Zor olur senin için tabi,ama alışırsın merak etme :)
Hem tamamen kopmuyorsun ya,çalışıyorsan eğer izinli günlerinde veya eşinin izinli günlerinde gidersin anneciğinin babacığının yanına.
Yanında olmasalar bile,mesafeler olsa bile sen onların yüreğinin taa içindesin.
sıkma kendini bu kadar,bu güzel günlerinin tadını çıkar :)
Evet aynen öyle her kız baba evinde misafir aslında bunun farkındayım zaten ; Sadece bilmediğim bir şehire gitmek tanıdık olmaması beni ürpertiyor...Bazı insanlar yanlış anlıyor yada anlamak istemiyorlar...Ben eşim beni döver söverse naparım diye sormadım...Eşime güvenim var ki hayatımı birleştiriyorum...
Kaşınıyorsun :) Ama ceza puanım 60. Üzgünüm ki gaza gelmeyeceğim.
Kötü içerik butonu denen bir şey var. Ya da ceza puanı düşük olan biri karamuratlık yapsın.
sen bil haddini!!!!!
seni ilgilendirmez kimin kaç saatlik mesafeyle evleneceği
erkeklerin kölesi olacağını nerden çıkardın gece gece absürd yorumlarınla,insan sevdiği adamın hayatını paylaşıyor diye köle mi oluyor
uzak olursa nolur yani
benim çevremde ailesine 10 dk uzaklıkda olup da kocasından neler çekenler var ee mesafe mi oluyormuş bir dert sanki
nasip hanımefendi nasip RABBİM yazdıysa uzak yakın farketmez
bize düşen konuyu açan arkadaşımızı sakinleştirip dinleyip moral verip bu psikoloji evlilik öncesi olduğunu söyleyip,hayat boyu sevdiği adamla mutluluk dilemek
İlk günler, tek başına da olsa çık dolaş. Havasını solu alışırsın. Ya da bir kursa yazıl.İyi gelir. Boş konuşan birileri her zaman vardır :) Döven adam her şekilde döver.
benim de ceza puanım öyle ama susamıyorum nedense ya
bak kaç zamandır çok sabırlıydım böyle konulara ama artık bir yuhh dedirtti yani hanım
Evet aynen öyle her kız baba evinde misafir aslında bunun farkındayım zaten ; Sadece bilmediğim bir şehire gitmek tanıdık olmaması beni ürpertiyor...Bazı insanlar yanlış anlıyor yada anlamak istemiyorlar...Ben eşim beni döver söverse naparım diye sormadım...Eşime güvenim var ki hayatımı birleştiriyorum...
Konuyu açan kardeşimize yorum yapalım.
Bolci,
insanın ailesinden, evinden ayrılması kolay değildir, mesafe uzak ama yakında olsa fark etmezdi çünkü artık senin kendi yuvan ve sorumlulukların olacak, evliliğe, eşinle birlikte yaşamaya alışman biraz zaman alır ama herşey yoluna girer, ailenden 12 saat uzağa gelin gitmeni çok kafana takmamaya çalış, zamanla arkadaşlıklar kurarsın, aileni özlediğinde ya onlar sana ya da sen onlara gidersin bir şekilde dengelersiniz.
Yeter ki Allah ağız tadı, huzur, bir ömür boyu mutluluk nasip etsin
Atractive belli ki bazı arkadaşların sütten ağzı yanmışş
bende gurbet geliniyim ve yeni evliyim 1 yılım bile dolmadı yani.paranoyak arkadasların dedıgı gbı dayakta yok kölelikte:) ilk başlarda zorlanyordum bende ailemden ilk evlilik sebebiyle ayrlmstm. ilk zamanlar çok özlerdim ve eşim hadi gidelim derdi her agladıgımda her özledim dedgmde gıdersem alısamam buraya demıstım ve sabrettım.ki ailesiyle aynı sehrde yasayan arkadaslarım bıle farklı bi eve alısamadıklarını aynı sekılde ailesini özlediklerini anlatıyorlardı.geldiğim sehıre once alısamamıstım dırenmıstm aslında kımseyı tanımıcam alısmıcam dıye ama sımdı kursa basladım halkegtmın esımle beraber gıdıyorz.arkadaslarımda olustu zamanla. memleketime gittgimdeyse aklım evimde oluyor acıkcası bıran once donmek ıstıyorsun. 3 gün sonra evim demeye baslyorum ben :)anneminde cok hosuna gıdıyor bukadar benımsemıs olmam :) bende egeye gelin geldim.kısacası eşinle iyi olduktan sonra heryer babaevi oluyor tatlım.bende dugunum yaklastıkca aynı duyguları yasamıstım senınle.
hayatın her alanında var canım böyle negatif insanlar
bazıları öyle bir hırs yapmış ki kimsenin mutluluğunu paylaşamaz illa ki söyleyecek bir söz,görecek bir kötü yan bulur
sen bunlara tıka kulağını
sevdiğin adamın sevgisinden eminsen o seni mutlu edecektir ve RABBİM yar ve yardımcın olsun
RABBİM elbet yardımcın olacaktır ,yeni arkadaşlıklar kurarsın hem eşin seninle arkadaş gibi olursa kimsenin eksikliğini hissetmezsin
elbette ki annenden ayrılman zor olacaktır ama sende ileride anne olduğunda İNŞALLAH o bebek seni o eve bağlayacak ,uğraşın olacak
hayata pozitif bak ki ALLAHIM mutluluk versin
ben de üniversite için başka şehre geldiğimde aynı şeyleri hissetmiştim,kendimi bildiğimden beri ayrı şehirde okumak-özgürce gençliğimi yaşamak istediğim halde.
Ama insan hemencecik alışıyo,bak senin sevdiceğin de varmış,yalnız değilsin ki...
Zamanım nasıl geçer dersen,eğer çalışma seçeneğini de eliyorsaaan...
kurslara gidebilirsin mesela.
Çok güzel,ilginç hobiler keşfedebilirsin.Şekilli pasta-kurabiyeler yapar,dünya mutfaklarını öğrenebilirsin,yeni bi akım var herşeyin minyatürünü yapıyorlar,sadece 15 cmlik bir kutuya bütün düşündüklerini,tasarımlarını,"özel an"larını sığdırıyorlar :))
Madem çalışmanı istemiyo beyefendi,masraftan korkma,kendine pahallı hobiler bulhem sosyal çevren genişler,hem bi yeteneğini keşfetmiş,kendini tatmin etmiş olursun...
Ayrıcaaa bir evcil hayvan da senin hemen alışmanı sağlayabilir.Onunla ilgilenirsin,ağlayacaksan pofuduğuna sarılır ağlarsın,oyunlar oynarsın,sosyalleşirsin yani kedi köpeğinle :))
ailenle de sık sık facede kamerada görüşürsün eşin yokken,baktın burnunda tütüyolar yanına çağırırsın havalar güzel olduğunda,hem tatil yapmış olurlar hem de senin mutluluğunu canlı canlı görüp mutlu olurlar^^
Dayağında köleliğinde olmadığını biliyorum zaten arkadaşın ağzı yanmış bazı konularda herkesi kendi ve karşısında ki insan gibi sanıyor...Benimde aklıma yattı bu halk eğitim kursuna gitmek...Haklısın aslında insanın kocasıyla arası iyi olduktan başka birşeyin önemi yook...Rabbim sevdiklermize sağlıklı uzun ömürler versin..Bende eğeyle aknedizin tam ortasındayım marmarise gidiyorum :)
Allah razı olsun atractivecim Allahım herkese mutluluk versin... :) böyle güzel yorumları gördükçe içim rahatlıyor sağolasınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?