalım dese ben gitmezdim
malum benim durumum
eltim önce eşimle evlenme planları içindeydi, sonra kızla eşimin kardeşi evlendi
güvenemem bu şartlarda

ama bu konuda bence teklif hanımın eşini de kapsamalı.
adam tabi ki der bu ne cür'et diye.
hem fikir danışabilir ama kendi hediyesini de kendi seçmeli. o kadar da tanımıyor mu sözlüsünü?
konu sahibine fotolarını atıp hangisini beğenir diye sorması kafi
ya da abi-abla bana yardım edin hediye alıcam diye çift olarak çağırmalıydı.
evet hata değil ama bence şık durmuyor. düşüncesizlik etmiş damat bey.

Eşin annen baban ve kardeşin tamam. Ama bunların dıdılarının dıdıdlarına mesafeyi tam koy. Bi bahane bul, güleryüzünü eksik etme ama bence gitme de.
Mesela cocuk whatshapta yazıyor soruyor beni balldiz nasılsın diye eşim cevap verme diyor bende diyorumki ayip nasıl cvb vermem sınır oluyor

eşini kendi yerine koy eşinin erkek kardeşinin nişanlısı kız onu arayıp böyle bir teklifte bulunsa ne tepki gösterirdin?

münasebetsize bak dün bir bugün iki bu ne gereksiz samimiyet düşüncesiz davranış diye aklından geçirmez miydin?

halbu ki ikinizi de çağırmış olsa sorun olmazdı

Mesela cocuk whatshapta yazıyor soruyor beni balldiz nasılsın diye eşim cevap verme diyor bende diyorumki ayip nasıl cvb vermem sınır oluyor

Ya ne bileyim.. Bana da annem tuttururdu bi ara; ablanın kv sini arayacaksın kızkardeşinin görümcesine ziyarete gideceksin falan. Saçma ya herkes kendi halinde iyidir. Yardım isteme olayı da, keşke ikinizi beraber çapırsaydı ama çocuk sanırım yani daha yeni yeni başka bir aileye giriyor.

Eşine böyle anlatmaya çalış. Gönlünü al ama tartışma. Kapı dışındaki insanlar için eşinle arana soğukluk sokma. Tamam kardeşinin sevgilisi iyi hoş ama nolursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…