- 12 Kasım 2015
- 479
- 381
- 33
- 35
- Konu Sahibi Budabenimadresim
-
Su an kafanı en cok kurcalayn şey o olacak ne konuşmuşlar ? Ama buyuk ihtmalle kadın msj attı sevgılıne cunku bn cvp vermdgm bana msj atan kişi çıkıyor ilk sırada engelledim bide hala cıkıyorSadece baktım profile dedi ama eminim sadece bakmakla 1.ci sırada olmaz ... bütün arkadaşlarıma sordum hepsi denedi ama ilk sıra son mesaj attığı kişiler... yani sevgilim yalan söylüyor... üstelik kadın evli 2 çocuğu var, ne konuşmuş olabilirler ki ..?
Su an kafanı en cok kurcalayn şey o olacak ne konuşmuşlar ? Ama buyuk ihtmalle kadın msj attı sevgılıne cunku bn cvp vermdgm bana msj atan kişi çıkıyor ilk sırada engelledim bide hala cıkıyor
uzun bir ilişki ise ve güvenini sarsacak başka hiçbir hareket yapmadıysa şimdiye kadar bence bu defa görmemezlikten gel bu durumu, tamam de ona inanmış gibi yap ama ara ara kontrol et tabi
ilişkinin durumuna bağlı. ne aşamadasın , birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadar güveniyor yada seviyorsun... ben ilişkinin başında bunla karşılaşsam ayrılırdım. ki beni telefonuna ismimle birlikte okuduğum bölümü de yazarak kaydeden birinden görür görmez derhal ayrılmıştım. adımı bile aklında tutamıyor, bölümü de yazmış dangalak diyerekten. ama ilişkinin ilerleyen bir dönemi ise biraz takipte kalmakta fayda var. yok evli isen instayı kapattır..
Evli ve iki çocuklu birine sevgilinizin msj atacağını sanmam hem genç bir erkeğin buna ihtiyacı yok hemde kadının kocası nın görme ihtimali yüksek,yani erkekler genelde böyle konularda riske girmez.Bence kadın msj atmıştır naber nasılsın gibisinden sevgilinizde cevap vermiştir.Sadece baktım profile dedi ama eminim sadece bakmakla 1.ci sırada olmaz ... bütün arkadaşlarıma sordum hepsi denedi ama ilk sıra son mesaj attığı kişiler... yani sevgilim yalan söylüyor... üstelik kadın evli 2 çocuğu var, ne konuşmuş olabilirler ki ..?
Ay bunu öğrendigim iyi oldu
.gerci sevgilim falan yok da .cahil cahil bakmayayim
Ilk 3 kisi en son mesaj gönderdiğim kişi . daha dogrusu en son bana gelen mesajlar şekilnde.
Belki o yazmamıştır canim ?
Evli ve iki çocuklu birine sevgilinizin msj atacağını sanmam hem genç bir erkeğin buna ihtiyacı yok hemde kadının kocası nın görme ihtimali yüksek,yani erkekler genelde böyle konularda riske girmez.Bence kadın msj atmıştır naber nasılsın gibisinden sevgilinizde cevap vermiştir.Daha bekarken bukadar sık boğaz etmeyin bence.
Sosyal paylaşım sitelerini sık kullanan adamlarla beraber olmakta zor Allah kolaylık versin sürekli takip etmek gerekiyor anlaşılan.Ama evli ve çocuklu bir kadından medet umacağını sanmam.Böyle bir karakterle yanlış bir seçim yapıp evlenmektense bana kalırsa sık boğaz edip kişiliğini görmek en mantıklısı :) ben yazamaz demedim ki edebiyle konuşur olur biter ama yazıpta yazmadım demek kim bilir daha ne yalanlar doğurur... önlem almam gerektiğini düşünüyorum
En son konuştuklarım çıkıyo. Konuşmuş muhtemel ama kızacaksın diye yalan söylemiş. Tabi ne konuştuğuda önemli. Havadan sudansa büyütmeye gerek yok.
Kız arkadaş eski sevgili mi?
Sosyal paylaşım sitelerini sık kullanan adamlarla beraber olmakta zor Allah kolaylık versin sürekli takip etmek gerekiyor anlaşılan.Ama evli ve çocuklu bir kadından medet umacağını sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?