Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Bazen özür dilemek iyi gelir dileyene de gönül almakta sevaptır. Okur böyle durumlar eşiniz de kırmak istememiş sizi ve çıkmış dışarı çok taktir ettim kendisini de konuşun güzelce bazen olursa da ne olur aldırma dersin dediğim gibi derin nefes al gözlerini kapat ve yutkun sonra aç gözlerini gülümse sonra o ortamdan uzaklaş bak göreceksin hemen havan değişecek.....

Reactions: Kuf
Bende teşekkür ederim begeni için. Rica ederim ayrıca da hoşca ve güzelce kalın

Reactions: Kuf
Boşver alsın iki katına da anlasın

Off aman iyi yapmışsın benimki de yapsa ben de fırlatırım nefret ederim ütüden ayrıca burhan altıntopa bayılırım

Muz ve süt sakinlestirir. Deneyin belki ise yarar.

Ya ütü pantalon bahane bunalmışlık birikim vs çıkıyor birseylerden işte

Hormonlarla ilgili olduğu kesin. Ya regl, ya tiroid vs veya hamilelik. Regl değil, 9 gün var diyorsunuz. Tiroid vs değil, geçen hafta tüm kan testleri yapıldı diyorsunuz. Geriye bir tek hamilelik ihtimali kalıyor. Bence ya hamilesiniz veya “hamile miyim değil miyim” gibi bir stres dolayısıyla hormonlarınız coşmuş.

Tespit gibi tespit. Az önce test yaptım ama çıkmadı. Ya var ama erken olduğunu için çıkmıyor ya da yok. Allah hayırlısı neyse onu versin

Off aman iyi yapmışsın benimki de yapsa ben de fırlatırım nefret ederim ütüden ayrıca burhan altıntopa bayılırım
Düşün o sırada Burhanimi izliyordum ona rağmen gerildim
Muz ve süt sakinlestirir. Deneyin belki ise yarar.
Bir daha yasarsam deneyeceğim teşekkür ederim
Bardagin son damlasi olabilir mi?
Öncesinde bir şey yaşamadık ki. Şükür biraz maddi sorun haricinde derdimiz de yok.
Bence de tiroid'dir. Benımde var ve ufak tefek şeylere fazla tepkilerim oluyor.. ne pis bişey
İki hafta önce kan testi yaptırdım bir şey yoktu.
Ya ütü pantalon bahane bunalmışlık birikim vs çıkıyor birseylerden işte
Mesleğimi yapamiyor olmak biraz da geçici maddi sıkıntılar germiş olabilir, bilemedim.

Henuz gelen giden yok. Biliyorum çok erken ama yapmak istedim işte duramadim.

Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç bu. Hamile değilim sanırım ama bu dilisyonlu ne demek bilen var mı?

Son kez yazmak istedim bu konuya. Evet meğer gebeymisim. Bu da erken hamilelik belirtisi olarak kayıtlara geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…