ben çok memnunum 2 defa sabunluyorum sonrada elideorun sarırenklimkreminden sürüyorum yumuşacık oluyor şiddetle tavsiye ediyorum
Yaaa ben bayaa bi ugraştım ama olmadı arkadaşlar benim saçlarıma uymadıSaçımı sertleştirmekten başka bişi yapmadısenağlama
ya beyaz sabun akıtıomu gercekten sıyah sactan kurtulmak ıstıorum bende
canım bence bi daha denemelisin. ben saçımıloreal koyu kestaneye boyamıştım ve saçlarım resmen bildiğin siyah olmuştu sonra kuaför tavsiyesiyle beyaz sabunla yıkadım saçlarımı sonra da şampuanladım elseve le ve yıkadım gayet yumuşak oluyo bu şekilde. hem de saçlarım kendi rengine döndü yani kestaneye. ama şimdi de o kadar bekleyemedim kuaföre gidip saçımı karamel yaptrdım bunun için önce saçımı oryalle açtı. oryal sandıgınız gibi saçınızı yıpratmayabilir. kuaföre göre değişir tabiiki.benimki oryali önce uçlarına sürdü 10 dk bekletti sonra diplarine sürdü 5 dk bekletti sonra yıkadı yani saçlarıımın tonunu bi iki ton kırdı saçımda yarım saat falan bekletip zarar vermedi..gayet de memnunum :lepi: kuaförünüzle anlaşıp yıpranmaya tedbir alabilrsiniz bu şekilde kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?