Sadece 1 saniye, yardım!

Canım bana en son hiç tanımadıgım biri msj atmıstı tanışalım gibisnden falan o dengesiz cıkıyor listemde bile yok hatta engellemiştm o kişiyi ama o çıkıyor

Hiç kimseyle mesajlaşmadıysa beğendiği veya baktığı kişiler çıkabilir ama mesajlaşmayı ara sıra da olsa kullanıyorsa ilk sırada onlar çıkar. Benim de direkt en çok mesajlaştığım başta çıkıyor. Ve en son konuştuklarım sırayla devam ediyor.

Evet listedeki ilk kişi son mesajlaştığım kişi. Diğerleri karışık olarak dağılmış. Mesela annemle hiç mesajlaşmadık ama 2.sırada annem var gibi.

Erkek arkadaşınız yalan söylüyor muhtemelen. Listemde ekli olmayan kimse mesajlaşma listesinde değil, mesajlaşmadıysa bile stalklamıştır diye düşünüyorum.

Evet listedeki ilk kişi son mesajlaştığım kişi. Diğerleri karışık olarak dağılmış. Mesela annemle hiç mesajlaşmadık ama 2.sırada annem var gibi.

Geçen hafta kuzeni vardı, onunla 1 aydır mesajlaşmamışlardı bile ama ilk sıradaydı.. dün baktığımda kadın ilk sırdaydı sonra 3 gün önce mesaj attığı normal arkadaşları vardı ondan sonraki 2de.

Mesajlaşmayı kullanıyor, gerçekten üzüldüm şimdi çünkü kendini haklı çıkarmak için bana uydurmasyon suçlamalar yapıyor, demek ki gerçekten gönül rahatlığıyla yalan söylüyor artı yüzsüzce beni suçlayabiliyor haksız yere.....

O zaman beğeniler etkiliyordur ya da böyle bir tartışmanız olduysa bir daha bakma olasılığınıza karşı kuzeniyle mesajlaşıp silmiştir. Ama çoğunluk ilk sırada son mesajlaşılan kişi olduğuna dair hem fikir.

O dediği kadın ya da sevgilin msj atmış yani bir mesajlaşma olmuş msj silinmiş olsa dahi 1. Sırada en son konuştugun kişi çıkıyor

Valla ben de baktım, listemde olmayan kimse yok. Ama ilk sıradaki kişi son mesajlaştığım kişi değil. Hepsi mesajlaştığım kişiler ama sıralama karışık. İlk sıradaki arkadaşımla en son 44 hafta önce konuşmuşum. Son mesajlaştığım kişi bakmamızı istediğiniz listede bile yok. Bilmiyorum. Tek bildiğim şey bize çeşit çeşit stalk yolları öğreten adamların mutluluk getirmediği.

O dediği kadın ya da sevgilin msj atmış yani bir mesajlaşma olmuş msj silinmiş olsa dahi 1. Sırada en son konuştugun kişi çıkıyor

Sadece baktım profile dedi ama eminim sadece bakmakla 1.ci sırada olmaz ... bütün arkadaşlarıma sordum hepsi denedi ama ilk sıra son mesaj attığı kişiler... yani sevgilim yalan söylüyor... üstelik kadın evli 2 çocuğu var, ne konuşmuş olabilirler ki ..?

Peki sizce ne yapmalıyım ...?
ilişkinin durumuna bağlı. ne aşamadasın , birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadar güveniyor yada seviyorsun... ben ilişkinin başında bunla karşılaşsam ayrılırdım. ki beni telefonuna ismimle birlikte okuduğum bölümü de yazarak kaydeden birinden görür görmez derhal ayrılmıştım. adımı bile aklında tutamıyor, bölümü de yazmış dangalak diyerekten. ama ilişkinin ilerleyen bir dönemi ise biraz takipte kalmakta fayda var. yok evli isen instayı kapattır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…