• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sacmaliklar silsilesi

sanırım yüz yüze pek bir şey geçmemiş aranızda..

sanırım yüz yüze pek bir şey geçmemiş aranızda..
Hayir gecmedi simdi yazdim. Bu nasil ekleniyor

Rahatsz oldugumu yazmak istedim. Kotu mu ettim. O da cok eskiden alkol almisti gece, sabaha karsi istfra ettim demisti bende yat uyu demistim.
Zaten bu aşıklı maşuklu durumlarda hele de ayrılık varsa mutlaka bir hastane arka planı loading...
Ya ne anlıyorsunuz hastanedeyim, rahatsizim, sarı seron bağlattim (antibiyotikli serum), istifra kustum, safra çıkardım...
Ya erkekler var ya bu muhabbetlerden nefret ediyorlar bence. Sanki kız arkadaşı değil de babaannesi.

Zaten bu aşıklı maşuklu durumlarda hele de ayrılık varsa mutlaka bir hastane arka planı loading...
Ya ne anlıyorsunuz hastanedeyim, rahatsizim, sarı seron bağlattim (antibiyotikli serum), istifra kustum, safra çıkardım...
Ya erkekler var ya bu muhabbetlerden nefret ediyorlar bence. Sanki kız arkadaşı değil de babaannesi.
Ayyyy amaninnnnnn inanmadi mi, cidden hastayim ama demistim hastaneden geldim diye.
Iyyy babaannesi gibi mi gordu.
Ay iyice utandimmmm

Onceki konuyu eklemeyi bilmiyorum. Biz bir sure konustuk, o normalde kizlarla birliktelik yasiyor. Hayat tarzi bu. Ama ben yasamiyorum, bana saygi duydu oyle devam ettik.( sevgili degiliz. Olmayi da beklemedim cunku cinsellik yasamiyoum, boyle konusmak yZismak dertlesmek iyi geliyordu o da sorun etmiyordu) Ama konusmadigimuz donemdi galiba beni engellemisti. Bana kotu sozde kullanmadi hic. Bisey soylemiyor. Sonra hicbisy yokmus gibi devam edebiliyor. Iste boyle engelleyince ben yazmadim. O da bir sure sonra engeli kaldirdi ama ben aylardir yazmamistim. Sonunda dun yazdim. Onu da batirdimmm

Kizlar burda okudugum ve yok akillanmaz bu dedigim bir yaziyi suan ben yasiyorum. insan nefes aldigi surece hersey yasaniyormus.
Neyse malum kisiye bu kadar zaman sonra selam yazdim. O da hemen cevap verdi. Kisaca mesafeli olarak gorusmuyorken neler yaptigimizi sorduk birbirimize. Hayat nasil gidiyor gibi...
Sonra resim istedi. Bende once sen dedim.
Ve attigi resme yaptigim bomba yorum ! Hic enerjik cikmamissin.
Hic boyle mi yazilir dimi.
O da kendi kendime cektigim icindir. Biri icin cekilseydim daha iyi olurdu dedi.
Sonra bisey sordu bende trip attim sanirim. Simdiden unutulduk gibi seyler yazdim. Sonra islerim cikti ya dedi. (Bence kacti)
Bende rahatsizdim hastaneden geldigimi yazmistim zaten.
Sabah dedimki gece acile gittim sana yazarken de istifra etmistim. Ama sana soyleyemedim hastaysan niye yazdin dersin diye. Cidden ozur dilerim bu kadar kotu olacagimi tahmin etmiyordum dedim. Ve hic yazacagini dusunmuyorum. Profil resmimi begenmisti. O kadar utandim ki kapattim herseyimi. Onu rehberden sildigimi de dusunebilir bilmiyorum. Zaten cevap vermez sinirliyse.
Sizin fikrinizi merak ediyorum. Bana gore o kadar sacma bur yazisma olduki
Ne okudum ben şimdi? 😶

Back
X