Merhaba kızlar.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Bu aralar anne olma isteğim çok yoğun. Arkadaş ortamımızda herkes ya anne ya anne adayı bir de bebeklerle ve çocuklarla çok güzel iletişim kurabiliyorum. Onların dünyası beni çok eğlendiriyor kendimi iyi hissettiriyor. Hani her bebeği görünce deli gibi sevmiyorum. Ama bazılarıyla resmen iletişim kuruyorum. Mimiklerini, jestlerini , tepkilerini keşfetmek ilgimi çekiyor.
Ama, 1,5 yıllık evliyiz. İki senelik ödememiz gereken kredimiz var. O bizi çok düşündürüyor. Maddi manevi hazır olmak istiyoruz. Bir heves uğruna çocuk sahibi olmak sağlıklı gelmiyor bize.
Tereddütlerimiz maddi manevi. İyi eğitebilmek, insanları , ağacı , doğayı sevdirebilmek, adaleti, şefkati, ahlaklı olmayı, kitap okumayı aşılayabilmek düşündürüyor bizi.
Mutlu bir birey yetiştirmek çok da kolay değil.
Ona vereceğimizi düşündüğümüz koskocaman bir sevgimiz var.
Bazen üzülüyorum 30 yaşındayım, biraz daha genç anne olmayı isterdim sanırım. Eşimle konuşuyoruz, ya hamilelik kredi bittikten sonra olacak ya da tam kredinin bitimine doğumu denk getireceğiz.
Aslında bir yerden beklediğimiz yüklü miktarda bir para var. Ama ne zaman gelir bilemiyoruz bugünde gelebilir 3 sene sonra da.
Şu an bir ilaç kullanıyorum Rabbim yardım ederse bu tedavimde yaza doğru sonlanacak. Onu kullandığım süreçte zaten hamile kalmam riskli.
Çok karmaşık hissediyorum kendimi zaman zaman. Mutlu ama karmaşık. Birikim de yapmaya çalışıyoruz. Ama çok az var şu an. Hatta biraz keyfi birikim yapıyoruz tatiller, daha iyi bir fotoğraf makinesi , klima v.s.
Şu an hiçbir şeyden mahrum kalmazken sıkıntı yaşayabileceğim ihtimalide korkutuyor bazen.
Bazı zamanlarda biraz daha eşimle birlikte zaman geçirmeliyiz, daha çok tatile çıkmalıyız diyoruz. Çünkü biliyoruz ki çocukla beraber sorumluluklarımız artacak ve bu denli özgür olamayacağız.
Böyle işte kızlar. Bugün ki ruh halim karmaşık.
Ama her şey için Rabbime sonsuz şükrediyor onun bize en uygun zamanı bildireceğine yürekten inanıyorum.
Konsepte uymak için ; benim hiç ayakkabı ve çanta takıntım olmadı. Hep aynı şeyi giymekten sıkılıyorum. Sanırım 8 ila 10 tane ayakkabım var toplamda. Onlar da eskimiyor ki yenisini alayım.
Az ama kaliteli olsun taraftarıyım. Çanta da ise yazlık ve kışlık 2 model yetiyor.
Yarın eşimin dolabını elden geçiricez. Benden çok kıyafeti var. Kullanmadıklarını elden çıkaracağım.
Sevgiyle kalın.