- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
Ben de yengecim!! Olsun kanka en azindan rumuzun cok sirin. Tokatli fistik burhan ne olucem gulmekten. Avrupa yakasi forever!!!Burcunu değiştirme şansım olsa inan degistirirdim. Bıktım yengeç olmaktan
Ay hadi inşallah hayırlısıylaKonuyu okuyup yorumları okumadan ilk aklımdan geçen hamile olabileceğiniz oldu benim çünkü abimin eşi de hamileliğinn ilk zamanları böyleydiinşallah hamilesinizdir dileğiniz gerçek olur
Değiştirme avantajı çok şekerim yengeçler özeldirBir yıllık evliyimGebeliğe de hadi inşallah hayırlısıyla diyorum
Burhan benim terapistimE
Ben de yengecim!! Olsun kanka en azindan rumuzun cok sirin. Tokatli fistik burhan ne olucem gulmekten. Avrupa yakasi forever!!!
Kendisini inanilmaz seviyorum ben deBurhan benim terapistim
Ya özel de artık yoruldum insanları düşünmekten. Devamli ağlamaktan. Şöyle gamsız olmayı isterdimDeğiştirme avantajı çok şekerim yengeçler özeldir
Yükselenin ne canım bağrı ordan kurtaririz seniYa özel de artık yoruldum insanları düşünmekten. Devamli ağlamaktan. Şöyle gamsız olmayı isterdim
Evet avatariniz Burhancigimin tablosu. Mükemmel yaaKendisini inanilmaz seviyorum ben de
Annem doğum saatimi tam veremediği için ya aslan ya yengeçYükselenin ne canım bağrı ordan kurtaririz seni
Annem doğum saatimi tam veremediği için ya aslan ya yengeç
Bence kesin o da yengeçOlsun bak aslanda iyidir bir yerden şansın var
Yapacak bişey yok şekerim artıkBence kesin o da yengeç
Ayyy aynı şey bende de oluyor ya. Saçma sapan basit şeylere sinirleniyorum. Aynı sizin dediklerinizi yapıyorum yapmak istiyorum. Bir anda ben mi yazdım bunu dedim yani o dereceHerkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim
Kan şekeri düşmesi ya da tiroid geldi aklıma ama ikisi de yok bende. Sizde var mı?Ayyy aynı şey bende de oluyor ya. Saçma sapan basit şeylere sinirleniyorum. Aynı sizin dediklerinizi yapıyorum yapmak istiyorum. Bir anda ben mi yazdım bunu dedim yani o derece
Kız benim 2.hesabım falan mısın ilk defa biriyle bu kadar ortak noktalarım varYengeç burcuyum ben. Ay beni çok etkiler. Haklı olabilirsiniz.
Kan şekerim düşer genellikle açken sinirli olurum. Tiroidden şüphe ediyorum yakın zamanda kontrole gidecem inşallah. Bir de regli döneminde fena oluyorum. Saçma sapan şeylere sinirlenip azarlıyorum adamı resmen kendime kızıyorum sonra daKan şekeri düşmesi ya da tiroid geldi aklıma ama ikisi de yok bende. Sizde var mı?
Avrupa Yakası seviyor musunKız benim 2.hesabım falan mısın ilk defa biriyle bu kadar ortak noktalarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?