Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kizlar.merhaba bende kilo vermek istiyorum suan 60 kiloyum ama once 55 olmak istiyprum
sonrada 50 biktim bu halden gobegim var bide sigarayo biraktim daha cok acikiyorum
boyumxa cok uzun degil daha once.dukan diyeti yaptim ise yaradi ama ilk evresinde cok
zorlaniyorum sabah kahvaltida sadece peynirve yumurta var ve ben yumurtayi hic
sevmiyorum
bemde basliy sizinle yarindam itibaren diyorum
 
ben nişana kadar çok deli dikkat ediyordum ama şuan çıldırmış gibiyim tekrar ipleri elime almalıyım tekrarpilatese başlayacağım önce tartılayım da:)

boy ve kilon kaç peki canım? Plates gerçekten işe yarıyo 1 hafta yapsan bile gözle görülürz incelme sıkılaşma oluyo
 
pilav yedim ekmeksiz çok az da tavuk.. akşama kadar yemek yok daha bana
 
pilav yedim ekmeksiz çok az da tavuk.. akşama kadar yemek yok daha bana

Pilava ben dayanamadigim icin evde 2 hafta süresince pilav,makarna yapilmasini yasakladim birsey olmaz canim benim :)
Yarim saat yürüyüs yerine 1 saat yürü :*** daha fazla haraket et:) aksama kadardaa yine bol bol suyunu ic ve meyvenide ye aciktikca:)
 
Kizlar ben disari cikiyorum :** Spor yapacagim. ondan sonrada kursum var. oraya 20 dk gidis 20 dk gelis :)) yani baaaayaa bi spor yapmis olucam. Hepinize iyi diyetler iyi günleer :* görüsmek üzereee. kacamaksiiz kaliin :)
 
kızlar ben geidim:) yeni gelen arkadaslar hos geldiniz
öğle yemeginde tavuk sis ve ayran ictim ekmek yemedim
ara
bir fincan bir dilim limon ile yesil cay ictim
aksamda
bi kase corba ile yesil fasulye yiyecegim
sağlıcakla kalın....:)
sizlerin günü nasıl gecti:)???
 

canım cizelgeye senide ekliorum yarın bilgi paylasımı yaparsın artık.:)
 
kızlar simdilik cizelge böyle oldu cünkü yaptıgım cizelgeyi bi turlu buraya ekleyemedim düzeltmeye calisacagım
 
kızlaaar ne yediniz ne içtiniz akşam yemeğinde diyin bakam bana bi ben arada 1elma yedim kaçamak yaptımmm sütlaç yediiim ;( akşama doğruda 1 simit yemiştim akşam yemeği yemedim siz naptınız bakalımm :)
 

Canim keske su sutlacla simit olmasaymis ama saglik olsun naapalim tam gaz devam benim icin bugun guzel gecti kacamak yapmadim darisi yarina:)
 
Canlarıım ben geldiiiim:))
Bugün fazlasiyla spor yaptiim. Sabah kahvaltimi ve ögle yemegimi yazmistm. İkindi ve aksam ögününü yiyemediim saat 6-7 arasi yarim yeşil elma yediim. Ve bol bol su ictim :)
 
Canlarıım ben geldiiiim:))
Bugün fazlasiyla spor yaptiim. Sabah kahvaltimi ve ögle yemegimi yazmistm. İkindi ve aksam ögününü yiyemediim saat 6-7 arasi yarim yeşil elma yediim. Ve bol bol su ictim :)

Canim hosgeldin:)o zaman gece yatmadan once bi bardak sut ic yanina iki tane diye biskuvide yiyebilirsin tebrik ederim seninde bugunu kacamaksiz atlattin:)
 
Canim hosgeldin:)o zaman gece yatmadan once bi bardak sut ic yanina iki tane diye biskuvide yiyebilirsin tebrik ederim seninde bugunu kacamaksiz atlattin:)

Hosbuldum :* Bu saatten sonra daha birsey yemek istemiyorum hazir kendimi bukadar dizginleyebilmisken :)) su yeterli geliyor. acda degilim zaten :))
Sende hic kacamak yapmamissin bende seni tebrik ederimm :)
 
Bende denedim aralik vererek yapmayi ama olmuyormus =)
olsuuuun :)) bu da güzel
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…