- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
siyah ve kızıl renginden kurtulmak gerçekten çok zor bende
sabun kullandım evet aktı ama iğneyle kuyu kazmak gibi çok az akıyor.. En sonunda iyi bir kuaföre gittim ve bitkisel bir şeyle şaçlarımı açtı çokta memnunum saçlarım koyu kızıldan sarıya döndü :) kızılın altında röfle olmasına ve saçımda bir çok renk geçişleri olmasına rağmen :)
Canım ya benim saçlarım simsiyahkömür siyah: ( bi seneden fazla zamandır boyuyorum. Denedim bayağı bi zaman biraz kırılsın isdedim siyahlığı ama olmuyor (
Biraazda inatçıdır saçlarım hiç bilmiyorumki kime çekti bu inat konusunda:1no2:
Arkadasım yıpranmadımı sacın? Istanbuldamı oturuyorsun nerde bu kuafor bı de ne kadar aldı senden delikafadulden
saçım toplam 12 saat işlem gördü.. ilk önce açma ve boyama işlemi yapıldı 1 hafta evde bakım yaptım ( schwarzkopf gliss in onarıcı serisi) ve sonra tekrar boya ve röflem yapıldı şuan saçlarım platin ve istediğimden çok daha güzel oldu aynaya bakmaya doyamıorum :))) ben kendi saçımı evdeki boyalarla zaten yakmıştım 12 saat işlemden sonra saçımda yıpranma olmadı diyemem dile kolay 12 saat :)) şuanda saçlarım çok bakımlı duruyor kopma yanma vsden eser yok :))
istanbul anadolu yakasındayım kuaför caddebostanda ismini veremiyorum sanırım reklama girio :)) fiyat olarak ben paket program aldığımdan çok indirim yaptılar.. epilasyon cilt bakımı ve saçlarım için toplam bi fiyat ödediğimden kesin bi fiyat veremiyorum :1no2:
Ya benimde saçım loreal 7 kumral.Hatta daha geçen hafta boyadım.Boyatmayacağım kendi rengine dönsün diyorum ama dipler çıkınca öyle kötü bakımsız görünüyorki.Sanki param yokta kuaföre gidemiyorum gibi:roflol:
Bende bu beyaz sabunu denesem nasıl olur acaba?Ne kadar zamanda tamamen akıyor bilen varmı?Bide renk akarken seç rengi kötü olmuyormu acaba.Böyle karışık karışık renk olmuyormu?
Bende çikolata kahvesi, kışkırtıcı kahve derken siyaha yakın bir renge büründüm malesef.
Ama benimki çok oturdu saça yani 2 senedir sürekli aynı renklere boyuyorum. Ve ben röfleli saçdan döndüm bu renge yani röfleyi kapatmak zor olduğundan defalarca boyadım.
Ne güzel boya akıyormuş ama ben kıymetini bilmiyormuşum tekrar boyuyormuşum.
İnsan kumrala boyar dimi yani ne gerek vardı bu kadar koyultmaya. Şimdi kızıl karamel yada bakır kızıl istiyorum ama rengin açılması lazım.
Kızlar bu sabunla yıkama işi bence yeni koyu renge boyatmışlar için daha çok işe yarar ama benim gibi 2 senedir koyu renk kullanan kişilerin saç rengi çok oturduğundan açma işleminde çok bişey beklemeyin derim. Yinede deneyelim, zaten saçımın kesimide berbat, o kadar kat varki istediğim modele kestirebilmek için daha en az 3 ay beklemem lazımmış. O yüzden uzatmam gerekiyor. Yani tam bir saç maduruyum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?