Sade bir nikah m, gsterili bir dn m?

ben hep açıkhava istemişimdir ya havuzkenarı ya kır düğünü ya da deniz manzaralı deniz kıyısında böyle tül ağırlıklı bir gelinlik giyeyim istemişimdir rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

akraba ve sevdiğim arkadaşlarımın olacağı sade bir nikah ama öncesinde cümbür cemaat bir kına gecesi istiyorum....

once arkadaslarımla yanı kızlarla guzel bı otelde eglence yapıcam son gaz..
sonra bı gecede erkeklerle karısık bı eglence yapıcam..
daha sonra cılgın bı nıkah ver elını gece kulubune..
ama daha sonra cılegımın dedıg gııbı bıde kır dugunu olsun..

Sade nikah'tan yanayım akşam için de arkadaşlarla güzel bir yemek, düğün çok masraflı düğünün masraflarını ödüyeceğimize eğlendiriceğimize balayına gideriz biz eğleniriz.evimize eksik kalan eşyalarımızı tamamlarız daha iyi takı falan istemiyorum Allah'ın izniyle o günler gelsin beraber aynı yastığa baş koyalım yeterli.:1hug:

görkemli bir kır düğünü.yerını bıle buldum bıde evlenme teklıfı etse kesın onuda ikna ederim.kaydirigubbakcemile3

işte bende tıpkı böyle düşünüyorum ama benimkini kandıramıyorum

neymiş birkere evleniyomuşuz şanlı bir düğün olması gerekirmiş
ama ben kalabalıklardan hoşlanmam bi türlü ikna edemedim

fakat pes etmek yok eylemlerim sürecek

Allahın izniyle 10 gün sonra evleniyorum ben dee:Saruboceq:
gelecek hafta önce düğün salonunda erkekli kına gecemiz olacak, bol bol tepineces eğleneces inşallahhihoyyytsositososito
pazar günü de nikahım olacak, düğün salonu parasıyla alanya ya balayına gidiyoruz, ayrıca tüm mobilya ve beyaz eşyaları ailelerin de yardımıylapeşin aldıkçokşükür yani nikahta takılanlar da bize kalacak

Allah herkese hayırlı sağlıklı yuvalar nasip etsin arkidişlerrr

Süpermiş Adına sevindim arkadaşım dilerim bu mutluluğun heyecanın ömür boyu sürer :1hug:
ayakkabının altına adımı yaz bende cabucak gideyim:kedi:

Ben nikah istiyorum.
Düğünleri nedende çok fazla sevmiyorum çok sıkılıyorum.
Ama sevdiğim düğün olmasından yana.
Düğün olmadan olmazmış.Ailemde muhtemelen düğün istiyeceği için düğün olur heralde.
Ben abartılmasından yana değilim ama.Hem benim hemde sevdiğimin ailesi kalabalık bence çok abartılı olucak istem dışı.Şöle davullu zurnalı,kemençeli,karadeniz düğünü
:içelim:hihoyyyt

Süpermiş Adına sevindim arkadaşım dilerim bu mutluluğun heyecanın ömür boyu sürer :1hug:
ayakkabının altına adımı yaz bende cabucak gideyim:kedi:

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah hayırlısıylaopuyorumnanaktan
ismini de yazacam ayakkabımın altına sözkaydirigubbakcemile3

Nikahın hayırlı olanı kolay olanıdır çok şık lüks pahalı bir düğününüz olsun ama eşinizin ailesiyle
kendi ailenizle sorunlarınız olsun borç içinde yüzün daha mı iyi gönüller bir olsun tabii içinize
sinmeside önemli :)

süper şatafatlı bir düğün tabi ki... aşağısı kurtarmaz beni...
adı üzerinde düğün...
yemekli, içkili, havai fişekli, bol solistli, çok eğlenceli...
hiç durmadan oynayan bir gelin... şaşkın bir damat...
bir düğün daha yapasım var valla...

Tabikide dügünhihoyyyt.....sade bir nikah ile evlenmis gibi hissetmezdim kendimi galiba...

Kina gecem olsun dügünüm olsun istedigim gibi oldu kalabalik ve eglenceli....arkadaslarim ve kuzenlerim etrafimda cember yapip tek basina oryantal bile yaptirtilar bana.:dance:....ha hay:roflol::roflol: esimin suratini hic unutmuyorum:1shok:

Tercih meselesi tabiki...insallah herkesin dügünü gönlünce olur....kaydirigubbakcemile3

hepsini istiyorumm

güzel bir düğün de sade bir nikahdaa

nikaha da aşkımla ben gitmek istiyorum sadecee

çokk mu sade olurr böylesi de??

sorunun devamı varmış... beklediğiminde ötesindeydi...muhteşem oldu...
hatta benim düğünüm bir kaç ay konuşuldu... ..
hem hiç bir aksilik çıkmadı, hem çok güzeldi ya...
gelinliğim muhteşemdi... taşlı, ışıl ışıl.. uzun kuyruğu vardı... fransız, ispanyol karışımı bir gelin oldum...
sürekli oynayan bir gelindim bir de... bir dakika oturmadım.. solistler ara verdi dinlenmek için ben çalan müzikte oynadım... son ana kadar...
o kadar ağır bir gelinlikle tüm gece nasıl ayakta kaldığım alaya alınmış ve kocama bana ne içirdiği sorulmuştur... o kadar yani... hey gidi günler...

Tabı kı gosterıslı bır dugun... :) Bende esımle 3 ay dusundum durdum,otelde yaptık en sonunda bazı mısafırlerımızde sehır dısından geldıgı ıcın onlarada oda ayırttık aılecek balayı yaptık gıbı oldu otelde:) Dostlarımız hala konusur durur dugunumuzu...Sabah otelde kı kahvaltımızdı harıkuladeydı.Bır kerelık olur bu ınsanın hayatında... Masraflarıda erkek tarafı karsıladıgı ıcın gelınlıgıme kadar her seyın pahalısı gosterıslısı oldu cok sukur.,,Ama cok ugrastık durduk ıkımız kostura kostura bır hal olduk masa duzenı,tabaklar gumus mu olsun ...davetlı lıstesı pastanın katı,kokteyl duzenı,balo salonu ,balayı suıtı derken son haftamıza gırmıstık valla.Yardımcılarımız etrafımızda pervane oldu.ıçimde hıc bır sey kalmadı,kımsenın dugununude asla kıskanmadım :))) Allah herkese nasıp etsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…