Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar biri beni motive etsin bu gunler cok asiri dikkat edemiorum heralde zaman gectikce iradem zayiflio.

Kizlar biri beni motive etsin bu gunler cok asiri dikkat edemiorum heralde zaman gectikce iradem zayiflio.

aksine çokta güzel kilo veriyosun zayıflamasın gittikçe artsın ya süpersin çağla :)
bak bana rabayada alştım yurumuyorum bile hasta olunca gene erteledim sporu , haftanın 3 gunu baleye gidiyorum ben o kadar

ben sizinle birlikte 52.7 kiloya geldim çook teşükkürler iyi ki varsınız ama çağla bizi yanlız bırakma. eğer fazla kaçamak yaparsan burda ki kızlarla birlikte sana ceza veririz kaçamak yaptın mı doğru söylee hemen !!

Yaptimmmm( bugun bi dilim pasta yedim dayanmadim (( pismanim

yattığın yerde karnına hafif hafif cimcik aat hormonlarını uyarırmış. yarın kaçamak istemiyoruzzz sakınn.. deyse birlikte güzel bi ceza düşünürüz :)

Canim sayfa 22deki caydanda ic unutma cok faydali oluo o.

onu yapabiliceğimden pek emin değilim ya ben soda sevmiyorum pek daha öncede yoğurtla sodayı duydum baya işe yarıyomuş ama yapamadım ancak bir kaç gün dayanabildim , lahana suyuda yaptım onlara pek inanmıyorum açıkcası vericek kiloda az olunca..
teşekkür ederim bu arada canım
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler

o yaptığımız çay gerçekten metabolizmayı düzenliyo benimde verilicek kilom az ama yapıyorum. soda kokusu veya tadı olmuyo gayet tadı hafif ve hoş :)

a aaa ben bu kiloya indiysem öncelikle senin sonrada bize katilan kizlarin sayesindee :) Sen kacamak yaparsann olmazz .p canim insan kilo verdikce aslinda motive oluyor ya. hem sen hepimizden daha cok kilo verdin. hem hedeflemis kiloya indigin halini düsüün :) o zaman insan cok motive oluyor. ve eskisi kadar foruma girip konusmadigimzdan daha az motive oluyor olabilirsin. daha cok girmeye calisicam bende :) hadi canlarim vericez kilolarii güzellesicez :**

Insallah canim bende yapmak istemiorum(

böyle bi bakmışın ki kaçamak yapıveriyosun elinde olmadan ya ben elimi uzatınca kaçamak için diyorum ki tamam bunu yiyeceksin hatta yaptığın hareketlerle de eritirsin ama bunu yeme yaptığın hareketlerle 200 gram daha fazla ver daha çabuk zayıflarım diye şeyler diyorum kendi kendime sonra siz aklıma geliyosunuz

canim en kotusude p.tesi okul baslio bu sene cift bolum okuyacam hafta sonlarida dershaneye gidecegim cok zor olacak benim icin:s

Haklisin canim benim.

aslında pozitif yönden baksan yani derslerde olucağın için yemek yeme fırsatın eskisi gibi olmıycak ve daha çok hareket ediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…