Sadece alyorum. Ne yemek yiyesim var, ne uyuyasm. Yardm.. Depresyonda mym?....

emelime

yarim yarim.....
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
194
0
96
İstanbul
kızlar ben hiç bişeyden zevk almıyorum :1no2:
yaptığım tek şey ağlamak
6 yaşında bi oğlu anneyim
öel geliyor ki bazen oğlumu bile görmek istemiyorum yaşadığımbazı şeyler var acaba bunlardanmı kaynaklanıyor diyorum
ama böle yaşamak da istemiyorum senağlamabana yardımcı olun böle şeyleri sizde yaşıyonuz mu?
ne yapmam gerekiyor
bende mutlu olmak istioyrum mutsuzlukarımı unutmak istiyorum :çok üzgünüm:
herkez gibi
gülmek gezmek mutlu olmak benimde hakkım değilmi?
yardım edin lütfen Çok üzgünüm çoook

oncelıkle yasamak ıstemıyorum demeyın kendınız ıcın oglunuz ıcın yasayın doktora gıdın depresyon ıcın ssk bıle olabılır benımde cok gezdıgım ve hep mutlşu oldugum ıcın guldugum soylenemez yasadıgınız neler bılmıyorum tabı ama hıc kımsenın hayatı gulluk gulıstanlık degıl sızın yerınızde bıle olmak ısteyen vardır cocuk sahıbı olmak ısteyen oglunuza sıkıca sarılın mutluluk bu degıl mı yorumlarım sıze yardım der mı bılmıyorum ama umut edın hayal edın mutlu olmak ıcın bıraz caba ve dua edın bolca ben cok edıyorum ınanınn rahatlatıyor

ama yasadılarınızı bıraz daha net anlatırsanız ıstersenız tabı yorum yazanlar bıraz daha fıkır verıcı olabılr

kızlar ben hiç bişeyden zevk almıyorum :1no2:
yaptığım tek şey ağlamak
6 yaşında bi oğlu anneyim
öel geliyor ki bazen oğlumu bile görmek istemiyorum yaşadığımbazı şeyler var acaba bunlardanmı kaynaklanıyor diyorum
ama böle yaşamak da istemiyorum senağlamabana yardımcı olun böle şeyleri sizde yaşıyonuz mu?
ne yapmam gerekiyor
bende mutlu olmak istioyrum mutsuzlukarımı unutmak istiyorum :çok üzgünüm:
herkez gibi
gülmek gezmek mutlu olmak benimde hakkım değilmi?
yardım edin lütfen Çok üzgünüm çoook

canım eşinlemi ilgili problemlerin var :1no2:üzülmee kendini muıtlu edicek uğraşlar bul nebilim sölemesi kolay ama kendini bırakma dışarı çık hava al bak oğlunda büyük benim ikiz bebeklerim var bi ara
bende öle oldum bunalıma girdim ama elimdekilerle mutlu olmayı düşündüm ve oldumda sende bi denesenÇok üzgünüm çoook

herseyden once sız bı annesınız..
depresyondasınız bı tranva veya şok yasamıs olmalısınız..
ne yaparsanız yapın suan kurtulamazsınız..
suan emınım sadece cevrenızdekı olan bıtene bakıyosunuz..
en hızlı bıcımde bı psıkologdan destek almalısınız..
ıcınızdekıler atmadan nasıl olcaksınız mutlu..
once yasadıgnız sorunu cozun sızı bu hale getısen olayı yenın..
ve oglunuzla zaman gecırın cıkın gezın eglenın parka gıdın top oynayın oyunlar oynayın kendınız unutmaya calısın..annesınız sıze gucsuzluk yakısmaz..

hayatta her zaman mutluluk olmuo ne yazikki.mutlu olmanızı isterim.kim istemezki?ama iiyi şeler düşün.üzülme lütfen

çok sıkıntılar yaşadım anlatamammafoldumben
şuan tek düşündüğüm susmak ve hep ağlamak istiyorummm bu aldığım nefes bile apır geliyor ben bi anneyimnekadar acı ki evladımı bile düşünemez haşle geldim çok acı çekiyorumm :1no2:

Sıkıntılarınızı biraz daha açarsanız herkes size daha iyi yardımcı olacaktır.Enazından anlatarakta biraz olsun rahatlayabilirsiniz.

Gülmek, gezmek, mutlu olmak tabii ki sizin de hakkınız. Bu duygularınız uzun süredir devam ediyorsa gerçekten bu bir depresyonu andırıyor. O zaman bir psikiyatristle görüşmenizi öneririm. Yaşadığınız sorunlardan kaynaklanıyor olabilir, ama şu anda sorunlarınızı çözme gücünü kendinizde bulamıyorsunuz sanırım. O nedenle profesyonel bir yardım alın ve tekrar mutlu olma hakkınıza kavuşun. Geçmiş olsun.

Canım kesinlikle dr.a gitmelisin.ınan ilaçların çok faydası oluyor.Tecrübeyle sabit.Lütfen hemen dr.a git.ınan çok rahatlayacaksın.opuyorumnanaktan

ağlamakda yarı deşarjz sayılır gerci ,ama paylaşmak dahada çözüm getirir.
sana şunu bunu yap diyemeyiz elbette,sorun neyse önce onları çözebilirsen daha kolay olur sıkıntını atlatmak.
bol bol alın çocuğunuzu yürüyüş yapın,,evde durarak,dahada karamsarlaşırsınız,başka meşgaleler bulsanız,en azından kafanızı taktığınız şeyleren kurtulursunuz.
gecmiş olsun

Back
X