- 25 Ocak 2017
- 65
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi Budabenimadresim
-
İlk üç konuştuklarım, sonrası hiç konuşmadığım arkadaşlarım.
Evet listedeki ilk kişi son mesajlaştığım kişi. Diğerleri karışık olarak dağılmış. Mesela annemle hiç mesajlaşmadık ama 2.sırada annem var gibi.
Hiç kimseyle mesajlaşmadıysa beğendiği veya baktığı kişiler çıkabilir ama mesajlaşmayı ara sıra da olsa kullanıyorsa ilk sırada onlar çıkar. Benim de direkt en çok mesajlaştığım başta çıkıyor. Ve en son konuştuklarım sırayla devam ediyor.
Geçen hafta kuzeni vardı, onunla 1 aydır mesajlaşmamışlardı bile ama ilk sıradaydı.. dün baktığımda kadın ilk sırdaydı sonra 3 gün önce mesaj attığı normal arkadaşları vardı ondan sonraki 2de.
O dediği kadın ya da sevgilin msj atmış yani bir mesajlaşma olmuş msj silinmiş olsa dahi 1. Sırada en son konuştugun kişi çıkıyor
ya mesjlarşmış yada çok sık bakıyor o kişinin profiline maalesef, üzgünüm ama başka bir açıklaması yokk
ilişkinin durumuna bağlı. ne aşamadasın , birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadar güveniyor yada seviyorsun... ben ilişkinin başında bunla karşılaşsam ayrılırdım. ki beni telefonuna ismimle birlikte okuduğum bölümü de yazarak kaydeden birinden görür görmez derhal ayrılmıştım. adımı bile aklında tutamıyor, bölümü de yazmış dangalak diyerekten. ama ilişkinin ilerleyen bir dönemi ise biraz takipte kalmakta fayda var. yok evli isen instayı kapattır..Peki sizce ne yapmalıyım ...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?