- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi Cimcimem33
Henüz değil, mahkeme aşamaları. 8 aydır ayriyizBosandinmi canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz değil, mahkeme aşamaları. 8 aydır ayriyizBosandinmi canm
Donmek istemiyomu yuvasini cocuklarini ozlemiyormuAyrılmak
Henüz değil, mahkeme aşamaları. 8 aydır ayriyiz
Sizinde acilarinizi deşiyorm amaHenüz değil, mahkeme aşamaları. 8 aydır ayriyiz
Olmek istemem bunaldigimdandir bunlari yasamak istemezdim kimsede istemezSen ayril birak kendini olduruyorsa oldursun canim onun akli calissinda sacma sacma is yapmasin kendini oldurene ne yapabilirsinizki kndi tercihi sizde degisiksiniz esinizde cocuga uzuldum ben olmek isteyen anneyle kendini kesen babayla nasil bir piskolojide olacak acaba
Bir çocuğum var, çocuğumdan başka bir kadın olduğunu öğrendim boşanmadan. Bunu öğrendiğimden haberdar olduğunda barışmak istediğini söyledi. Geleceğim olamaz zaten. Kac ayrılık yaşadık ve bu son oldu. Kendime eziyet etmekten vazgeçti m artık.Maalesef gercek bunlar
Evet am sizin cocugunuz var bunu dusunmeye bile hakkiniz yok valla isteseniz bal gibide bosanirsiniz cozum yolu arayin hatta ben.olsam sirf o hastalikli adamdan kurtulmak icin sevgilisiyle arasini yaparimOlmek istemem bunaldigimdandir bunlari yasamak istemezdim kimsede istemez
Beni dusundugun icin tesekkur ederim ama sonumuz gozukuyor bunu biliyormEvet am sizin cocugunuz var bunu dusunmeye bile hakkiniz yok valla isteseniz bal gibide bosanirsiniz cozum yolu arayin hatta ben.olsam sirf o hastalikli adamdan kurtulmak icin sevgilisiyle arasini yaparim
Sagolun fakat bende cocuguma uzuluyorm o iyiki var ama olmasaydi coktan bosanmistim emin olunHerkes hakkettiği hayatı yaşar. Yok kendini çizmiş, öldürürmüş... Ona bir b... olmasın diye boşanmıyorsunuz ama kendiniz ölmek istiyorsunuz. Eşiniz gününü gün ederken, siz melankolik takılmaya devam edin. Sadece o çocuğa üzülüyorum. Keşke herkes ebeveynini seçebilse.
E bu ne yapmaya çalışıyor hem sizi sevmiyo hem gözünüzün önünde sizi aldatıyor bu nasıl bişey Allah'ım ne hayatlar var şuan halime şükür ediyorum... Sizi sevmiyosa nasıl sizinle evliDedim ona bosanmak istiyorm diye evimizde bi silah var onu alip kendimi oldururum senin gozunun onunde dedi
Evet :))boşanmak ölmekten zor mu?
Bende derdimi kodlayarak anlatacağım bir konu açmaya karar verdimŞu twet atar gibi konu açmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? Derdinizi paylaşsanızda bir çare arasak olmadı moral olmaya çalışsak olmuyo mu ?

Bende bi anliyabilsemE bu ne yapmaya çalışıyor hem sizi sevmiyo hem gözünüzün önünde sizi aldatıyor bu nasıl bişey Allah'ım ne hayatlar var şuan halime şükür ediyorum... Sizi sevmiyosa nasıl sizinle evli![]()
O sizin gözünüzü korkutmak için bunları yapıyor bavulunu alıp evi terk ettiğinde bakalım o cesaret varmı onda tmm ilk başlarda kalbini yarmış sizi sevdiğinden ama şimdi akıla mantığa sığmıyor sevgilisi var sizi seven bir insan nasıl başkası olur hayatında şimdi o cesaret onda yoktur hicbiseyde yapamaz sizi avucunuzun içine almış sizi kullanıyo hem sevmiyo hem sevgili hayatı yaşıyor hemde gitme diye yalvarıyor... Allah kimsenin başına vermesin rabbim sizinde yardımcıniz olsun.... Ama Allah korusun benim başıma gelse silahı alır derim allll lan öldür kendini bana dokunmada defol git cehenneme yaniiiiiiKaldirdim o silahi atmayi dusunuyorm
Evet dinliyoruz.Bende derdimi kodlayarak anlatacağım bir konu açmaya karar verdim
Bakalım şifreyi ilk kim çözecek![]()
Bak sen öyle birden yazınca heyecanlandımEvet dinliyoruz.![]()
Dedim ona bosanmak istiyorm diye evimizde bi silah var onu alip kendimi oldururum senin gozunun onunde dedi
Allah razi olsun canm aklima gelmiyo degil yaniO sizin gözünüzü korkutmak için bunları yapıyor bavulunu alıp evi terk ettiğinde bakalım o cesaret varmı onda tmm ilk başlarda kalbini yarmış sizi sevdiğinden ama şimdi akıla mantığa sığmıyor sevgilisi var sizi seven bir insan nasıl başkası olur hayatında şimdi o cesaret onda yoktur hicbiseyde yapamaz sizi avucunuzun içine almış sizi kullanıyo hem sevmiyo hem sevgili hayatı yaşıyor hemde gitme diye yalvarıyor... Allah kimsenin başına vermesin rabbim sizinde yardımcıniz olsun.... Ama Allah korusun benim başıma gelse silahı alır derim allll lan öldür kendini bana dokunmada defol git cehenneme yaniiiiii![]()