Sadece Anlaşılmak istiyorum 😒☹️

Ikinci cocuk olursa abi araba fikrinden de vazgeçer. Sonucta şuan sizin kazanciniza da güveniyor bi nebze.. Cocuk olup da isten çıkmanızı talep ediyorsa bi güvencesi vardır herhalde.. Ne bileyim insan cocuk deyince aklı ile duyguları çelişiyor. Abi de aynı çelişkiyi yaşıyor belli ki.
Yok canım daha çok annesi bakıyor diye istiyor bukadar borç var ben içten çıkamam biliyor
 
Çalışmak zorunda olduğunuzu belirtin tekrar
Çocuk olursa çalışamazsınız bir sure kv de pek bakabilcek gibi durmuyor küçük bebeğe
Eşinize yalan söylemeyin bence daha büyüksorun olabilir dürüstce istediğinizi soleyin
Sonuçta bu ortak karar olmalı bebeğe bakcak olan sizsiniz
 
Bu durumda 2. Çocuğu yapmanız sizi daha da zor duruma getirir. Bu sefer sadece zeytin değil.krediyi de ödeyemez siniz.
 
Eşiniz doğru düşünmüyor ama sizde yalan söylemeden oturup konuşun.
2. Cocuk geldiği zaman belki ememicek sütün yetmicek belki mama kullanacak mamalar nereden baksan 200 lira o da 15 gün gidecek yeni kıyafet bezi bakım krem vs. Saymıyorum bile.

Her gece uyanacak tekrar tekrar uyuyup uyanacaksınız gece kaç defa siz bakacaksınız. Hazır olmadığınızı söyleyin kv zaten birine mırın kırın ediyormuş.

Eşinizle oturun açık açık durumunuz hakkında konuşun Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
 
Yok canım daha çok annesi bakıyor diye istiyor bukadar borç var ben içten çıkamam biliyor
Ee bu daha da kötü hem çocuk yapacaksınız hem çalışacaksınız, akıl işi değil. Çok yıpranırsınız sakın o topa girmeyin. Açık açık konuşun bence durumu anlatın ben kaldıramam bi çocuk daha olsa çalışamam deyin. Yani oyalasanız nereye kadar. Bi de bizim artık çocuğumuz olmayacak mı diye kafanızın etini yemesin.
 
Ee bu daha da kötü hem çocuk yapacaksınız hem çalışacaksınız, akıl işi değil. Çok yıpranırsınız sakın o topa girmeyin. Açık açık konuşun bence durumu anlatın ben kaldıramam bi çocuk daha olsa çalışamam deyin. Yani oyalasanız nereye kadar. Bi de bizim artık çocuğumuz olmayacak mı diye kafanızın etini yemesin.
Doğru diyorsunuz bunu düşünmemiştim.
 
olabilir ben hamileyim
Doguryaim hayirlisiyla benim eşimde arada fark olmasin hemen 2yi yapalim derdinde yasimiz geciyor diye ekrkrler bencil bu konuda
Ben hap kullanicam oyuzden doktora gidip
Randevu aldm doktordan gideceğim danışacağım eşime akşam dedim istemiyorum şu anda kimse baksın diye çocuk doğuramam.
 
Randevu aldm doktordan gideceğim danışacağım eşime akşam dedim istemiyorum şu anda kimse baksın diye çocuk doğuramam.
Yani cok haklisiniz. Dogurup kayinvalideye vermek icin mi doguruyoruz biz bu cocuklari? Bu arada galiba esiniz ilk cocugun kulfetini hic yasamamis, zorlugunu hic cekmemis. Pazardan elma alalim der gibi hadi cocuk yapalim demesinin baska bir aciklamasi olamaz. Cocugun yukunu devredin biraz esinize, rahati bozulsun.
 
Herkese merhaba.
Benim derdim şöyle.
3 yaşında dünya tatlısı bir çocuğum var ama çok fazla borcumuz var diye 2. Çocuk hiç düşünmedim. Şöyle ki bazen evde zeytin almayıp yerine fatura ödeyelim derken eşim kredi çekip araba alalım borç illaki ödenir derdi.
Salgın öncesi çalışıyordum k.v bakıyordu çocuğa ama eve her yaklaşmaya acaba bugün ne şikayet olacak tedirginliği olurdu, tamam Allah razı olsun bakıyor ediyor ama 3 yaşında çocuğun her akşam bir şikayeti mutlaka oluyor. Çocuk saçının önünden biraz kesmiş o makas neden alacağı yerde ki dedim herzaman oradadır diyor aldım ben yüksek bir yere koydum. Çok ağlıyor, koşuyor, elimi tutmuyor bana vuruyor gibi şeyler çok sever oda doğru. İşten çıkıp kendim baksam ev kredi borcumuz, elden borcumuz var eşimin çalışması yetmiyor. 1 aydır 2. Çocuk mevzusu dönüyor şu an zamanı değil durumu görüyorsun annen zaten bakamaz ben çalışıyorum diyorum, çocuk tekmi kalsın yaşı 33 eşimin 40da mı baba olayım hergün çocuk konusu 😬😬
Gerçekten kızlar istemiyorum çünkü şu an şartları görüyorum neye güvenelim bende sprail var onu çıkarttır diyor hayır desem de hep diyor şimdi şöyle bir sorum var çıkarmayıp çıkardım desem de dilinden kurtulmak için saçma fikirmi?? Nerden bilecek sonuçta çıkartmadığımı zaten kendisi zor bir kişi hep onun dediği doğru. Onun fikirleri olumlu, onun kararı olması gereken benimde fikrimi sorar ama kendi fikrine beni mutlaka bi şekilde ikna eder nasıl yapıyor bilmiyorum 🤷‍♂️ ama bi şekilde ikna oluyorum. Bu yüzden spraili çıkarttım diyeceğim böyle bişey düşündüm yada başka fikri olan var mı?
Çıkar ama hap kullan🙄Spiral bir şekilde anlaşılıyor
 
Senin eşe 1 çocuk bile fazla.Biliyorsun nedenlerini.Ayrıca çocuk yükü yüzde 90 kadında.Doğurması emzirmesi.Bunları yapabildiği vakit isteyebilir 2.cocugu.Yoksa ciks:KK66:
 
Back
X