Saçmaliyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdığınız şey iğrenç ama gerçekten şüphelenmeseniz bunu buraya yazmazdınız.
Utanarak söylüyorum ama banyoya giderken önüne bakın, sertleşme vs gibi bir şey gözlemlerseniz maalesef durumdan emin olursunuz. Tabiki böyle bir şeyin olmaması yine de taciz yok anlamına gelmez, takip edin siz.

bence 2sinin de yaşı açıkca konuşulacak türden, ben öyle bir şey görsem anında sorardım beklemeden.

Annenize söylemeden önce bı bahsneyle ya da gizli gizli kardeşinizin telefonunu almaya bakın . İnternet gecmisine , eğer varsa arkadaşlarıyla konuşmalarına bakın. Bu yaştaki çocuğun illa ki okuldan takıldığı konuştuğu arkadaşlar vardır grupları vardır . İyi gözlemleyin bence biraz daha dikkat edin . Bir de bogustuktsn sonra kardeşimize farklılık hissediyorsanız ( güreş sonrası yorulup nefes alma dışında ) konuşma yapın . İnşallah sizin kuruntularinizdir inşallah düşündüğünüz gibi bir şey yoktur

Olmayacak bir şey değil ama umarım yanılıyorsunuzdur.
12 yaş da küçük değil aslında. Neyin ne olduğunu tam bilmese bile yanlış bir şeyler olduğunu fark edebileceği bir yaşta. Ters bir durum olsa bunu hisseder, ister istemez davranışlarına yansır diye düşünüyorum.
Kardeşinizin abisine karşı bir soğukluğu var mı? Onunla yalnız kalmaktan ya da oynamaktan rahatsız olduğunu belli edecek davranışları var mı?
Bunları da gözlemleyin.

Umarım Yanılırsınız. Biraz yakından gözlemleyin. Olmayacak iş değil. Annenizle paylaşsanız nasıl tepki verir? Yok öyle şey olmaz diyip kestirip atar mı? Yoksa kendince incelemeye mi çalışır? Ailenizin tavrı nasıl olur

Buyugu alir karsima, agzina ederim.
20 yasindaki essek kadar herif neden uste cikmali oyunlar oynuyor ?
Iyice bi utandirin, niyeti o olsun olmasin iyice bi yukselin derim ben.
Annenize soyleyin soylemeyin bilemem ama asla sessiz kalmayin, sacmalamiyorsunuz.

internet geçmişi, telefon whatsapp goruşmeleri, biraz da ağız arama lazım. Ağız ararken hoşlandığın kız var mı tarzı konuya girip, yem atın bakalım şöyle bir arkadaşım var seni beğenmiş yakışıklısı hadi seni falan diyin. Biraz sıkıştırın bakalım ne tepki verecek.

saçmalıyorsun bence böyle bir şey olabilir mi

Saçmalıyorsunuz diyenlerin Kardeşini Doğurmak: Türkiye’de Ensest Gerçeği kitabını (Büşra Sanay tarafından yazılan) okumalarını tavsiye ediyorum. Dünya o kadar masum bir yer değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X