• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik

Erkekler o kadar çabuk değişiyor, o kadar çabuk ahlaki değerlerini kaybediyor ki. Başka kadınlarınki altından da, bizimki tenekeden mi dedirtiyorlar insana. Eski eşim asla alkol almaz, gece dışarı çıkmayı sevmezdi. Hayatı ev ve iş arasında geçerdi. Boşandıktan sonra eskiden yapmayı sevmediği herşeyi yaptı. 40 yılda bir şarap içiyorum diye bi dünya laf söyleyen insan şimdi her akşam alkol alıyor. Yıllarca gece dışarı çıkaramadığım adam şimdi her gece dışarıda. Biz ne düzgün ne evine bağlı kocam var derken, onlar içlerinde bi sürü şey biriktiyorlar. Ve fırsatını yakalayınca da o biriktirdiklerini patlatıyorlar. Hepsi bu...

Yazık etmiş kndne size evllgnze
Eğer ki affetsen bile hep bi şüphe kalıcak içinde güvensizlik hep sorun olucak sizde o ayrı sen ayrı hayatnz mafolcak o kndni ispat etmeye çalıscak her defasında haklı bile olsa senin gözünde hep suçlu durumunda olucak başka olaylarda bile oyuzdn bacım zor biliom ama ayrıl bu adamdan yazık etme kndne ömür geçmz böle bi kere grdi aranıza nifak tohumu!

Eşim bana ve kendisine saygısızlık yaptı. Evet ama ben affetmesem dahi insanların eşimi bu şekilde hatırlamasını istemezdim. Bu kadarını hak eden bir insan değil. Neden o video sadece bana gönderilmedi, o şekilde de para isteyebilirlerdi. Yaptıkları insanlık suçu gerçekten. Bir insanın evlilik hayatının bitmesine sebep olsunlar tamam ama çevrenin yüzüne bakamayacak duruma getirmemelilerdi.
Eşinin yaptığı şey de ihanet insanlık suçu. Yaptığı davranış zaten aşağılık, çevresinin yüzüne bakamayacağı bir iğrençlik. Bunu yapınca iyi de çevreye duyulunca mı kötü yapmayın allah aşkına.. eşim bu kadarını hak etmedi ne demek, sanki iftira atıldı eşinize, eşinin yaptığı şey ortaya çıkmış ne yaptıysa onu hak etti işte.

Konu sahibine terapiste gitmesini önermişsiniz. Ama takip ettiğim yayınlara göre onların da birçoğu boşanmayı önermiyorlar. Hatta bir cinsel terapist şöyle yazmıştı. Çok meşhurdur. Sizler de bilirsiniz. Aldatan da aldatılan da bu eylemden mesuldür. Ve cinsellikte fantezi sınırı yoktur. Verdiği eğitimlerde öyle şeyler anlatıyor ki evlilik kurumuna cinselliğe zerre saygım kalmadı. Herşeyi normalleştiren bir tutum var. Bilemiyorum. Ama aldatmak evliliği temelinden dinamitler. Karar sizin. İçinize sinmeyen hiçbirşey yapmayın.

Napıyonuz ki ben anlamadım. Sanki olay eşinizin ihaneti değil de sizin affetme çabanız gibi
İnsanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor zaten. Eş demek aile demek oluyor. Öyle birden atılmıyor maalesef. Benim içimin acısı yeter bana. Siz affetme çabası olarak düşünebilirsiniz. Benzer şekilde acı çekenler anlar halimden..

İnsanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor zaten. Eş demek aile demek oluyor. Öyle birden atılmıyor maalesef. Benim içimin acısı yeter bana. Siz affetme çabası olarak düşünebilirsiniz. Benzer şekilde acı çekenler anlar halimden..
Adam fantezi peşinde koşarken ay karım duyarsa nolur ay yanlış mı yapıyorum diye 40 milyon kez düşünmedi. Bir kez yapıcam dedi ve yaptı. Siz ne düşünüyosunuz bu kadar adamın halini. Her türlü kazanan adam yani. İyi ne diyim. Herkes razı olmuş bu duruma alan-veren hesabı. Eşten önce onur,gurur gelir bana göre. Hani affederseniz diye söylüyorum :)

Bence konunu kapattır yorumlardan etkilenme eşinide tanıyan sensin, insanoglu şaşar beşer bence birçok boşa diyen başa gelince boşamıyor hatta sen boşan, böyle bir geçmişi oldugunu bilselerde eşinin havada kaparlar bu denli açık açık yazayım sana.. Hatta buralar ne metresler vb gördü, ihanetler vb.. Hayat senin fazla geçmişe takılma kalbin ne istiyorsa onu yap..Mutluluklar diliyorum sana..

Bence konunu kapattır yorumlardan etkilenme eşinide tanıyan sensin, insanoglu şaşar beşer bence birçok boşa diyen başa gelince boşamıyor hatta sen boşan, böyle bir geçmişi oldugunu bilselerde eşinin havada kaparlar bu denli açık açık yazayım sana.. Hatta buralar ne metresler vb gördü, ihanetler vb.. Hayat senin fazla geçmişe takılma kalbin ne istiyorsa onu yap..Mutluluklar diliyorum sana..
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnsanlarda neyin agresifliği var anlamıyorum gerçekten. Konu açmak hataymış.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnsanlarda neyin agresifliği var anlamıyorum gerçekten. Konu açmak hataymış.
Kimsenin art niyeti yok. Buradaki insanlar sizin durumunuza üzüldüler. Herkes aldatma eylemini normalleştirmek ya da şans vermek zorunda değil. Sadece fikir beyan ettiler.

Seviyorsun onu...
Gidiş gelislerin bundan...
Kolay değil biliyorum
Ama güçlü olmak zorundasiniz ikinizde...

Çocuğun yok...
İyi ki yok...
Varken ayrılmak 4 katı zor inan...

Urgan misali düşün evliliğini
Bir düğüm atıldı bir hata neticesinde
Her cevrisinde o urgandaki düğüm elinize gelecek...
İkinizin de yüreği yanacak...

İnsanlar hata yapabilir
Peygamberler bile hata yapmış...
Ama yaratıcı bir akıl vermiş bize...
Hayvanlardan bir farkımız olsun diye...

İlk yahut son...
Ne yazık ki telafisi yok...
Elinden tutup kaldır ama sadece toparlanmasina yardimci ol...
O zor süreçte bir tekme de sen atma...
Bu yüce gonulle atamazsin da...

Ama sonra...
Zamanı gelince...
Bitir evliliğini...

Sen de bu kuyruk acısı
Onda bu evlat acısı varken
Siz artık eski siz olamazsınız...

Allah yar ve yardımcısı olsun...
İkinizin de...

Son düzenleme:
Hayır sezmedim. Her şey yolunda gibiydi. O yüzden inanmakta çok zorlandım. Videoyu ilk gördüğümde eşim montaj olduğunu söyledi. Sonrasında o itiraf etmeseydi yine inanmazdım gerçek olduğuna. Ailem de inanamadı. Eşin belki de böyle bir şey yapacak en son kişiydi dediler.
Gidip ilişki yaşamamış sevgili olmamış sanal ortam da pıslık bir kadını kullanmış o kadar abartmaya gerek yok....eşinden boşansan sonrasında 10 farklı kişiyle evlensen oda yapıcak emin ol buna...bence esin seni seviyor bi şans vermelisin

Öncelikle çok zor,Allah yardımcın olsun. Karar senin. Ailenin yada çevrenin söylediği hiçbirşeyin önemi yok. Önemli olan hislerin. Bitse çok şey kaybetmiş olmayacaksın. Deneyebilirsin yeniden, yine birşey kaybetmezsin. Olmuyorsa biter. Biraz zaman kaybedersin o kadar. Kesin çizgiler çizemiyorum ben. Bir daha yaptı,yine yaparda diyemiyorum. Bu şekilde olmasada sadakatsizliğe uğramış bir insanım. Şans vermekle şimdilik birşey kaybettiğimi düşünmüyorum. Onurum, çocuklarım,hayatım hala benim ellerimde. Bir kez daha olursa biter. Bir dakika düşünmem. Unuttum mu? Hayır. Unutacakmıyım hayır. Affettim mi evet. Kaldığı Yerden devam etmiyorum. Çok şey değişti. O artık daha özverili. Elinden geleni yapıyor. Belki çok daha fazlasını yapması gerek. Başka bir insana affetmek için bu kadarı yeterli olmayabilirdi. Başka bir insana hiçbirşey yetmeyebilirdi. Ama dediğim gibi kesin çizgilerim yok benim. bana yetiyor. Kendi kararın. Hayatının ipleri elinde ister şimdi istersen dene sonra kararını ver. İki türlüde kimsede vebalin olacağını düşünmüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Erkek yapar bir kereden bir şey olmaz diye düşünür , kadın affeder yine bir kereden bir şey olmaz der. Ama erkeğe bir şans verince bu bir kereyle sınırlı kalmaz. Sonra iki olur ve devam eder. Daha sonra çocuklarınız olur. Gelir buraya konu açarsınız. Bazı üyeler affedin der diğerleri boşan der. Siz yine affedin diyenlerin dediğini yaparsınız. Yaşar gidersiniz öyle. Bence de konu kapatılsın. Zaten konuyu eşinizin pişmanlığı üzerine açmışsınız. Affedin gitsin ne olacak ki bir kaç sitede resmi olmuş,akrabalarınıza rezil olmuşsunuz. Bunlar normal şeyler.

S Sonbaharmasali gecmis olsun cok zor bir durum. Zamana birak ve kalbini dinle seni dogru yola goturecektir. Icindeki soguma devam ederse kimseyi gormez gozun ve bosanirsin. Ama bosanmazsan psikolojin nasil kaldirir orasini da yine zaman gosterir. Allah yardimcin olsun.

Gidip ilişki yaşamamış sevgili olmamış sanal ortam da pıslık bir kadını kullanmış o kadar abartmaya gerek yok....eşinden boşansan sonrasında 10 farklı kişiyle evlensen oda yapıcak emin ol buna...bence esin seni seviyor bi şans vermelisin
Alintilama hatasi

Kimsenin zoruyla bir şey yapmayın. Sizin hayatınız sizin kararınız. Sadece ağır bir yük var ortada ve bunu taşıyıp taşımamak da size kalmış. Ben olsam taşıyamazdım. Koca olarak hayatımda tutsam da o kişiyi, ilerde çocuğumun babası olarak tutmak istemezdim.

Back
X