Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Ben neden kindar oluyum canım
Böle devam edersen olacakları söylüyorum
Böyle devam edersen değil, bundan sonra şaka yapmaz demişsin CANIM. Eşim geldi, özür diledim sarıldım. Sanırım hamileyim inan sana değildi ofkem dedim, olur öyle şeyler üzülme dedi barıştık. Şu aşırı net olumsuz yorumlar, Kadınlar Kulübü'nde en sevmediğim şey.

Yazık adama beee bağrı bağırarak değilde gel bakiyim getir o pantolonu sana ütü yapmayı öğreticem deseydin iyi olurdu evlilikte sudan sebeplerle tartışmalar saçma geliyor bana
Derdim iş yapmıyor olması değildi yahu.

Özür diledim barıştık. Vallahi pamuk gibi adamla evlenmisim. Hiç üstünde durmadı. Bir de gebelikten supheleniyorum

Yok, sadece şaka yapmaktı amacı. Ben abartılı tepki verdim. Eşim çok güzel bir adamdır. Üzmez kırmaz hiç. Hak etmiyordu. Özür diledim zaten. Ama yine de beni savundugunuz için teşekkürler

Bende onu kastetmiyorum tokalı fıstıklı Burhanyani pantolonun ütüsü bozuldu diye bunlara gerek yok şekerim
Ay tabii ki gerek yok. Saçmaladım işte. Hiç yaptığım bir şey değil normalde. Ama aldım gönlünü

ya gebesiniz ya regl doneminiz yaklasiyor yada yeni evlisiniz

Konuyu okuyup yorumları okumadan ilk aklımdan geçen hamile olabileceğiniz oldu benim çünkü abimin eşi de hamileliğinn ilk zamanları böyleydi inşallah hamilesinizdir dileğiniz gerçek olur

Şimdiye kadar adamın gönlünü almışsındır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…