Sadece 1 saatligine harcayabileceginiz sonsuz paraniz olsa?

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Herkesin hayalidir gonlunce para harcayabilmek, fiyat etiketine bakmadan istedigini alabilmek:halay:
Peki sadece 1 saatligine sonsuz paraniz olsa neler yaparsiniz, hadi konusalim:KK200:
Ben once anneme ihtiyaclari icin yardim eder, ardindan sokak hayvanlari icin bagis yapar, kalan vaktimde ise cilginca alisveris yapardim sanirim:dondurma: kozmetik, kiyafet, teknolojik..
Para goz biri olmadim, huzur olsun yeter diyenlerdenim ama para olmadan da olmuyor su hayatta:110:
Hayali bile hos geldi

Herkesin hayalidir gonlunce para harcayabilmek, fiyat etiketine bakmadan istedigini alabilmek:halay:
Peki sadece 1 saatligine sonsuz paraniz olsa neler yaparsiniz, hadi konusalim:KK200:
Ben once anneme ihtiyaclari icin yardim eder, ardindan sokak hayvanlari icin bagis yapar, kalan vaktimde ise cilginca alisveris yapardim sanirim:dondurma: kozmetik, kiyafet, teknolojik..
Para goz biri olmadim, huzur olsun yeter diyenlerdenim ama para olmadan da olmuyor su hayatta:110:
Hayali bile hos geldi
Ne yapacagimi sapıtırdim herhalde :)

1 saat içerisinde alabileceğim kadar altın, euro, usd alırdım. :halay: sonra rahat rahat düşünürdüm. yardım, yatırım, alışveriş v.s. :KK46:

Ay bir saat içinde ne ev alınır ne araba. Bi diğer üyenin dediği gibi en mantıklısı bol bol altın mücevher almak;) süre bitince onları bozup bozup yerdm:))

Ben hemen araba galerisine giderim oraya araba alabilecek kadar para bırakırım hatta hesap kartı carsa oradan çekerim
emlakçıya giderim ev alacak kadar para birakırım ya da yine hesap kartı kullanırım
Güzellik ve estetik için bir akrabamın yerinden kart çekerim sonra nakite çeviririm onu arayıp bulamaya vakit kalmaz çünkü.. Ya lütfen hayalime olmadı demeyin bari hayali olsun

Back
X