erkekler ailesinin dibinde kalınca mesele yok kadın kalıncamı sıkıntı oluyor anlamıyorum gidecekse erkek de gidecek kardeşim ama erkek milletine güven olmayacağını anlamadan kalkıp 12 saat uzağa gidiyorsa kadın sonuçlarına katlanır.
saçmalığa bak ne demek baba evinde emanettin erkeklerin kölesi olalım diye doğurmadı annemiz bizi haddinizi bilin.
pollyanacılığı bırakın iyi erkekler bile kadını savunmasız görünce birden değişiyorlar bu yüzden dedim hiçbir erkek dayanağı olmadan yurdunu terketmez ama bu kız ne yapacak sevdiğiyle evlenemeyecekmi demiş birisi eee erkek de sevmiyormu illa kadınmı yer değiştirecek böyle bir kuralmı var?
kendinizi köle gibi hissedebilirsiniz ama ben değilim. ama gerçeklere yzünüzü dönün biraz evliliik öyle toz pembe değildir.
Bu yorum ne alaka allah aşkına. kızın sorunu ailesinden uzak kalmak eşimden şiddet görürüm falan korkusu değil dikkat ettiysen.evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
sonra yarın kocandan dayak yiyince ailem ailem diye ağlarsın.
evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
senin yaş 16 herhalde hayatın gerçeklerine alışık olmadığın ne kadar belli.
bu kdar çok kadın cinayetinin bu kadar çok sorunlu adamın olduğu yerde bir kadının evinden 12 saat uzağa gitmesi saçmalık bence resmen savunmasız kalması demektir bu.
Güzelim allah mesut etsin..hiiic korkma..insanin evinin olmasi,o kapiyi kendi anahtariyla actigindaki mutlulukn helede esiyle anlasiyorsa bambaskad oluyor..bunu bana enistem söylediginde tam anlamamistim ama simdi daha iyi anliyorum.üstelik marmaris hicte sikilinacak bir sey degil.benim iki arkadasimin da tayini cikmisti..korkuyorlardi.ama simdi bakiyorumda mutlu mutlu resimleri var..cook sikilirsan senin onlarla tanistiririz..
konu sahibi arkadaşım bellliki yüreğin tertemiz yazdıklarını okuyunca direk bunu hissetiriyorsun.
başlarda zor olucaktır elbet ama marmaris gibi biyere gidiyorsun yinede çok şanslısın
benim en yakın arkadaşım napsın hakkari çukurcaya gitti.eşi polis orada görev yapıyor mecburi.ama huzur dolu bi yuvası var allahta bozmasın.
herşey gönlünce olsun allaha sığın zor olan kolaya çevrilir çok mutlu ol inş.sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?