Yani evden çıkmamış olmam, evde de çocuklarımın hareketliliği, bunaldığımı düşünmesi gerekmez miydi yaaabirazcii abarti olmus tepkiniz.halbuki ona acele ye diyip gidip hazirlanabilirdiniz.sizde en az yarim saatte hazirlanirdiniz.sanirim duygusal bi gununize denk gelmis ondan hassaslaşmissiniz
Işte ben de aynen bunları düşündüm ve eşimi çok bencil, düşüncesiz gördüm. Yarın hafta sonu eminim bir yerlere gidelim diyecek, kendince telafi edecek ama ne yapsam bilemiyorum. Kırgın hissediyorum kendimi. KırıldımHerkes abartmışsın demiş ama bence abartmamışsın.
Kadın 3 çocuğu hazırlayacak kan ter içinde, çanta yapacak, kendi hazırlanacak ve eşi sallana sallana yemek yiyip kapıya dikilecek. Sinir bozucu haklısın.
Aslında bakarsanız, aAynı annem gıbısınız onunda gezmeye gıtme ve dısarı çıkma anlayışı avm gezmektır. Babamda sıkılır. Gönlü yoktu dıyorsunuz dısarı çıkalım dıyıp avmye gıtmek eglencelı bısey degıl kı çok hevesli olsun.
Ayrıca yarım saat sız hazırlanırken yıyebılırdı abartı hareketler yapmışsınız. 1 hafta evde durdunuz dıye bunca tribe gerek yok. Bizde hafta içi pek çıkmayız dışarı, genelde cumrts pazar olur gezme işi. Ben hafta içi sadece salona gıderım çıkışta belki yarım saat bı saat bıyerde otururum okadar. Aylardır evde kapalı gıbı davranmışsınız.
Çocuklarla avm ve park en rahat ettiğimiz. Bayramlık almak, yemek sonrası yürümüş olmak. Bu bile iyi gelecekti.Aynı annem gıbısınız onunda gezmeye gıtme ve dısarı çıkma anlayışı avm gezmektır. Babamda sıkılır. Gönlü yoktu dıyorsunuz dısarı çıkalım dıyıp avmye gıtmek eglencelı bısey degıl kı çok hevesli olsun.
Ayrıca yarım saat sız hazırlanırken yıyebılırdı abartı hareketler yapmışsınız. 1 hafta evde durdunuz dıye bunca tribe gerek yok. Bizde hafta içi pek çıkmayız dışarı, genelde cumrts pazar olur gezme işi. Ben hafta içi sadece salona gıderım çıkışta belki yarım saat bı saat bıyerde otururum okadar. Aylardır evde kapalı gıbı davranmışsınız.
Yarın beraber birşeyler yapalım dediğimde, tek çıkacağım diyeyim bari..durumumu çok güzel özetlemişsiniz, tşkBence haklısın...
Yemek ortada işte yesene be adam , bir saat içinde mi acıkmış olacaksın sanki.
Ama asıl sorun sanki , üç çocukla başetmek, sabır göstermek , sorumluluk almak ve buna karşılık eşinizden ilgi ve alaka beklemek gibi geldi bana...
Sizde , bu durumda gönüllenip gitmiyorum deyip gönlünüze küsmüşünüz.
Sizin yerinizde olsam , birkaç saat de olsa çocukları eşime bırakır , yalnız takılırdım.
Şu an gözüm korktu zaten hamileliğimin başından beri korkularım var, benim de üçüncü hamileliğim , kendimi sizin yerinize koyarak haklısınız kanısına vardım.
Çocuklar küçük. Kızım 6 yaşında, ikizler 1,5 yaşında. Parka tek çıkaramıyorum. Annem kabul ederse gidiyoruz, o da çok dışarı çıkan biri değil.3 cocukla eminim hersey daha zordur...ama 3 gündür cikmadim dışarı diyorsunuz çocuklarınızda evde mi soz2 gitmeyince hergun cikin parka götürün gezin diyecem ama yaşları kac zor olur mu bilmiyorum , aksan gitmeye karar verdin mi esin yemek yemeye mı koyuldu diyecketin çocuklar seninle dursun ben gideyim rahatca bakayim diye... biz mecbur kalmadikca gitmiyoruz avm ye cocukla bahşedemiyorum heryere koşturmak istiyor... keşke sen kal deyip çıksaydın
Ikiz zordur iste bidaha bırak babalarıyla cik mağaza gez otur bir kahve ic ama emiyorlar mi bilmiyorum..hatta büyük kızını al anne-kiz günü yapin sanada iyi gelecek inan... bende alınırdım gerçekten ama kendine fırsata çevir durumuÇocuklar küçük. Kızım 6 yaşında, ikizler 1,5 yaşında. Parka tek çıkaramıyorum. Annem kabul ederse gidiyoruz, o da çok dışarı çıkan biri değil.
Çocuklarla sürekli birlikte olmak bunaltmış sizi. Alıngan yapmış, normal, kolay değil. Eşinizle açık açık konuşsanız böyle sorun yaşamazsınız sanki. Eşimiz de kötü biri değil gibi geldi bana, klasik erkek hödüklüğü:)) Haftasonunuzu canınızı sıkarak geçirmeyin.Işte ben de aynen bunları düşündüm ve eşimi çok bencil, düşüncesiz gördüm. Yarın hafta sonu eminim bir yerlere gidelim diyecek, kendince telafi edecek ama ne yapsam bilemiyorum. Kırgın hissediyorum kendimi. Kırıldım
....
Aslında bakarsanız, a
Çocuklarla avm ve park en rahat ettiğimiz. Bayramlık almak, yemek sonrası yürümüş olmak. Bu bile iyi gelecekti.
erkekler bu kadar ince dusunmuyor malesrfYani evden çıkmamış olmam, evde de çocuklarımın hareketliliği, bunaldığımı düşünmesi gerekmez miydi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?