- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Değil mi kim vardı belediyenin başında da toplanan onca paranın dışında 22 trilyonu çatır çatır yiyip borç bıraktı? Net. Polemiğe gerek yok :)Sorunun cevabi acik degil mi? Kim var belediyenin basinda? Net. Polemik kesinlikle istemiyorum.
belediyede para yok ki yesin adamlar hic bir parti icin polemige girecek kadar partizan degilim ama gozumun gordugunude partizanlik yapacagim diye iftirayla karalamamSorunun cevabi acik degil mi? Kim var belediyenin basinda? Net. Polemik kesinlikle istemiyorum.
olurmu arkadasim 5 ayda 22 trilyon parayi toplayip yediler bundan onceki trilyonlar nerede diye sorma ama sakin yasak gardaşım yasak polemige gerek yokDeğil mi kim vardı belediyenin başında da toplanan onca paranın dışında 22 trilyonu çatır çatır yiyip borç bıraktı? Net. Polemiğe gerek yok :)
arkadasim o halde cikartmayacakti isten, bu mudur yani?Aslında belediyeyle aynı durumdasınız,siz de onlar da borç batağında ne yazık ki. Kötü bi niyet yok sadece para yok.
Zamanında yiyenlerin açığını kapatmaya çalışıyolar bu daha açık ve net değilmiSorunun cevabi acik degil mi? Kim var belediyenin basinda? Net. Polemik kesinlikle istemiyorum.
Doğru söylüyorsun, zaten polemik kesinlikle istemiyor kraliçemizolurmu arkadasim 5 ayda 22 trilyon parayi toplayip yediler bundan onceki trilyonlar nerede diye sorma ama sakin yasak gardaşım yasak polemige gerek yok
çünkü gerçekler acıtırDoğru söylüyorsun, zaten polemik kesinlikle istemiyor kraliçemiz
İşte sadece siz yoksunuz.madem
o kadar rezil bir haldeydi belediye, kazanmiyor aksine zarara sokuyordu, neden deli gibi kazanmak icin cirpindilar? hepsi icin soyluyorum, borc butce meselesi degil bu, eger koskoca belediye 40 binlira tazminatimi odeyemeyecekse kilidi vursun kapisina daha ne diyeyim. isten cikis vermeseydi o kadar butcesi yok ise, hadi gule gule git isini yargiyla coz demek mi koskoca belediyenin sundugu cozum?
arkadasim o halde cikartmayacakti isten, bu mudur yani?
En muhim noktaSizi çıkartıp başkalarını aldılar mı yerinize
Hemen mi ? Hangi sehirde arkadasinizArkadasim ozel sektorde ama ciktigi yere dava acti hemen sonuclandi tazminat mesai herseyini aldi ve avukata bin tl verdim dedi. Ozelde artik isten cikarilmalarda filan dava acinca hemen aliyorsunuz hakkinizi diye biliyorum cevremde gorduklerim boyle. Karsida belediye varken ne olur bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?