Böyle devam edersen değil, bundan sonra şaka yapmaz demişsin CANIM. Eşim geldi, özür diledim sarıldım. Sanırım hamileyim inan sana değildi ofkem dedim, olur öyle şeyler üzülme dedi barıştık. Şu aşırı net olumsuz yorumlar, Kadınlar Kulübü'nde en sevmediğim şey.Ben neden kindar oluyum canım
Böle devam edersen olacakları söylüyorum
Derdim iş yapmıyor olması değildi yahu.Yazık adama beee bağrı bağırarak değilde gel bakiyim getir o pantolonu sana ütü yapmayı öğreticem deseydin iyi olurdu evlilikte sudan sebeplerle tartışmalar saçma geliyor bana
Aldımİnsan sevdiğiyle uğraşır bence gönlünü alın abartmışsınız :)
Özür diledim barıştık. Vallahi pamuk gibi adamla evlenmisim. Hiç üstünde durmadı. Bir de gebelikten supheleniyorumAdamlarda şaşırdı ne yapacağını kadınlar olarak Delirttik zavallıları.....buhran mı geçirdim birikim vardı omu patladı havalar sıcak bi de bu sıcakta ütü yapmam zulüm anladımda bu kadar olay yapacak ne var bunun altında yatan başka bi sebep vardır regli günündemisin yada yaklaşıyormu toparla kendini ılık bi duş al rahatla
Bende onu kastetmiyorum tokalı fıstıklı BurhanDerdim iş yapmıyor olması değildi yahu.
Bak pamuk gibi adam günün gectimi hamişmisin kızÖzür diledim barıştık. Vallahi pamuk gibi adamla evlenmisim. Hiç üstünde durmadı. Bir de gebelikten supheleniyorum
Yok, sadece şaka yapmaktı amacı. Ben abartılı tepki verdim. Eşim çok güzel bir adamdır. Üzmez kırmaz hiç. Hak etmiyordu. Özür diledim zaten. Ama yine de beni savundugunuz için teşekkürlerBen anlayamadim, konu sahibi niye hatali? Şaka diye emek çöpemi atilir? Ne demek pantalonu bozmak? Büyük ihtimal ile bide adam kendisi zerre iş yapmiyordur. Bide burda "gönlünü al" tavsiyesi veriliyor. Bence eş kişi konu sahibin gönlünü almali asil.
Ay tabii ki gerek yok. Saçmaladım işte. Hiç yaptığım bir şey değil normalde. Ama aldım gönlünüBende onu kastetmiyorum tokalı fıstıklı Burhanyani pantolonun ütüsü bozuldu diye bunlara gerek yok şekerim
Ya dolunay ya bebek. Bakalım benimki hangisiÇekilin ben yengeç burcuyum ve aynen bu fevrilik bende de var. Hep dolunaydanmış demek
Günüm geçmedi, tabii varsa testte de çıkmıyor o yüzden. Bilmiyorum yaniBak pamuk gibi adam günün gectimi hamişmisin kız
Yengeç burcu böyle isteAy tabii ki gerek yok. Saçmaladım işte. Hiç yaptığım bir şey değil normalde. Ama aldım gönlünü
Hadi hayırlısı olsun cnm herşey gönlünce olsunGünüm geçmedi, tabii varsa testte de çıkmıyor o yüzden. Bilmiyorum yani
Burcunu değiştirme şansım olsa inan degistirirdim. Bıktım yengeç olmaktanYengeç burcu böyle istebende yengecim su da geziyorum karada geziyorum izimi belli etmiyorum
Bir yıllık evliyimya gebesiniz ya regl doneminiz yaklasiyor yada yeni evlisiniz
Aldım aldımŞimdiye kadar adamın gönlünü almışsındır diye düşünüyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?