Sadece 1 saniye, yardım!

Budabenimadresim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
65
16
3
34
Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlerden bir iyilik isteyeceğim lütfen sadece 2-3 saniye!

İnstagram'a girip ana sayfaya gidin, oradan ilk çıkan fotoğrafın altındaki ok işaretine yani başka bir kullanıcıya o fotoğrafı gönder seçeneğine tıklayıp gönder listesinde çıkan kişilere bakabilir misiniz?
Bu liste son mesajlaştıgınız kişilerden mi ibaret?

Konumun nedeni; erkek arkadaşımın instagramına bakarken denk geldim, eski bir arkadaşı o listede çıkıyor, 1hafta gibi bir süre önce yokken.. Bayan arkadaşı ... konuştunuz mu dediğim zaman inkar ediyor ama kendi kullanıcıma baktığım zaman en son konuştuğum mesajlaştığım kişiler ilk sıralarda çıkıyor ...

Mesele konuşmuş olması değil, mesele bunu yapmışsa bile konuşmadım diyip yalan söyleme ihtimali... şimdiden teşekkür ederim ❤

Düzenleme;
11.sayfada yeni sorum var yardım lütfen

Son düzenleme:
En son konuştuğun kişiler çıkıyor malesef sevgilin yalan söylüyor msjları silmiş

hiç mesajlaşmadım instagramdan

benim fotolarını beğendiklerim ve beğenmesem de profilini fotolarını gezdiklerim çıkıyor.

bence mesajlaşmasa bile fotolarına bakmış o kızın

Evet baktım dedi, kadın onu takip ediyor zaten en son 3 hafta önce fotoğrafını beğenmiş sevgilimin.. oda gezinirken beğenilerden gördüm baktım sadece dedi, ama ben inanmak istemedim kendi sayfama bakınca en son mesaj attığım arkadasım çıktığı için moralim bozuldu haliyle

Takip etmediğim ve edilmediğim pasif hesabima dm attim. Sonra dm i sildim. Başka fotoda gönder deyince ilk sirada o hesap cikti. Üzgünüm ama erkek arkadaşın da mesaj atmis oluyor demek ki

dediğim gibi hiç konuşmadım iyi bi parametre değilim ondan. onun arkasındaki kişilerle konuşmuşsa onların mesajları duruyorsa konuşmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…