Saçmalık

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
yeter arttık saçma sapan nedenlerden ötürü ceza alıyorum en son açtığım konu da ki yorumumla ceza aldım bir haftadır aktif değildim hayır benim orda bir tane yorumum ya var ya yok polemik yok birşey yok ben uzaklaştırılıyorum o zaman uygunsuz yorumumu alıntılayın bu yüzden deyin açıklama yapın yani sıkıldım artık bu durumdan

yeter arttık saçma sapan nedenlerden ötürü ceza alıyorum en son açtığım konu da ki yorumumla ceza aldım bir haftadır aktif değildim hayır benim orda bir tane yorumum ya var ya yok polemik yok birşey yok ben uzaklaştırılıyorum o zaman uygunsuz yorumumu alıntılayın bu yüzden deyin açıklama yapın yani sıkıldım artık bu durumdan
Bunu yetkiliye mesaj at.
Böyle konu açmakta yasak .
Yine ban alabıılırsın .

Ayrıca ben ban aldığımda illa yönetım mesaj atıyor neden ban aldığımla alakalı ..
Sana gelmıyor mu??

Ben de bu konuda yonetimin daha net olmasini istiyorum. Sadece konu basligini belirtmek yetmiyor. "Su konudaki su mesajinizdan bu sebeple..." seklinde bir aciklama yapmalari gerekiyor. Yoksa "Bu konu basligindaki yorumunuz site kurallarina aykiri oldugu icin..." seklinde bir aciklama hic tatmin etmiyor.

Bazi banlamalari anlamak zor ve yonetimi adil bulmuyorum bazen.

Ben de bu konuda yonetimin daha net olmasini istiyorum. Sadece konu basligini belirtmek yetmiyor. "Su konudaki su mesajinizdan bu sebeple..." seklinde bir aciklama yapmalari gerekiyor. Yoksa "Bu konu basligindaki yorumunuz site kurallarina aykiri oldugu icin..." seklinde bir aciklama hic tatmin etmiyor.

Bazi banlamalari anlamak zor ve yonetimi adil bulmuyorum bazen.
Kesinlikle katılıyorum size resmen söyleyemediklerimi dile getirmissinzş

Aynen neden se o herkese laf atan hakaret edenler Pro üye oluyor ve banlanmıyorlar bir adaletsizlik var

Yapmayın ne olur kaç kere ceza aldım sayısını bile bilmiyorum..
Bu hakaret ettiğim anlamına gelmesin bizimkisi karşılıklı polemikten sadece..
Pro üye olunca ceza alınmıyor değil..

Aynen neden se o herkese laf atan hakaret edenler Pro üye oluyor ve banlanmıyorlar bir adaletsizlik var

Ne alaka pro üyelikle .
Na kdr pro üye var bansız günleri yok mesela bibi. Hatta şuanda banlı :D
Hakert eden uye gördunuzde kib leyın .
Yönetım kibli mesajları göruyor. Konuları tek tek açıp kım ne yapmış ona bakmıyor.

yoo açık mesaj kutum bir kere açıklama geldi tamam ondada banlanmakta haklıydı ogün zaten kıyım yapılmıştı şu meşhur bacak açan kadın demiyorum neyse artık onun konularından birydi ama açıklama gelmedi neyse aldıysak hakkına aldık bundan sonra geri vites yok hormonlar zaten tavan içimdeki söylelyim bari öyle banlanayım diye düşünüyorum

Back
X