Saçmalıyor muyum

birazcii abarti olmus tepkiniz.halbuki ona acele ye diyip gidip hazirlanabilirdiniz.sizde en az yarim saatte hazirlanirdiniz.sanirim duygusal bi gununize denk gelmis ondan hassaslaşmissiniz
Yani evden çıkmamış olmam, evde de çocuklarımın hareketliliği, bunaldığımı düşünmesi gerekmez miydi yaaa

3 cocukla eminim hersey daha zordur...ama 3 gündür cikmadim dışarı diyorsunuz çocuklarınızda evde mi soz2 gitmeyince hergun cikin parka götürün gezin diyecem ama yaşları kac zor olur mu bilmiyorum , aksan gitmeye karar verdin mi esin yemek yemeye mı koyuldu diyecketin çocuklar seninle dursun ben gideyim rahatca bakayim diye... biz mecbur kalmadikca gitmiyoruz avm ye cocukla bahşedemiyorum heryere koşturmak istiyor... keşke sen kal deyip çıksaydın

Işte ben de aynen bunları düşündüm ve eşimi çok bencil, düşüncesiz gördüm. Yarın hafta sonu eminim bir yerlere gidelim diyecek, kendince telafi edecek ama ne yapsam bilemiyorum. Kırgın hissediyorum kendimi. Kırıldım
....

Eşiniz şımarıkca davranıyor bence işten geldiyse hep birlikte yemek yenilir neden sonradan kafasına göre yemek yiyor , Çocuklarına iyi örnek olmaz böyle davranarak.
Onun dışında biraz dolmuş gibisiniz işleri falan bu kadar takmayın kafaya sonrada halledilebilir.

Aslında bakarsanız, a
Çocuklarla avm ve park en rahat ettiğimiz. Bayramlık almak, yemek sonrası yürümüş olmak. Bu bile iyi gelecekti.

Yarın beraber birşeyler yapalım dediğimde, tek çıkacağım diyeyim bari..durumumu çok güzel özetlemişsiniz, tşk

Çocuklar küçük. Kızım 6 yaşında, ikizler 1,5 yaşında. Parka tek çıkaramıyorum. Annem kabul ederse gidiyoruz, o da çok dışarı çıkan biri değil.

Kendimi sizin yerinize koyuyorum. Evet uzulurdum kizardim..ama esiniz gelmeden siz ve cocuklar hazirlanip yemeklerinizi yerdiniz..esiniz geldiginde yemegini yer cikardiniz..sorun da kalmazdi. Calismak inanin cok zor insanin bazen tek hayali evine gidip bir corba icmek oluyor sakin kafayla.. amac aclik degil yani evde olmak sakinlesmek ne bileyim ikinizde haklisiniz.

Arkadaş abartmayın insan işten gelince o yorgunluk az bişi dinlenmek istiyor insan sonra yese ne olur ki acıkmış
Alınganlık iyi değildir

Çocuklar küçük. Kızım 6 yaşında, ikizler 1,5 yaşında. Parka tek çıkaramıyorum. Annem kabul ederse gidiyoruz, o da çok dışarı çıkan biri değil.
Ikiz zordur iste bidaha bırak babalarıyla cik mağaza gez otur bir kahve ic ama emiyorlar mi bilmiyorum..hatta büyük kızını al anne-kiz günü yapin sanada iyi gelecek inan... bende alınırdım gerçekten ama kendine fırsata çevir durumu

Çocuklarla sürekli birlikte olmak bunaltmış sizi. Alıngan yapmış, normal, kolay değil. Eşinizle açık açık konuşsanız böyle sorun yaşamazsınız sanki. Eşimiz de kötü biri değil gibi geldi bana, klasik erkek hödüklüğü:)) Haftasonunuzu canınızı sıkarak geçirmeyin.

Bunalman gezmek istemen normal ama çok abartmışsın dordunuz hazirlanirken oda yeseydi ne var yani

Aslında bakarsanız, a

Çocuklarla avm ve park en rahat ettiğimiz. Bayramlık almak, yemek sonrası yürümüş olmak. Bu bile iyi gelecekti.

Kendıme vakıt ayırmak ıstıyorum demişsın coluk çocuk avm gezmek ne kendıne vakıt ayırmak oluyor ne eşine. Arada cocukları bırakın ıkınız guzel program yapın gezın 1-2 gun. Bence sanada iyi gelecek Hem adamda heveslenır belki.
Ayrıca benım eşimde işten gelır gelmez sofraya oturmaz 1 saat sonra yer anca yorgun oluyor sonuçta. Dısarı cıkcak zaman iki ayagımı bır pabuca sokmayı hiç sevmem zaman kısıtlıysa ve mecbur degılsem ogun cıkmam daha ıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…