of offf bide ben 55 olsam
bende 55 olmak istiyorrummmmmm
İnşallah oluruz canım boğazımızı tutsak uuuu şimdi çok cıtır bir gacıydım
ben nişana kadar çok deli dikkat ediyordum ama şuan çıldırmış gibiyim tekrar ipleri elime almalıyım tekrarpilatese başlayacağım önce tartılayım da:)
pilav yedimekmeksiz çok az da tavuk.. akşama kadar yemek yok daha bana
of offf bide ben 55 olsam
kizlar.merhaba bende kilo vermek istiyorum suan 60 kiloyum ama once 55 olmak istiyprum
sonrada 50 biktim bu halden gobegim var bide sigarayo biraktim daha cok acikiyorum
boyumxa cok uzun degil daha once.dukan diyeti yaptim ise yaradi ama ilk evresinde cok
zorlaniyorum sabah kahvaltida sadece peynirve yumurta var ve ben yumurtayi hic
sevmiyorum
bemde basliy sizinle yarindam itibaren diyorum
kızlaaar ne yediniz ne içtiniz akşam yemeğinde diyin bakam bana biben arada 1elma yedim kaçamak yaptımmm sütlaç yediiim ;( akşama doğruda 1 simit yemiştim akşam yemeği yemedim siz naptınız bakalımm :)
Canlarıım ben geldiiiim:))
Bugün fazlasiyla spor yaptiim. Sabah kahvaltimi ve ögle yemegimi yazmistm. İkindi ve aksam ögününü yiyemediimsaat 6-7 arasi yarim yeşil elma yediim. Ve bol bol su ictim :)
Canim hosgeldin:)o zaman gece yatmadan once bi bardak sut ic yanina iki tane diye biskuvide yiyebilirsin tebrik ederim seninde bugunu kacamaksiz atlattin:)
kızlar simdilik cizelge böyle oldu cünkü yaptıgım cizelgeyi bi turlu buraya ekleyemedimdüzeltmeye calisacagım
Canim cizelgeyi ben bulamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?