Sade bir nikah m, gsterili bir dn m?

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
bekar arkadaslar nasıl bır dugun istıyorsunuz? hayallerınız neler? evlı arkadaslar nasıl hayal edıyordunuz ,bekledıklernız yada umduklarınız oldu mu? paylasırsanız sevınırım
sevgiler...

aslında bende sadelıkten yanayım.ama kır dugununu cok ıstıyorum yada gol kenarında hos bı nıkahhh insallah olurr

istanbulun kucuk sırın bır ıskelesınde nıkah düşünüyorum..moda ıskelesı ya da beylerbeyı ıskelesı olabılır..şöyle buyuklerın de gonlu olsun dıye hemen arkasından bır kokteyl..sonra yaklasık 50-100 kişilik bır tekne yanassın ıskeleye..ben de sevgılım de elektronık muzık dınlerız..en sevdıgımız dj gelsın ve en sevdıgımız genc arkadaslarımız..sabaha kadar bogazı,adaları dolasıp eglenelım..cılgın gelın olmak ıstıyorum ben yaaaalülülülülülü

erkek arkadaşımın ve benim durumumuza bağlı eğer maddi imkanımız iyi olursa tabiki düğünümün en güzel şekilde olmasını isterim ama durumumuz iyi değilsede üzülmem sade düğünde güzel tabiki...

benim hayalimde cimlerin uzerinde suslu yemek masalari... herkes yesin icsin gec saatlere kadar luks bir dugun isterdim.Sik ama sade.ama oyle olmadi.boyle bir dugun cok pahali.herkesi yedirmek kolay mi...bence en onemlisi mutlu olabilmek gerisi bos bos booooosssss

kalplerin buluşması her haliyle güzeldir ama ben nikahı yeterli görüyom düğünler çok masraflı

bende gelcemmmmmmm:dance::teytey::dance::teytey:

ben imkanlar elverdiğince en güzelinden bir düğün isterim.kaç kere evlenicem canım,ne sade nikahı:) nasıl bir düğün istediğime gelince,öyle kapalı,ağır bir mekanda istemem. kesinlikle yaz mevsimi olacak ve, ya kır düğünü olacak ya da teknede olacak. sevdiklerimle doyasıya eğleneceğim,sıcak bir ortam isterim heralde.

herşey beklediğim gibiydi....allaha şükür ki hiçbir aksilikte olmadan istediğimiz şekilde evlendik...ben muhteşem bir düğünden yanayım......sade nikah bana göre değil..........

sadece yakınlarımızın akrabalarımızın ve arkadaşlarımızın olduğu sade ve kokteyl tarzı bir düğün isterdim ama olmadı malesef.zaten düğünleri sevmem.kendi düğünümü kim ne derse desin sevmedim.

önce güzel bir nikah ardından cok klass br kokteyl (kırda olması tercihimdir )daha sonrada aile arası yemek falan güzel olurdu :dance: umarım hepsi olu r

Sade düğün isitremmmm...Nikahhhh meselaaaa:dance: oynuyamam hec gelinliğimle oynayıpda yorulamam jeyyar

bende göl kenarında istiorm sakin bir nikah bna göre diil düğün ve ardından ayrıca kokteyl gibi bi organizasyon düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…