İşte ben normalde sinirlenecek biri değilim buna. Essek derim şakadan vururum falan. Bilmiyorum içime şeytan kaçtı sankiDışarda sıcaklık bin dereceyken eşimin pantolonunu utulesem ,o da şaka adı altında utuledigim şeyi bozsa çok çok çok sinirlenirim.Mutfakta tabak çanakla sirtaki yapmam belki ama dilim çok sivrilesir
Ben bir gün öncesinde barut olurum da sen erken mi başlamışsın ne
Hadi insallahAradık taradik en son gebelik dedik ama hadi bakalım inşallah hayırlısıyla
Yaa ne güzel yazmissiniz. Çok teşekkür ederim. Özür dilemek konusunda normalde problemim yoktur ama bu kez dileyesim yoktu. Ama sakinlestim burada yazistikca. Sizin mesajınız da tamamladı sanki bu durumu. Gelince özür dileyecegimCanım doğmuşsun sen bazen bende de olur hormonlar monotonluk vs derken geriliyor zamanla sinirler. Eşin gelince özür dile sinirim bozuldu sebebini bilmiyorum de üzüldüğünü belirt ona beraber güzelce sarılın ütü işini de sonra yapın biraz nefes alın mükemmeliyetçi kişiliklere sorumluluklar baskısı bazen bizi geriyor suçlu değilsiniz asla durum değişkenli böyle durumlarda derin bir nefes alın ve gözlerinizi kapatın ve tutkunun bana bunu bir doktor demişti gercekten çok işe yarıyor
Sanırım bebek var.Ben bir gün öncesinde barut olurum da sen erken mi başlamışsın ne
Bİdaha da şaka yapmaz sana bu tepkinden sonraHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Neyse ki eşim sizin kadar kindar değilBİdaha da şaka yapmaz sana bu tepkinden sonra
Yapsın diye gözünün içine bakarsın saçma olduğunu bile bile devam etmende saçma
Hormonlar diye konuştukça bebek olabilir diye düşünmeye başladımAltta yatan başka bir sebep olmalı bunu ancak kendiniz bulabilirsiniz hormonal dengesizlik sinir yapar ya da başka bir şeye bunalmış olmalısınız
Ben de genel olarak sakin birisiyimdir ama sevdiğim kişi için bana zulm gelen bir işi yaptigimda ama karşımdaki kişinin bunu bir yerine takmadigini gördüğümde dişleri ile o pantolonu parçalayacak hale gelirimİşte ben normalde sinirlenecek biri değilim buna. Essek derim şakadan vururum falan. Bilmiyorum içime şeytan kaçtı sanki
Ben sakinlesmeye çalışıyorum amaBen de genel olarak sakin birisiyimdir ama sevdiğim kişi için bana zulm gelen bir işi yaptigimda ama karşımdaki kişinin bunu bir yerine takmadigini gördüğümde dişleri ile o pantolonu parçalayacak hale gelirim
Ben de ben de..Ben de genel olarak sakin birisiyimdir ama sevdiğim kişi için bana zulm gelen bir işi yaptigimda ama karşımdaki kişinin bunu bir yerine takmadigini gördüğümde dişleri ile o pantolonu parçalayacak hale gelirim
Yengeç burcuyum ben. Ay beni çok etkiler. Haklı olabilirsiniz.Sanırım dolunay dan. Ay tutulması devam ediyor. Bugün kimi gördüysem sebepsiz sınırlı idi. Bizim ev ahalisi ise coşmuştu.
Ben neden kindar oluyum canımNeyse ki eşim sizin kadar kindar değil
Adamlarda şaşırdı ne yapacağını kadınlar olarak Delirttik zavallıları.....buhran mı geçirdim birikim vardı omu patladı havalar sıcak bi de bu sıcakta ütü yapmam zulüm anladımda bu kadar olay yapacak ne var bunun altında yatan başka bi sebep vardır regli günündemisin yada yaklaşıyormu toparla kendini ılık bi duş al rahatlaHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim
Yengeç burcuyum ben. Ay beni çok etkiler. Haklı olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?