Saç Uzatma Yöntemleri saçta bölgesel uzama

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
[B]mrb arkadaşlar ben dikkat ettimde saçımın bir kısmı hızlı uzarken bi kısmı geç uzuyo sizde böyle bi durum oldu muu yardım ederseniz sevinirimm[/B]
 
Saç alanının bittiği yerlere doğru olanlar biraz geç uzuyor gibi. Enseye doğru olan kısmı, kulak alanı etrafındakiler, alında bitenler gibi. Kesimden kaynaklanabilir, bir de bir çok kişide oradaki saçlar tüy gibi ince. Ama nedenini bilmiyorum tam olarak.
 
kulağıma yakın yerdeki saçlar uzamıyor kolay kolay nedenini ve çaresini bilmiyorum
 
hımm demekki hemen hemen herkeste varmış bu durum
örneğin saçımın tepe kısmı çok çabuk uzuyo
uzamayan taraf ise tepenin dört parmak aşağısı

peki sizinkiler hangi bölge geç uzuyoo ? yazarsanız bilgileniriz
 
Saç kesimi derken hani saç modeline göre bazı yerler kısa bazı yerler uzun kesilmiştir, e doğal olarak her tarafı aynı uzayamaz.

youthanasia'nın da dediği gibi kulak etrafındakiler çabuk uzamıyor, bi de enseye ve alına yakın yerdekiler. Kanımca herkesde de vardır bu durumdan, ordaki saçların yapısından da kaynaklanıyor olabilir.

Bazen düzgün bir ışıkta baktığın zaman kafanda bir sürü anten gibi saç görüyorsun, yeni çıkmış ve uzamakta olanlar, belki onlar da dikkatini çekmiştir.

Ama diğer kulak, alın ve ense etrafındakilerin çözümü var mı bilmiyorum ben de.
 
bncede böyle birşey gerçekten var yani bakıorum kulağımn ordakilerde tık yok hiç ama tepede 2 cm kendi saçım gözüküyor bende mi bişi var die düşünüyordum bnde gecen arkadasıma fön çekilirken baktım onunda aynı kahkullerde hiç dip yok tepede 1 cm rahat var tuhaf demiiCADIARZU
 
X