yeni ayrılmışsınız eşinizden, na kadar kırgın olsanızda güzel günlerinizde olmuştur. kafanızda bir sürü soru dolaşıyordur. biz kadınlar çok duygusalız. bir süre sonra alışırsınız. hem kabullenmeniz gereken birşey var. artık o sizin eşiniz değil, bekar bir erkek. sevgilisi olması doğaldır. çok yeni bir ayrılık olduğu için başka bir kız sizi rahatsız etmiş olabilir. belki ilerde sizde yeni biriyle tanışacaksınız. bu tür durumlardan kurtulmanın en güzel yolu, size yaşattığı üzüntüleri, kalbinizin kırıklığını düşünüp ohhh iyiki ayrılmışım demektir.
başkasına göstereceği saygı kendisini enterese eder artık..boşverin gitsin.. ben mevzunuzu bilmiyorum ama çocuk varmıydı.. eğer yoksa artık hiçte muhattap olmayın,iletişiminizi kesin (tlf muş,face miş silin her yerden) artık herkes kendi yolunu çiziyor,sizde yolunuzu çizin.. Allahım hakkınızda her zaman hayırlısını versin inş..
ah su facebook.
Yararindan cok zarari var artik.
Bence ya kendi sayfanizi kapatin yada eski esinizin sayfasina bakmayin. Inanin yoksa daha cok üzülürsünüz.
diğer konularınızı biliyorum.. eski eşinizin diğer çirkinliklerinin yanında bu oldukça masum kalıyor.
kendi adınıza adamdan kurtuldum diye sevinmeli, o kız adına üzülmelisiniz bana göre..
ewt bakıp ta tadını kaçırma artık..arada çocuk olmamasıda çok iyi .. inan öyle olsa zorlu oluyor..böyle bir durum içinde kalıp birde evladı için aralada bir denge kurmaya çalışılıyor ayrılan eşle,çetrefilli bir durum oluyor çoğu için.. ama senin böyle bi durumun yok çok şükür; hayatından tamamen silmek kolay olur bu durumda..
onu unuttum' demek bile hatırlamaktır aslında.
ona ait herşeyi yok edin...
Size sadece zaman gerekiyor.
Bu süreçte sosyal olun. Yalnız kalmamaya özen gösterin.
Geçmişi düşünmeyi engelleyin
Aklınıza birşeyler geldiğinde hemen başka bir işe yönelin
Zaman herşeyi çözecektir
fazla irdeleyip kendine üzmene gerek yok. Kadın olarak duygusal davranıyoruz ama artık mantığınla hareket edip sende yolunu çiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?