Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Konuyu okuyup yorumları okumadan ilk aklımdan geçen hamile olabileceğiniz oldu benim çünkü abimin eşi de hamileliğinn ilk zamanları böyleydi inşallah hamilesinizdir dileğiniz gerçek olur
Ay hadi inşallah hayırlısıyla

Değiştirme avantajı çok şekerim yengeçler özeldir
Ya özel de artık yoruldum insanları düşünmekten. Devamli ağlamaktan. Şöyle gamsız olmayı isterdim

Ayyy aynı şey bende de oluyor ya. Saçma sapan basit şeylere sinirleniyorum. Aynı sizin dediklerinizi yapıyorum yapmak istiyorum. Bir anda ben mi yazdım bunu dedim yani o derece

Ayyy aynı şey bende de oluyor ya. Saçma sapan basit şeylere sinirleniyorum. Aynı sizin dediklerinizi yapıyorum yapmak istiyorum. Bir anda ben mi yazdım bunu dedim yani o derece
Kan şekeri düşmesi ya da tiroid geldi aklıma ama ikisi de yok bende. Sizde var mı?

Bir an kardeşim geldi gözüme o tiroit hastası ve hiç aklınıza gelmeyecek basit bir konuda bile hemen sinirlenir. Sonra sinirleri yatışınca kendi de güler ben buna mı sinirlendim diye O yüzden acaba tiroit gibi bir rahatsızlığınız olabilir mi diye düşündüm.

Kan şekeri düşmesi ya da tiroid geldi aklıma ama ikisi de yok bende. Sizde var mı?
Kan şekerim düşer genellikle açken sinirli olurum. Tiroidden şüphe ediyorum yakın zamanda kontrole gidecem inşallah. Bir de regli döneminde fena oluyorum. Saçma sapan şeylere sinirlenip azarlıyorum adamı resmen kendime kızıyorum sonra da

Reactions: Kuf
ayyy çok tatlı yaaa benimde bu ara patlayasim var kocama adam a dese neden b demedi diye yolasim var oluyor arada böyle bana da

Bütün gün evde iki çocuk ev işi yemek bitmez daha sene başı dedim tatil için erken rezervasyon yapalım diye dinleyen kim bende kızdım aç bari tlcyi de Karayip evlerini seyredelim bu gidişle denizi TV'den izleriz biz diye.

Şimdi de pesimde dolanıyor tatil için yer bak diye illa iki katı para verecek ne diyeyim kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…