Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim masallah iradelisin. P.tesi gunleri tarti gunumuz bide sayfa 22deki cayi uygularsan zayiflamana katki saglayacaktir:)

Kizlaaar :)
kusura bakmayin bugün birsey paylasamadim :)
Hemen yediklerimi yaziyoruuum :) öncelikle sunu söylim kilom dünküyle ayniydi yani 58.2kg :) Ve tabikide bol bol su icmeyi unutmuyorum.
Bugün yediklerim;
Sabah biraz yogun gecti kahvalti yapamadim biliyorum en önemli ögün ama yiyemedim iste. sonra kahvaltida yapmadigimi göz önünde bulundurarak kendime tv'de gördügüm kalorisi az olan bi makarna sosuyla makarna yaptiim :)) ve bi tabak yedim, ekmeksiz :) tabi bunun üstünede annemin israriyla 1 saat kosu yaptim. Malum ne kadar kalorisi düsük olsada makarna makarnadir :))
yaptiklarim bu kadar. baskada birsey yemedim. bol bol su iciyorum iste. suana kadar 2lt'yi gecmistir :) bu kadar kizlar :*
Kusura bakmayin bazen cok fazla aksatiyorum burayi ama elime gecen her firsatta olabildigince ayrintili yaptiklarimi yaziyorum :)

Sende baya sıkı yapıyorsun canm iyi dayanmışım tek makarnayla ki çok tok tutmaz makarna bence:)

Son düzenleme:
Sende baya sıkı yapıyorsun canm iyi dayanmışım tek makarnayla ki çok tok tutmaz makarna bence:)

Daha öncede bahsetmistim. ben aslinda habire birseyler yiyen bir insandim :) ama daha yiyemiyorum :/ asiri tokum mesela suan saat 2 gibi yedigim halde :) sebebini bilmiyorum. belki cok su ictigimdendir.:)

selam kızlar,
edabl umarım hedefine ulaşırsın ama sabah en azından biraz fındık kuru üzüm falan ye yeşilçaylaki metobolizman çalışmaya başlasın :)
bugün yediklerim,
sabah- 1 tane yumurta, tulum peyniri , domates , şekersiz çay , 1 tatlı kaşığı bal , 2 dilim tam tahıllı ekmek
öğle - yoğurtlu semizotu salatası , tavuk , salata , 1 dilim kepek ekmeği
ara - yarım paket form bisküvi- yeşil çay
akşam - 1 kase tavuk suyuna çorba, 1 tane köfte,2-3 tane patates, yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği

bugün hasta oldum tatlı isteğimi formun meyveli bisk. ile bastırdım bakalım yarın neler olucak

Daha öncede bahsetmistim. ben aslinda habire birseyler yiyen bir insandim :) ama daha yiyemiyorum :/ asiri tokum mesela suan saat 2 gibi yedigim halde :) sebebini bilmiyorum. belki cok su ictigimdendir.:)

sudan olabilir tabi yada miden küçülmüştür iyice yada psikolojik:) önerim çok fazla vitaminsiz kalmaman, önceden benimde böyle çeşitli sebeplerden dolayı iştahımın kapandığı dönem olmuştu da saçım dökülmeye tırnağım çok çabuk kırılmaya başlamıştı. Onun dışında devamlı acıkmaman kilo verme sürecinde başına gelebilecek en süper şey:))

kızlar üzgünüm fırsat bulamadım bugün yediklerimi yazıyorum
sabah sadece yeşil çayımı içtim bişey yiyemem ben hemen kalkınca saat 11 gibi mısır gevreiğimi yedim 1 bardak sütle öğlen bir dilimcikk pizza yedim zayıflama çayımla git gel su içiyorum bide regl oldum gerçi çok düzensizleşti daha geçen hafta oldum ama 1 gün olmuştum bakalım bu sefer ne olucak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…