Kimseye hayır diyemiyorum utanıyorum napimtabikide haklı eşin daha dün 1 bugün 2 ne öyle hem sevdigi kızın zevkini bilebilir
Hakliysa peki ben bu cocugu nasıl uzaklaştırabilir kendimdeneşin haklı tabiki
şu anda o çocuk hala dış kapının mandalı sayılır
kesin evlenecekleri belli değil, sadece bir adım atılmış
eşin, karısını yabancı bir erkekle yalnız göndermek istememiş bellki
canım anlıyorum seni ama aile huzurunu bozan bişeyse hayır demen gerekliKimseye hayır diyemiyorum utanıyorum napim
Eşimin evde olduğu gün değildi ikimiz tek cikacaktik zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama hakkaten çocuk ağır başlı değil sanki ne bilimEsin hem hakli hem haksiz.
Esinin evde oldugu zaman dilimindeyse hakli. Beraber cikalim de, fikir iste vs ama yaptigi yanlis.
Bu arada cidden mesafe koy, kiskanclik degil de yilis yapis birine benziyor.
Sevgilime alacagim hediyeyi niye ablasina sorayim, ne sevecegini bilmiyorsam niye sozlendim?
tabiki doğruyu söyleyeceksinHakliysa peki ben bu cocugu nasıl uzaklaştırabilir kendimden
Desene eşimin kalbini boşuna kirmisimKıskançlık yapmış benim esimde boyle yapardi kesin bir bahane uydur gitme bencede daha cok erken mesafe her zaman iyidir
NedenHaksız
Yok zaten bu olay dun yaşandı ben bi bahane bulup gelmeyecegimi söyledim ama whatshaptan kardeşim grup kurmuş ben o ve sozlusu adına sürekli yazıyorlar esimde rahatsız oluyor bilmiyorum ne yapmalıyımtabiki doğruyu söyleyeceksin
açık açık eşim bu duruma hoş bakmadı diyeceksin
Valla ben o yüzü vermedim bilmiyorum nasıl bu duruma geldiEsin haklı
Benim esimde aynısını yapardı sozlusune bi hediye secemiyomu yanı daha kardeşinle sözlü nasıl senle bu kadar samimi olaviliyor
Haklisin cnmcanım anlıyorum seni ama aile huzurunu bozan bişeyse hayır demen gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?