Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cağla ordamisin:*?
Ben sbah kahvalti yapamamistim ögle bi salata yedim ve yine acikmiyorum ya :/ anlamiyorum. Yemek yiyemiyorum.. Salatayida tam bitiremedim.. Nedenini bilmiyorum:)
Ama bol bol su iciyorum :))

Canim bak bunyen düser diyet yapiorum fie kendine zarar verirsin yapma boyle

kızlarrr sakın ha suyu az içinde daha zayıflıyorum demeyin yada az içmeyin sakınn deyse ödemden verirsinizzz

Kizlar az once pc im öldü cok üzüldüm simdide tlf den yaziorum aksam iki yeni arkadasda gelmis onlarlada konusamadim bi anda mralim bozuldu oyle iste

Kizlar az once pc im öldü cok üzüldüm simdide tlf den yaziorum aksam iki yeni arkadasda gelmis onlarlada konusamadim bi anda mralim bozuldu oyle iste

hadi ya geçmiş olsun bozma moralini biz burda seni bekliyoruz bak dahada büyüdük daha fazla kişi kilo verip sağlığına kavuşucak
kızlar sakın kaçamak yapmayın. bu arada kaç dakika yürüyüş yapıcazz yarınn

kizlar yarin herkes 22.sayfadaki form cayni yapip icsin ve hepimiz soz verelim yarin yarim saat yuruyus yapalim ne dersiniz.

evet zaten ilerleyen zamanlarda hepimizin temposu artıcak :) cağla sen okuyo musun çalışıyo musun ?

Bende cok byük sayilmam
Bu arada bende hep telden giriyorum onun icin pek alinti yapamiyorum:)
Yürüyüs konusunda bende varim:)))

Ben alinti yapamiyoruum ya :/ dgisik birsey. Cok denedim bulamadim nasil yapildigini.
Bu arada cok üzüldüm pc'ne
İnsallah en yakin zamanda olur:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…