Sade bir nikah m, gsterili bir dn m?

walla insanları memnun etmek o kadar zor ki,gösterişli yaparsın ayy ne gerek wardı abartıya derler,sade yaparsın aman da ne sade hiç bişi anlamadık derler.
orta yolu bulmak en iyisi.
ben kırda bi nikah düşünüyorum ardında da bi kokteyl iyi olu hem biraz ortam hareketlenir ne çok sade ne de gösteriş...

bütün yakınların çağırıldığı sade bir nikah...hemen ardından sadece çok özel kişilerin çağırıldığı çokkk gösterişli bir düğün istiyorum ben...nikah çabucak bitsin ki,sıkılmayayım tanımadığım insanları görmekten...düğünümde çılgınlar gibi eğlenmek istiyorum...upuzunn kuyruklu ışıl ışıl bir gelinlik istiyorum bir de...tabi bunlar kısmet işi ama az çok hayal kurmak da gerek geleceğe dair...

sade bi nikahtan yanayım
daha sonra arkadaşlar arasında bi eğlence olabilir ama düğün sevmiyorum

evde yüzük takılıcak nişan sonra da sade bi nikah o kadar maksat göstreiş değil ki evlenmek ama düğün yapanları anlıyorum o da ayrı bi zevk:teytey:

[FONT="Impact"]evet damat para harcasın

beleş kadın ne demek alıştırmamak gerek[/FONT][

o gün özel bi gün

aaaa telli duvaklı düğün isterim davullu zurnalı kırda olsun bi zahmet,bir evin bir kızıyım bana yapmıycakta kime yapcak gelecekteki kocam Allahallah sositososito burma bilezik isterim,set isterim lülülülülülü

bekar arkadaslar nasıl bır dugun istıyorsunuz? hayallerınız neler? evlı arkadaslar nasıl hayal edıyordunuz ,bekledıklernız yada umduklarınız oldu mu? paylasırsanız sevınırım
sevgiler...

kesinlikle bir kır düğünü inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:asigim:

Aslnda ben sade bır nıkah olup bıtsın ıstıyorum ama klasık bır dugun olur heralde ..
hayalimdekini sorarsanız tabi ki cok cok bşka
ama onun ıcın cooooooook para lazım :)

bende kır düğünü çok istiyordum ama evlediğim şehirde uygun yer bulamadık nikah yapalım o zaman dedim güyya sade olacaktı

ben de gösterişli bir düğün isteyenlerdeyim
sonuçta bir kere evleniyorsunuz diilmi

Nikah istiyorum kesin kararımı verdim
bide bizimkileri ikna edebilirsem olcak bu iş :sinifsinif:

elfida senin ismin ne inci olacaktı direkten dönmüşüm demişsin de :asigim: bu arada düğününün istediğin gibi olmasına sevindim.mutluluklar...

zaman zaman değişiyor valla bazen sade bazen şatafatlı bi düğün istiyorum dengesizim biraz

[FONT="Impact"]evet damat para harcasın

beleş kadın ne demek alıştırmamak gerek[/FONT][

o gün özel bi gün

elbette harcayacak...
elbette kadını için en iyisini yapacak...
yok öyle...
erkek yapar, kadın yaratır...
bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…