Bazen özür dilemek iyi gelir dileyene de gönül almakta sevaptır. Okur böyle durumlar eşiniz de kırmak istememiş sizi ve çıkmış dışarı çok taktir ettim kendisini de konuşun güzelce bazen olursa da ne olur aldırma dersin dediğim gibi derin nefes al gözlerini kapat ve yutkun sonra aç gözlerini gülümse sonra o ortamdan uzaklaş bak göreceksin hemen havan değişecek.....Yaa ne güzel yazmissiniz. Çok teşekkür ederim. Özür dilemek konusunda normalde problemim yoktur ama bu kez dileyesim yoktu. Ama sakinlestim burada yazistikca. Sizin mesajınız da tamamladı sanki bu durumu. Gelince özür dileyecegimÜtüyü zaten saniyesinde bıraktım. Yarın yaparım artık.
Bende teşekkür ederim begeni için. Rica ederim ayrıca da hoşca ve güzelce kalınBazen özür dilemek iyi gelir dileyene de gönül almakta sevaptır. Okur böyle durumlar eşiniz de kırmak istememiş sizi ve çıkmış dışarı çok taktir ettim kendisini de konuşun güzelce bazen olursa da ne olur aldırma dersin dediğim gibi derin nefes al gözlerini kapat ve yutkun sonra aç gözlerini gülümse sonra o ortamdan uzaklaş bak göreceksin hemen havan değişecek.....
Yok o zaman ikinci hesabın olamamYok onu hiç sevmem
Boşver alsın iki katına da anlasınayyy çok tatlı yaaa benimde bu ara patlayasim var kocama adam a dese neden b demedi diye yolasim var oluyor arada böyle bana da
Bütün gün evde iki çocuk ev işi yemek bitmezdaha sene başı dedim tatil için erken rezervasyon yapalım diye dinleyen kim bende kızdım aç bari tlcyi de Karayip evlerini seyredelim bu gidişle denizi TV'den izleriz biz diye.
Şimdi de pesimde dolanıyor tatil için yer bak diye illa iki katı para verecek ne diyeyim kendi bilir.
Troidle ilgili hastaliginiz var mi..bende var ve cok anlamsiz şeylere cok sacma sert tepki verebiliyorum
Ya ütü pantalon bahane bunalmışlık birikim vs çıkıyor birseylerden işteHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim
Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim
Tespit gibi tespit. Az önce test yaptım ama çıkmadı. Ya var ama erken olduğunu için çıkmıyor ya da yok. Allah hayırlısı neyse onu versinHormonlarla ilgili olduğu kesin. Ya regl, ya tiroid vs veya hamilelik. Regl değil, 9 gün var diyorsunuz. Tiroid vs değil, geçen hafta tüm kan testleri yapıldı diyorsunuz. Geriye bir tek hamilelik ihtimali kalıyor. Bence ya hamilesiniz veya “hamile miyim değil miyim” gibi bir stres dolayısıyla hormonlarınız coşmuş.
Düşün o sırada Burhanimi izliyordum ona rağmen gerildimOff aman iyi yapmışsın benimki de yapsa ben de fırlatırım nefret ederim ütüdenayrıca burhan altıntopa bayılırım
Bir daha yasarsam deneyeceğim teşekkür ederimMuz ve süt sakinlestirir. Deneyin belki ise yarar.
Öncesinde bir şey yaşamadık ki. Şükür biraz maddi sorun haricinde derdimiz de yok.Bardagin son damlasi olabilir mi?
İki hafta önce kan testi yaptırdım bir şey yoktu.Bence de tiroid'dir. Benımde var ve ufak tefek şeylere fazla tepkilerim oluyor..ne pis bişey
Mesleğimi yapamiyor olmak biraz da geçici maddi sıkıntılar germiş olabilir, bilemedim.Ya ütü pantalon bahane bunalmışlık birikim vs çıkıyor birseylerden işte
Son kez yazmak istedim bu konuya. Evet meğer gebeymisim. Bu da erken hamilelik belirtisi olarak kayıtlara geçsin
Yaa çok sevindim gözünüz aydın Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSon kez yazmak istedim bu konuya. Evet meğer gebeymisim. Bu da erken hamilelik belirtisi olarak kayıtlara geçsin
Bende de hipotiroid var demekki ondamis sinir krizimTroidle ilgili hastaliginiz var mi..bende var ve cok anlamsiz şeylere cok sacma sert tepki verebiliyorum
Bende de hipotiroid var demekki ondamis sinir krizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?