Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlarr kusura bakmayın anca vakit bulduumm
sabah 1 fincan yeşil çayımı içtim 6 ince salam yedim
öğlen 1 avuç kadar diyim tavuklu pilav yedim
akşama doğru annemin baskısıyla mecbur biraz kek türü bişeyler yedim
şimdide yeşil çayımı içtiim çok fazla kaçırdımmm bugünnn ((

canim masallah sana:) cok.guzel gidiosun sadece muz yememeye ozen goster diyette muz pek onerilmio ama arada bi yersen cok fazla etkilemez tabiki.

canım çok teşekkür ederim ya bu hafta cumartesiye kadar tartılmicam biraz sıkmak istiyorum kendimi başladığım işi bitireyim diye inşallah devam ederim böyle
muzu biliyorum aslında ama okuldaydım baleye gidicektim acıktım elma falan iyyice kazındırıyor diye muz aldım

şeftali için geç oldu sanki onuda yemesen süper olacakmış:)

ya ben baleden 8de çıkıyorum geç oluyo bende pek bişey yenek istemiyorum ama çok içim yanıyodu meyveye saldırdımmm yarım şeftali yarım elma yedim

eveet kızlar yediklerimi yazıyorum
sabah: 1 buçuk dilim kek 2 ince dilim salata 2 dilim domates yeşilçay
ders çalışırkende annem kahve getirdi onu içtim
öğlen: 1 armut 3 çatal melemen 1 dilim salata 1 dilim domates akşama doğru da diyet bisküvilerimden2-4 tane yerim yeşilçayımı içip kapatırım günümü
sizce çok mu ağır ?

selam canım, sabahki kek olmamış tabi ama başka bişey yemedin çabuk çık bi yarım saat bi saat yürü sabah yediklerimiz o kadarda önemli değil
akşama kadar bence öyle dayanamazsın ve bisküvi yeme onun yerine tavuk ve salat falan ye ekmeksiz protein al en azından daha sağlıklı ve tok tutuyor diye düşünüyorum canım

bende sabah dışardaydık annemle 1 tane kandil simidi 2 tanede ufak kurabiye yedim
şimdi okula gidicem dersim bugün geçti çarba ve meyveli yoğurt yiyip gidicem yanımada bir elma alırım
akşama allah kerim artık gene çorba ve salata düşünüyorum ama

ah bize ahh naptık gene

kek yağsızdı o yüzden biraz rahattım canım biraz olsa. zaten yeni geldim eve baya yürüdüm gideceğim yere otobüsle değil yürüyerek gidip geldim. şimdide biraz pilav biraz tavuk yiyip dışarıya çıkıyım hem yürüyüş olur hem alışveriş yapmış olurum. yarında yoga aerobiğe falan yazılmayı istiyorum ne diyosunuz kızlarr

kızlar bi kahvaltı tabağına biraz pilav ve tavuk eti koydum ama dolaptan çıkartıp yedim çünkü soğuk yemek yemek metabolizmayı hızlandırıyormuş ve 1 tane salatalık booolca su içtim şimdide dışarıya çıkıcam
akşam görüşürüzz

sabah 1 dilim kepek ekmek 3 dilim peynir 1 şekersiz kahve
öğlen 1 kase yogurtlu çorba
akşam 4 5 gibi 1 dilim kepek ekmek 3 içli köfte:) bide devamlı gezdim bugün ayaktaydım spor sayılır:/

ben de geldim kızlar 1,68 boy 63 kiloyum yeni evlendim ve kilolandım:)) 56 falan olmak istiyorum. bol yeşil çay ve su içiyorum öğünlerini de küçülttüm bugün itibariyle. hadi rastgele!!!!!

bende geldim ben de.5 kilo var vermek istediğim.Kalori sayım yöntemiyle iyi gidiyorum şimdilik.65 kiloyum sabah aç karnına 64 ü görüyorum :)

çağla ortalarda yok bugün onun yerine hepinize hoşgeldiniz diyorum

bugün okuldaydım eve 8te geldim ölüyodum açlıktan yediklerim : 1 kase çorba ,1 dilim uno light, 2 kaşık havuç salatası , 1 parça et , 2 kaşık barbunya
çok oldu farkındayım ama öğlen 14 gibi 1 kase çorba ve meyveli yoğurt yemiştim

kızlar hosgeldiniz okul basladı baslayalı cok bişi yiyemiorum sadece aralarda atıstırıorum aksamda birazcık kısır ile haslanmıs patates yedim...

canım okadar da cok degil herseyin yenmesi taraftarıyım sadece az bi catal iki catal die bence menünde bi sıkıntı yok.

bende geldim ben de.5 kilo var vermek istediğim.Kalori sayım yöntemiyle iyi gidiyorum şimdilik.65 kiloyum sabah aç karnına 64 ü görüyorum :)

canım günlük kac kalori aliosun 1300 falanmı aslında en mantıklı yönlerden biri ama zor oluo bu kac kalori o kac kalori diye yeni geldiginiz için diorum 22. sayfayı okumanızda fayda var.

kızlar kilom 52.0 bugün çook fazla ağır yedim. yediklerim aynen şu
sabah yeşilçay ve yarım sütle hazırlanmış mısır gevreğim
öğlen 7 tane lahana sarması yedim küçük olmasına dikkat ettim yanında 2 çatal yoğurt ve salata
şimdide 3 tane kepekli bisküvimi yedim birazdan diyet çayımı içicem
offf (( sadece yarım saat yürüyebilicem yarın okul için malzeme almaya çıkıcam

ağır falan deil bence bu yediklerin, o kadar sıkarsan sonrasında kolay alırsın diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…