Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Dışarda sıcaklık bin dereceyken eşimin pantolonunu utulesem ,o da şaka adı altında utuledigim şeyi bozsa çok çok çok sinirlenirim.Mutfakta tabak çanakla sirtaki yapmam belki ama dilim çok sivrilesir
İşte ben normalde sinirlenecek biri değilim buna. Essek derim şakadan vururum falan. Bilmiyorum içime şeytan kaçtı sanki

Yaa ne güzel yazmissiniz. Çok teşekkür ederim. Özür dilemek konusunda normalde problemim yoktur ama bu kez dileyesim yoktu. Ama sakinlestim burada yazistikca. Sizin mesajınız da tamamladı sanki bu durumu. Gelince özür dileyecegim Ütüyü zaten saniyesinde bıraktım. Yarın yaparım artık.

Bİdaha da şaka yapmaz sana bu tepkinden sonra
Yapsın diye gözünün içine bakarsın saçma olduğunu bile bile devam etmende saçma

Altta yatan başka bir sebep olmalı bunu ancak kendiniz bulabilirsiniz hormonal dengesizlik sinir yapar ya da başka bir şeye bunalmış olmalısınız

Bİdaha da şaka yapmaz sana bu tepkinden sonra
Yapsın diye gözünün içine bakarsın saçma olduğunu bile bile devam etmende saçma
Neyse ki eşim sizin kadar kindar değil

Altta yatan başka bir sebep olmalı bunu ancak kendiniz bulabilirsiniz hormonal dengesizlik sinir yapar ya da başka bir şeye bunalmış olmalısınız
Hormonlar diye konuştukça bebek olabilir diye düşünmeye başladım

İşte ben normalde sinirlenecek biri değilim buna. Essek derim şakadan vururum falan. Bilmiyorum içime şeytan kaçtı sanki
Ben de genel olarak sakin birisiyimdir ama sevdiğim kişi için bana zulm gelen bir işi yaptigimda ama karşımdaki kişinin bunu bir yerine takmadigini gördüğümde dişleri ile o pantolonu parçalayacak hale gelirim

Ben de genel olarak sakin birisiyimdir ama sevdiğim kişi için bana zulm gelen bir işi yaptigimda ama karşımdaki kişinin bunu bir yerine takmadigini gördüğümde dişleri ile o pantolonu parçalayacak hale gelirim
Ben sakinlesmeye çalışıyorum ama

Ben de ben de..

Sanırım dolunay dan. Ay tutulması devam ediyor. Bugün kimi gördüysem sebepsiz sınırlı idi. Bizim ev ahalisi ise coşmuştu.

Sanırım dolunay dan. Ay tutulması devam ediyor. Bugün kimi gördüysem sebepsiz sınırlı idi. Bizim ev ahalisi ise coşmuştu.
Yengeç burcuyum ben. Ay beni çok etkiler. Haklı olabilirsiniz.

Adamlarda şaşırdı ne yapacağını kadınlar olarak Delirttik zavallıları.....buhran mı geçirdim birikim vardı omu patladı havalar sıcak bi de bu sıcakta ütü yapmam zulüm anladımda bu kadar olay yapacak ne var bunun altında yatan başka bi sebep vardır regli günündemisin yada yaklaşıyormu toparla kendini ılık bi duş al rahatla

Ben anlayamadim, konu sahibi niye hatali? Şaka diye emek çöpemi atilir? Ne demek pantalonu bozmak? Büyük ihtimal ile bide adam kendisi zerre iş yapmiyordur. Bide burda "gönlünü al" tavsiyesi veriliyor. Bence eş kişi konu sahibin gönlünü almali asil.

İnsan sevdiğiyle uğraşır bence gönlünü alın abartmışsınız :)

Yazık adama beee bağrı bağırarak değilde gel bakiyim getir o pantolonu sana ütü yapmayı öğreticem deseydin iyi olurdu evlilikte sudan sebeplerle tartışmalar saçma geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…