Merhaba öncelikle yaşım 25 ilk doktora gittim bebek sahibi olamadığım için bir yıl olamadığım için doktora gittiğimde LH 3 FSh 5 E 2:40 Amh 0,89 çıktı adetliyken verdim bu değerleri Prolaktin de 18 çıktı daha sonra doktor bana amh diyelim düşük olduğunu söyledi ben de başka bir doktora gitmek istedim tekrardan kan testi vermek Tam bana cevap veremiyordubaşka doktora gittiğimde tekrardan bu kan testleri yaptırdım ve AMH 1,81 çıktı doktor beni aşağıya folükimetreye gönderdi yani ultrasona gönderdi Vajinal muayeneye gönderdi orada da 17:18 yumurtam çıktı ve iki ay üstüste gittim ben muayeneye iki ay üstüste gitmeme rağmen 17:18 tane yumurtam çıktı sağda 9 solda 8 civarı şimdi size bir soru sormak istiyorum aynı zamanda testesteron yani erkeklik hormonu da yükseklik çıktı doktor bana dedi ki AMH sıkıntı yok fakat dedi Pico var dedi bence dedi sıkıntı yok dedi ama şöyle bir durum var 17:18 yumurta da az değil biliyorum peki Amh 1,81 olup pcos olmam da mantıksız değil mi bu durumda aklım çok karışık ama şu da var fol kilometreye güvenebilirim sonuçta gözde görülen bir şey ama ama size sorum şu 17:18 yumurtanın çıkmasını mı esas almalıyım ya biliyorsunuz doktorlar gerçekten çok şey kan testleri laboratuar’ın ölçüm yaptığı bir şey gözünle gördüğüne mi inanmalıyım yani ultrason sonucuna mı inanlmalıyım neye inanayım çok şaşırdım bu ar aş düzenli regl olurum