- Konu Sahibi erkenmenopoz
- #61
9-10 tane folikülüm vardıSizin kaç yumurtanız vardı toplam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9-10 tane folikülüm vardıSizin kaç yumurtanız vardı toplam
bende şuan hamileyim ama yine risk varEvet benim de 0.153 du hamile kaldim gecen yıl kaybettim.suan yine hamileyim ama yine kayıp olur mu endişem var malesef.
İnşallah sağlıkla doğar bu sefer ki.
Hamile kalmak için bişey uyguladınız mı9-10 tane folikülüm vardı
Hamile kalmak için bişey uyguladınız mı
Canım biraz surecinden bahseder misin rahim inceliğinde varmış sanırım bir ara okudum bende de geçen ay rahim inceydi amh de. 0.9 naptın nasıl hamile kaldın tecrübelerini paylaşrmsn0.6 amh ile hemen hamile kaldım ben. ama düşük yaptım. valla arkadaşlar olay hamile kalabilmek değil de daha çok sürdürebilmekteymiş.
rahmim ince değildi yanlış anlamışım kalınlığım 9.3 ben pharma supra kullandım takviye ve ovulasyon takibi yaptımCanım biraz surecinden bahseder misin rahim inceliğinde varmış sanırım bir ara okudum bende de geçen ay rahim inceydi amh de. 0.9 naptın nasıl hamile kaldın tecrübelerini paylaşrmsn
Amh 0.02, bu başlık altında konuşup dertleşelim, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum, bizi bizden başkası anlamaz, lütfen yüksek amh olanlar yazmasın. ( Geçen forumda düşük amh diye yazan başlığa girdim kadın 1.19 amh tüp bebek yapıcam falan demiş delirmemek için zor tuttum kendimi....)
Merhaba , yakın arkadaşım 6-7 yıl aradan sonra 2. Çocuğunu yapmak istedi yaşı 31 amh 0,04 idi . Doktorlar menepoza girdiğini söylemişti ve tüp bebek le belki şansı olabileceğini söylemişti. Arkadaşım inat etti alternatif tıp denemeye karar verdi. Önce hacamat yaptırdı sonra bir fitoterapi uzmanına gitmiş bir karılım vermiş . Eşiyle birlikte verilenleri kullanırken 3. Ayda doğal hamile olduğunu öğrendik . Bu süreçte benimde bebek düşüncem vardı ancak amh ölçülmemiş hormonlarım normal gözüküyordu . Taki amh 0,26 olduğunu ve hemen tüp bebek düşünmem gerektiğini öğrenene kadar. Arkadaşımın sürecini bildiğim için bana motivasyon sağladı ve önce kendim deneyip öyle tüp bebek düşünmeye karar verdim . Yeni başladım hamile olursam yazarım inşallah , bana bir kaç ürününü verdi macun gibi bir karışım var içinde incir zencefil zerdeçal vs bir sürü şeyin karışımı onu içiyorum doktor omega ve quenzim takviyesini önermişti onu içiyorum . Eşim çakşır otu suyu içiyor. Kan değerlerimde düşük olanları yükseltmek için diyete başladım. Diyetisyende arıpoleni önerdi . Ben umutluyum şifa AllahtanŞubat 2024 yılında yalnızca kontrol amaçlı amh değerimin 0.03 olduğunu öğrendim , ve tüp bebek süreçlerine başladım önce bir araştırma hastanesi pişmanlığım çok zaman kaybettim sonrasında ise özel hastaneye başvurdum prp eksozom sonrası amh 0.18 e çıktı fakat ultrasonda folikül sayısın da değişiklik olmadı yani rakamlara çok takılmayın kendinizi strese sokmayın ben 1 yıl amh im kötü diye kendimi mahvettim yanlış kararlar vererek süreçlerimi uzattım sakince ilerleyin .
Bunları nereden aldınız detay verirseniz ben de alıp uygulamak istiyorumMerhaba , yakın arkadaşım 6-7 yıl aradan sonra 2. Çocuğunu yapmak istedi yaşı 31 amh 0,04 idi . Doktorlar menepoza girdiğini söylemişti ve tüp bebek le belki şansı olabileceğini söylemişti. Arkadaşım inat etti alternatif tıp denemeye karar verdi. Önce hacamat yaptırdı sonra bir fitoterapi uzmanına gitmiş bir karılım vermiş . Eşiyle birlikte verilenleri kullanırken 3. Ayda doğal hamile olduğunu öğrendik . Bu süreçte benimde bebek düşüncem vardı ancak amh ölçülmemiş hormonlarım normal gözüküyordu . Taki amh 0,26 olduğunu ve hemen tüp bebek düşünmem gerektiğini öğrenene kadar. Arkadaşımın sürecini bildiğim için bana motivasyon sağladı ve önce kendim deneyip öyle tüp bebek düşünmeye karar verdim . Yeni başladım hamile olursam yazarım inşallah , bana bir kaç ürününü verdi macun gibi bir karışım var içinde incir zencefil zerdeçal vs bir sürü şeyin karışımı onu içiyorum doktor omega ve quenzim takviyesini önermişti onu içiyorum . Eşim çakşır otu suyu içiyor. Kan değerlerimde düşük olanları yükseltmek için diyete başladım. Diyetisyende arıpoleni önerdi . Ben umutluyum şifa Allahtan
Selam cnm 33 yaşındayım 2.5 senedir gebe kalamadım 31 yaşında erken menapoz olduğunu öğrendim geçen sene 003 amh fsh de yüksekti mart ayında ilk kez tüp bebeğe gittim her ay bir aksilik cıktı temmuzda 2 yumurta malesef gelişmedi tedavi iptal kasımda tekrar 2 yumurta tekrar yumurtalar büyümedi tedavi iptal. 2 ay ara verelim dedi doktor bir daha gitmedim fakat meraktan ocak ayında başkasına gittim 1 yumurta var çok küçük dedi adet ol gel dedi adet olamama sorunu başlamıştı adet olup gittim yumurta gitmiş 2 ay takip etti yumurta göremedi rahîm duvarı da incelmiş dedi menapoz teşhisi konuldu çocuk için uğraşma asla olmaz dedi ramazan bayramı arefesiydi. Ama umudumu yitirmeden hala bekliyorum uğraşıyorum çabalıyorum inşalalh kaliteli tek 1 tane de olsa yumurtanız çıkar ve gebe kalırız hepimiz. Fsh 3 ay evvel 147 yi gördü şu an ilaçla adet oluyorum tüp bebeğe gitmiyorum cesaretimi toplayabilirsem bu adet olduğunda bi ne durumdayım diye gitmeyi düşünüyorum sen hangi sehirdeydin ve kaç yaşındasın? Fsh kaç? Yumurta görünüyor mu doğal adet oluyormuusunAmh 0.02, bu başlık altında konuşup dertleşelim, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum, bizi bizden başkası anlamaz, lütfen yüksek amh olanlar yazmasın. ( Geçen forumda düşük amh diye yazan başlığa girdim kadın 1.19 amh tüp bebek yapıcam falan demiş delirmemek için zor tuttum kendimi....)
Adet oluyorum ama çok düzensiz ve geç oluyor kısa sürüyor. Uzun süredir degerlerime baktiramadim bu süreçte eşim de umursamayinca her şeyi bıraktım. Ama bir değer değişimi olursa yazarım burada. Sizin yazdığınız okurken sonu cocuk oldu diye bitecek sandım ama öyle bitmedi üzüldüm, aynı süreçleri yaşıyoruz Rabbim kolaylık versinSelam cnm 33 yaşındayım 2.5 senedir gebe kalamadım 31 yaşında erken menapoz olduğunu öğrendim geçen sene 003 amh fsh de yüksekti mart ayında ilk kez tüp bebeğe gittim her ay bir aksilik cıktı temmuzda 2 yumurta malesef gelişmedi tedavi iptal kasımda tekrar 2 yumurta tekrar yumurtalar büyümedi tedavi iptal. 2 ay ara verelim dedi doktor bir daha gitmedim fakat meraktan ocak ayında başkasına gittim 1 yumurta var çok küçük dedi adet ol gel dedi adet olamama sorunu başlamıştı adet olup gittim yumurta gitmiş 2 ay takip etti yumurta göremedi rahîm duvarı da incelmiş dedi menapoz teşhisi konuldu çocuk için uğraşma asla olmaz dedi ramazan bayramı arefesiydi. Ama umudumu yitirmeden hala bekliyorum uğraşıyorum çabalıyorum inşalalh kaliteli tek 1 tane de olsa yumurtanız çıkar ve gebe kalırız hepimiz. Fsh 3 ay evvel 147 yi gördü şu an ilaçla adet oluyorum tüp bebeğe gitmiyorum cesaretimi toplayabilirsem bu adet olduğunda bi ne durumdayım diye gitmeyi düşünüyorum sen hangi sehirdeydin ve kaç yaşındasın? Fsh kaç? Yumurta görünüyor mu doğal adet oluyormuusun
günceller misinSelam cnm 33 yaşındayım 2.5 senedir gebe kalamadım 31 yaşında erken menapoz olduğunu öğrendim geçen sene 003 amh fsh de yüksekti mart ayında ilk kez tüp bebeğe gittim her ay bir aksilik cıktı temmuzda 2 yumurta malesef gelişmedi tedavi iptal kasımda tekrar 2 yumurta tekrar yumurtalar büyümedi tedavi iptal. 2 ay ara verelim dedi doktor bir daha gitmedim fakat meraktan ocak ayında başkasına gittim 1 yumurta var çok küçük dedi adet ol gel dedi adet olamama sorunu başlamıştı adet olup gittim yumurta gitmiş 2 ay takip etti yumurta göremedi rahîm duvarı da incelmiş dedi menapoz teşhisi konuldu çocuk için uğraşma asla olmaz dedi ramazan bayramı arefesiydi. Ama umudumu yitirmeden hala bekliyorum uğraşıyorum çabalıyorum inşalalh kaliteli tek 1 tane de olsa yumurtanız çıkar ve gebe kalırız hepimiz. Fsh 3 ay evvel 147 yi gördü şu an ilaçla adet oluyorum tüp bebeğe gitmiyorum cesaretimi toplayabilirsem bu adet olduğunda bi ne durumdayım diye gitmeyi düşünüyorum sen hangi sehirdeydin ve kaç yaşındasın? Fsh kaç? Yumurta görünüyor mu doğal adet oluyormuusun