aynı hasteneye gıtmemiz ve aynı haftada olmamıza ne tesadüf derken bunları okuyunca nerdeyse aynı seylerı yasıyoruz yaa nasıl karsılasmadık bılmıyorum belkı de karsılasmısızdır dun dr kontolunde
neyse söz konusu durum kısmen ben de de var ki ben kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorum.........
canım senin işin daha zormuş,altlı üstlü oturmak çok kötü her kapıdan çıkısta görmek,çatkapı gelebilcek olmalrı çok rahatsz bi durum,allah yardımcın olsun keşke ailen izmirde olsaydı,ama ben anladım artık ne yapmamız gerek,
1.eşinle aranı her zaman iyi tutcaksın,
2.susmuycaksın çok,gerektiğinde tatlılıkla cewabı yapıştırcaksın ve bu ev benim burası benm hakimiyetimde mesajını alttan alttan vericeksn
buarada eşimin annesi hamileliğimn başından beri kendi cocuklarının bebekliklerini anlatr durur,yas 55 ama anlattklarınıda unutur tekrar tekrar anlatır bizde tekrar tekrar dinleriz onun bebekleri biri 4 kilo doğmus diğer 4,5. 2 gün önce gttk onlara, son ay dimi dio ewet dedim kaç kilo diye sorunca eşim 2,5 dedi( ki bebişim 35+2 de 2570 gr boyumuzda 36+4 le uyumlu,boya gtmiş tatlım,daha alır yani) bu defa beni teselli etmeye çalısıo bilmem kimin çocuğuda küçük doğmuş diee,, ya son ay ama daha alcak o zamanı var,ama anlamazzzzz