- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce bununla ilgili bir şeyi dikkatimi çekmedi internet geçmişi vs . Sık duşa girmez genelde böyle denk geldiği için dikkatimi çekti
ccanımcanım inan üzükdüm 12 yaşındaki kardeşinle konuştunmu peki abinle ne oynuyosunuz bişey diyomu sana diye canımIyi akşamlar herkese.
Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.
Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor
Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin
şu ana kadar anlattıklarınızda erkek kardeşlerin hatta lisede bile kankaların birbiriyle güreşmesi dışında bişey göremedim ben şahsen.Bundan yaklaşık bir yıl önce bir keresinde kendisi ayaktayken kucağına aldığını gördüm
Nasıl anlatacağımi da bilemiyorum açıkçası
Biraz önce düşünürken aklıma geldi bu olay
Konuşmadım anlaşılmasından korkuyorum böyle bir şey yoksa bile ima ederim anlaşılır diyeccanımcanım inan üzükdüm 12 yaşındaki kardeşinle konuştunmu peki abinle ne oynuyosunuz bişey diyomu sana diye canım
Ama canım bunu iyi gözlemle birde 20 yaşında bi gencin böyle bişey yapmasıda çok mantıksız askerlik çağı. Gelmil bunu ihmal etmw canım benceKonuşmadım anlaşılmasından korkuyorum böyle bir şey yoksa bile ima ederim anlaşılır diye
Bana tuhaf gelen kısmı güreş gibi değil de mesela küçüğü alttayken o şekilde bekliyor oluşuşu ana kadar anlattıklarınızda erkek kardeşlerin hatta lisede bile kankaların birbiriyle güreşmesi dışında bişey göremedim ben şahsen.
bizim sülale kuzenler kardeşler genelde erkektir, lisede de çoğu sınıf arkadaşım erkekti.bana o yüzden bunlar garip gelmedi.yani böyle taciz olmaz gibi geldi.yahu zaten kadın değil ki erkek üreme organı şimdi açık açık yazmıyım diyorum da başka yere gitse kafası belli olur ordan ne olduğu.Bana tuhaf gelen kısmı güreş gibi değil de mesela küçüğü alttayken o şekilde bekliyor oluşu
Umarım sizin dediğiniz gibidir