kızlar selam
kahvaltı: yeşil çay
yarın 16'da pronovias randevum var, şişmemeliyim
günaydın kızlaar, dün gün boyu meyve sebze yemiştim 1 günlük detoks gibi düşünüp ve bugün 61.8 geldim tartıdaa:)) 600 gr gitmiş yani, tabi geri alırmıyım sudan mı giyti bilmiyorum ama 5 gündür 62.4 ten kıpramayan kilom için süper bişe bu:) şimdi ılık bi bardak su içtim bekliyorum kahvaltı içiin
evet cağlam :)
az önce roka, marul, dere otu yedim. patates salatasının içinde
2 kaşıkçık yaa
Canim masallah iradelisin. P.tesi gunleri tarti gunumuz bide sayfa 22deki cayi uygularsan zayiflamana katki saglayacaktir:)
Patateste nisasta var kilo aldirir
bugün tartıldım ama 51.2yim. 2 kaşıkcık yedim. olmaz mı
ben dayanamıyorum her gün tartılıyorum yaa:s Şimdi inceledim çayı yapıyorum hemen:)
benim kahvaltımda 1 yumurta
yarım kk light kaşar peynir
5 zeytin1er tane domates salatalık yeşil biber
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak yeşil çay :)
kahvaltın güzel olmuş canım ama kaşarıda yemeseydin süper olacaktı
Kizlaaar :)
kusura bakmayin bugün birsey paylasamadim :)
Hemen yediklerimi yaziyoruuum :) öncelikle sunu söylim kilom dünküyle ayniydi yani 58.2kg :) Ve tabikide bol bol su icmeyi unutmuyorum.
Bugün yediklerim;
Sabah biraz yogun gecti kahvalti yapamadimbiliyorum en önemli ögün ama yiyemedim iste. sonra kahvaltida yapmadigimi göz önünde bulundurarak kendime tv'de gördügüm kalorisi az olan bi makarna sosuyla makarna yaptiim :)) ve bi tabak yedim, ekmeksiz :) tabi bunun üstünede annemin israriyla 1 saat kosu yaptim. Malum ne kadar kalorisi düsük olsada makarna makarnadir :))
yaptiklarim bu kadar. baskada birsey yemedim. bol bol su iciyorum iste. suana kadar 2lt'yi gecmistir :) bu kadar kizlar :*
Kusura bakmayin bazen cok fazla aksatiyorum burayi ama elime gecen her firsatta olabildigince ayrintili yaptiklarimi yaziyorum :)
Sende baya sıkı yapıyorsun canm iyi dayanmışım tek makarnayla ki çok tok tutmaz makarna bence:)
Daha öncede bahsetmistim. ben aslinda habire birseyler yiyen bir insandim :) ama daha yiyemiyorum :/ asiri tokum mesela suan saat 2 gibi yedigim halde :) sebebini bilmiyorum. belki cok su ictigimdendir.:)
Bu arada spor yapan yok anlaşılan:) ben 45-50 dk hareket yaptım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?