evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
sonra yarın kocandan dayak yiyince ailem ailem diye ağlarsın.
evlendin diye aileni bırakıp başka ellere gidersen daha çook üzülürsün ne gerek var ki her evlenen bu kadar uzağa gidiyormu?
Hayirli Geceler Bolci,yazdiklarini okudugumda cok duygulandim
hepimizin basindan gecti bunlar
bir yanda baba ocagi diger yanda sevdigin kisi
ama insan kendi evine gectigi zaman,kendi düzeni olusuyor
elbette hasret/özlem duygulari yogun oluyor
insallah dilerim Allahtan cok mutlu mesut bir evliligin olur
ailene karsi olan hasretinede Allah kolayligini verir.
Bu nasıl bir yorum ya ?
Evleniyor, gitmesi gayet normal.
Hep ailesinin dizinin dibinde duracak değil ya ...
Siz kocanızdan dayak yemeye alışıksınız herhalde ama herkesin kocası dayak atmayabiliyor.
Konu ssahibi arkadaşım, aldırma sen kimselere ... Alışırsın elbet, ilk başta böyle olur.
Tavsiyeyle olmaz, yaşayıp göreceksin. Zorlanacaksın evet ama alışacaksın gör bak :)
erkekler ailesinin dibinde kalınca mesele yok kadın kalıncamı sıkıntı oluyor anlamıyorum gidecekse erkek de gidecek kardeşim ama erkek milletine güven olmayacağını anlamadan kalkıp 12 saat uzağa gidiyorsa kadın sonuçlarına katlanır.
erkekler ailesinin dibinde kalınca mesele yok kadın kalıncamı sıkıntı oluyor anlamıyorum gidecekse erkek de gidecek kardeşim ama erkek milletine güven olmayacağını anlamadan kalkıp 12 saat uzağa gidiyorsa kadın sonuçlarına katlanır.
Leonela güzel yorumun için teşekkür ederim...Umarım çabuk alışırım :)
senin yaş 16 herhalde hayatın gerçeklerine alışık olmadığın ne kadar belli.
bu kdar çok kadın cinayetinin bu kadar çok sorunlu adamın olduğu yerde bir kadının evinden 12 saat uzağa gitmesi saçmalık bence resmen savunmasız kalması demektir bu.
saçmalığa bak ne demek baba evinde emanettin erkeklerin kölesi olalım diye doğurmadı annemiz bizi haddinizi bilin.
Kaç yaşındasın bilmiyorum diyelim ki 26.
26 yıl boyunca bir evde yaşadın. Şimdi ALLAH izin verirde 80ini görürsen, 54 yıl boyunca yaşayacağın yere gidiyorsun :)
Yani baba evinde emanettin aslında :)
Özlemek her zaman var .... :)
saçmalığa bak ne demek baba evinde emanettin erkeklerin kölesi olalım diye doğurmadı annemiz bizi haddinizi bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?