a. (Özellikle siyah boyalı saç için): 30 tablet C vitamini alıp bunları toz haline getirmek (kapsul varsa kapsul de olur) vıcık bir krem kıvamına gelene kadar sıcak suyla karıştırmak ve bunu saça uygulayıp 45 dk bekletip şampuanlamak.
b. (Bu da siyahtan daha açık tonlar ve boyasız saçlar için) 15 tabletle 3 yemek kaşığı şampuanı karıştırıp saçı bunlarla iyice köpürtüp masaj yapmak ve ardından sıcak suyla durulamak. (Bu miktarlar uzun saç için).
sen b yöntemleri denedin mi canım ben de yapmak istiyorum ama hangi marka c vitamini alacağım konusunda kararsızım =)
SAÇLARDAKİ BOYAYI AKITMAK İÇİN DOĞAL YOLLARI OLAN VARMI??delikafaduldenBİLDİĞNİZ VARSA PAYLAŞIN ARKADAŞLAR YOKSA SİNİRİMDEN DAZLAK KESTİRCEM:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
a. (Özellikle siyah boyalı saç için): 30 tablet C vitamini alıp bunları toz haline getirmek (kapsul varsa kapsul de olur) vıcık bir krem kıvamına gelene kadar sıcak suyla karıştırmak ve bunu saça uygulayıp 45 dk bekletip şampuanlamak.
b. (Bu da siyahtan daha açık tonlar ve boyasız saçlar için) 15 tabletle 3 yemek kaşığı şampuanı karıştırıp saçı bunlarla iyice köpürtüp masaj yapmak ve ardından sıcak suyla durulamak. (Bu miktarlar uzun saç için).
Evet canım denedim .. 2 ton kadar açıldı sac rengim.
Ben Hollanda'da yasıyorum buradaki markalar maalesef ki Türkiye'de yok .
Cnm sen güvendiğin bir markayı alıp yapabilirsin.
Kolay gelsin. umarım istediğin gibi olur.
Basarılar
Kruidvat in huismerkini almıştım cok pahalı birşey degildi cvitamini yaptım sonrada sabun ile yıkadım biraz kazık gibi oldu ama sac kremi ile actım renk mı ?? İki ton kadar açılmıştı basarılar kolay gelsin canımSelam canim,, bende hollanda da yasiyorum ve siyah sacimi niraz acmak istiyorum. Bu c vitamini hangisini alayim birde nerden almistin ?
Selam canim,, bende hollanda da yasiyorum ve siyah sacimi niraz acmak istiyorum. Bu c vitamini hangisini alayim birde nerden almistin ?
Canim bana yardimci olabilir misin ne kadar acildi sac rengin benim saclarim sariya donmustu uclari koyu kestaneye boyattim ve suan resmen simsiyah sence acilir mi sacim1 haftada beyaz sabunla ve bitkisel yağlarla siyah saçlarımın rengini gözle görünür şekilde akıttım çokk sağolun tüm yorum sahibi arkadaşlarım. ben de yağ olarak çam terebentin kullandım bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?