- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
elma diyetine bende varıımm
yaa kimse yok muuu
canim masallah sana:) cok.guzel gidiosun sadece muz yememeye ozen goster diyette muz pek onerilmio ama arada bi yersen cok fazla etkilemez tabiki.
şeftali için geç oldu sanki onuda yemesen süper olacakmış:)
Canim sabah iki ekmekle peynir falan ye gun icindede 1.5kilo yesil elma aciktikca yiyosun.
selam canım, sabahki kek olmamış tabi ama başka bişey yemedin çabuk çık bi yarım saat bi saat yürü sabah yediklerimiz o kadarda önemli değileveet kızlar yediklerimi yazıyorum
sabah: 1 buçuk dilim kek 2 ince dilim salata 2 dilim domates yeşilçay
ders çalışırkende annem kahve getirdi onu içtim
öğlen: 1 armut 3 çatal melemen 1 dilim salata 1 dilim domates akşama doğru da diyet bisküvilerimden2-4 tane yerim yeşilçayımı içip kapatırım günümü
sizce çok mu ağır ?
selam canım, sabahki kek olmamış tabi ama başka bişey yemedin çabuk çık bi yarım saat bi saat yürü sabah yediklerimiz o kadarda önemli değil
akşama kadar bence öyle dayanamazsın ve bisküvi yeme onun yerine tavuk ve salat falan ye ekmeksiz protein al en azından daha sağlıklı ve tok tutuyor diye düşünüyorum canım
bende sabah dışardaydık annemle 1 tane kandil simidi 2 tanede ufak kurabiye yedim
şimdi okula gidicem dersim bugün geçti çarba ve meyveli yoğurt yiyip gidicem yanımada bir elma alırım
akşama allah kerim artık gene çorba ve salata düşünüyorum ama
ah bize ahh naptık gene
denedim 5 kilo falan verdim
çağla ortalarda yok bugün onun yerine hepinize hoşgeldiniz diyorum
bugün okuldaydım eve 8te geldim ölüyodum açlıktan yediklerim : 1 kase çorba ,1 dilim uno light, 2 kaşık havuç salatası , 1 parça et , 2 kaşık barbunya
çok oldu farkındayım ama öğlen 14 gibi 1 kase çorba ve meyveli yoğurt yemiştim
bende geldim ben de.5 kilo var vermek istediğim.Kalori sayım yöntemiyle iyi gidiyorum şimdilik.65 kiloyum sabah aç karnına 64 ü görüyorum :)
kızlar kilom 52.0 bugün çook fazla ağır yedim. yediklerim aynen şu
sabah yeşilçay ve yarım sütle hazırlanmış mısır gevreğim
öğlen 7 tane lahana sarması yedim küçük olmasına dikkat ettim yanında 2 çatal yoğurt ve salata
şimdide 3 tane kepekli bisküvimi yedim birazdan diyet çayımı içicem
offf(( sadece yarım saat yürüyebilicem yarın okul için malzeme almaya çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?