sadece 1 ay önce beni sevdiğini söylemişti halbuki..

rica ederim emin ol karşına daha iyi bir insan çıkacaktır.

bu duyguları yaşaman çok normal daha herşey çok yeni.bende arada facesine bakıyoum.birisiyle birgün fotografını göreceğim diye çok korkuyorum.neden bu duyguları yaşıyorum hala bilmiyorum bu gün tam 1 yıl oldu.umarım zamanla bu duyguları atlatırız.düşünme bunları bir tatile çıksan çok iyi olur aslında

Bence face miş telefonuymuş vs unutun silin gitsin. Kendinizi üzmesine izin vermeyin daha fazla. Sizi mutlu edecek birileri bir yerlerde bekliyor, zaman herşeyin ilacı.

siz kaç yaşındasınız eski eşiniz kaç yaşında birde kız kaç yaşında?

Sizin ve eşinizin yaşlarınızı ben de merak ettim doğrusu..
Bir laf için boşanıyorsunuz, peki tamam..
Eşiniz diyor ki sevgili kalalım.. Olmadı 1 gece beraber olalım, sonra herkes kendi yoluna.. Muhtemelen henüz hevesini alamadı. Çok da yüzsüz, sosyal zeka da yetersiz.. Alenen sana fah..şe muamelesi yapıyor dengesiz.

Siz de alemsiniz.. Şu şartlar altında "eşimin d.gününü kutlasam mı" diye konu açıyorsunuz. Adam ne diyor, size ne rol biçiyor hayatında, siz neyin derdindesiniz..

Facebook'dan sizi dürtüyor, şarkı yayınlayarak birbirinizle iletişim kuruyorsunuz. Hepsi çok enteresan..

Madem seviyorsunuz neden mahkemeleri meşgul ettiniz.
Eğer sevmiyorsanız, neden kendi hayatlarınızı konsantre olup birbirinizi umursamamayı başarmıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…