- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Korunmaktan baska seçeneğiniz yok şuan.
Oyalarsiniz bir müddet.
Oyalarsiniz bir müddet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kontrol ilacı mı kullansam bi dr gidipKorunmaktan baska seçeneğiniz yok şuan.
Oyalarsiniz bir müddet.
Gerçekten düşünmüyorum ama artık hergün dile getiriyor yaşımız geçiyor,çocuk tek kaldı sanki o doğurup sorumlluk alacakBu durumda 2. Çocuğu düşünmeyin lütfen
Yok canım daha çok annesi bakıyor diye istiyor bukadar borç var ben içten çıkamam biliyorIkinci cocuk olursa abi araba fikrinden de vazgeçer. Sonucta şuan sizin kazanciniza da güveniyor bi nebze.. Cocuk olup da isten çıkmanızı talep ediyorsa bi güvencesi vardır herhalde.. Ne bileyim insan cocuk deyince aklı ile duyguları çelişiyor. Abi de aynı çelişkiyi yaşıyor belli ki.
olabilir ben hamileyimDoğum kontrol ilacı mı kullansam bi dr gidip
Ee bu daha da kötü hem çocuk yapacaksınız hem çalışacaksınız, akıl işi değil. Çok yıpranırsınız sakın o topa girmeyin. Açık açık konuşun bence durumu anlatın ben kaldıramam bi çocuk daha olsa çalışamam deyin. Yani oyalasanız nereye kadar. Bi de bizim artık çocuğumuz olmayacak mı diye kafanızın etini yemesin.Yok canım daha çok annesi bakıyor diye istiyor bukadar borç var ben içten çıkamam biliyor
Doğru diyorsunuz bunu düşünmemiştim.Ee bu daha da kötü hem çocuk yapacaksınız hem çalışacaksınız, akıl işi değil. Çok yıpranırsınız sakın o topa girmeyin. Açık açık konuşun bence durumu anlatın ben kaldıramam bi çocuk daha olsa çalışamam deyin. Yani oyalasanız nereye kadar. Bi de bizim artık çocuğumuz olmayacak mı diye kafanızın etini yemesin.
Randevu aldm doktordan gideceğim danışacağım eşime akşam dedim istemiyorum şu anda kimse baksın diye çocuk doğuramam.olabilir ben hamileyim
Doguryaim hayirlisiyla benim eşimde arada fark olmasin hemen 2yi yapalim derdinde yasimiz geciyor diye ekrkrler bencil bu konuda
Ben hap kullanicam oyuzden doktora gidip
Yani cok haklisiniz. Dogurup kayinvalideye vermek icin mi doguruyoruz biz bu cocuklari? Bu arada galiba esiniz ilk cocugun kulfetini hic yasamamis, zorlugunu hic cekmemis. Pazardan elma alalim der gibi hadi cocuk yapalim demesinin baska bir aciklamasi olamaz. Cocugun yukunu devredin biraz esinize, rahati bozulsun.Randevu aldm doktordan gideceğim danışacağım eşime akşam dedim istemiyorum şu anda kimse baksın diye çocuk doğuramam.
Çıkar ama hap kullanHerkese merhaba.
Benim derdim şöyle.
3 yaşında dünya tatlısı bir çocuğum var ama çok fazla borcumuz var diye 2. Çocuk hiç düşünmedim. Şöyle ki bazen evde zeytin almayıp yerine fatura ödeyelim derken eşim kredi çekip araba alalım borç illaki ödenir derdi.
Salgın öncesi çalışıyordum k.v bakıyordu çocuğa ama eve her yaklaşmaya acaba bugün ne şikayet olacak tedirginliği olurdu, tamam Allah razı olsun bakıyor ediyor ama 3 yaşında çocuğun her akşam bir şikayeti mutlaka oluyor. Çocuk saçının önünden biraz kesmiş o makas neden alacağı yerde ki dedim herzaman oradadır diyor aldım ben yüksek bir yere koydum. Çok ağlıyor, koşuyor, elimi tutmuyor bana vuruyor gibi şeyler çok sever oda doğru. İşten çıkıp kendim baksam ev kredi borcumuz, elden borcumuz var eşimin çalışması yetmiyor. 1 aydır 2. Çocuk mevzusu dönüyor şu an zamanı değil durumu görüyorsun annen zaten bakamaz ben çalışıyorum diyorum, çocuk tekmi kalsın yaşı 33 eşimin 40da mı baba olayım hergün çocuk konusu
Gerçekten kızlar istemiyorum çünkü şu an şartları görüyorum neye güvenelim bende sprail var onu çıkarttır diyor hayır desem de hep diyor şimdi şöyle bir sorum var çıkarmayıp çıkardım desem de dilinden kurtulmak için saçma fikirmi?? Nerden bilecek sonuçta çıkartmadığımı zaten kendisi zor bir kişi hep onun dediği doğru. Onun fikirleri olumlu, onun kararı olması gereken benimde fikrimi sorar ama kendi fikrine beni mutlaka bi şekilde ikna eder nasıl yapıyor bilmiyorumama bi şekilde ikna oluyorum. Bu yüzden spraili çıkarttım diyeceğim böyle bişey düşündüm yada başka fikri olan var mı?
Sadece doktor anlar sanırmmÇıkar ama hap kullanSpiral bir şekilde anlaşılıyor
Evet baktı ki cocuk olmuyor muayeneye falan giderseniz diye endiselendim.Ayrica hissedilebiliniyor en azindan benim eşim hissediyormusSadece doktor anlar sanırmm