E nabiza düşer normalde inşallah bebekten dır canım benim bugün asilamin 2 günü benim bir kızım var şükür tekrar istiyoruz kızımda tedaviyle oldu Rabbım önce olmayanlara versin insallahEvet sağlık ocağında verdim. Benimde büyük ihtimal öyledir çünkü çok sancım var
Enabıza düşmesini bekliyorum 2 gündür düşmediE nabiza düşer normalde inşallah bebekten dır canım benim bugün asilamin 2 günü benim bir kızım var şükür tekrar istiyoruz kızımda tedaviyle oldu Rabbım önce olmayanlara versin insallah
Canım benim dah akan tahlili çıkmadımi merakla senden gelecek haberleriEnabıza düşmesini bekliyorum 2 gündür düşmediiçime kurt düştü kist mi var acaba bende de . Siz de çok sancı oldu mu kistte
Çıktı ama çok düşük 2 gün önce 6.53 bugün de 13.94 çıktı. İnşalalh vardır bilemiyorumCanım benim dah akan tahlili çıkmadımi merakla senden gelecek haberleribekliyorum
Varmış canım çok şükür doktoruna girusmedinmiÇıktı ama çok düşük 2 gün önce 6.53 bugün de 13.94 çıktı. İnşalalh vardır bilemiyorum
Teşekkür ederim inşallah2 günde 2 katı artmış gönlünüzü ferah tutun , sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Bir hafta sonra testi tekrarlamamı öyle gitmemi söylediVarmış canım çok şükür doktoruna girusmedinmi
İki kat artmış tebrikler daha ne olsunTeşekkür ederim inşallah
Bir hafta sonra testi tekrarlamamı öyle gitmemi söyledi
Aşılamanın 14. Günü 6 çıktı Bugün 16. Günü 13 çıktıİki kat artmış tebrikler daha ne olsunkaçıncı gününde 6 çıktı
Hep belin ve kasiklarin mi ağrıdı belirtiler nelerdi canımAşılamanın 14. Günü 6 çıktı Bugün 16. Günü 13 çıktı
Aşılama yapıldığından beri kasık bel ağrım vardı. Ama şimdi kramp şeklinde geliyor. Geçiyor. Karnım şiş rahatsız edici boyutta hafif göğüs hassasiyeti var.Hep belin ve kasiklarin mi ağrıdı belirtiler nelerdi canım
napdın canım, doktora gittinmi?Aşılama yapıldığından beri kasık bel ağrım vardı. Ama şimdi kramp şeklinde geliyor. Geçiyor. Karnım şiş rahatsız edici boyutta hafif göğüs hassasiyeti var.
evet canım çok şükür pozitifnapdın canım, doktora gittinmi?
Rabbim en kısa vakitte nasip etsin inşallah. Devlet hastanesinin infertelite bölümünden randevu alın. regl olursanız şayet 2. ve 3. gününe denk getirin randevunuzu. Rahim filmi ile başlıyor tedavi. Tüplerde sıkıntı yoksa durumunuza göre ilaç verilip yumurta takibi yapılıyor.,Arkadaşlar merhaba
bana da aşılama konsuunda bilgi verebilir misiniz ? Gecen sene temmuz ayından beri deniyoruz ancak sonuc elde edemedik. Bu ay klomen+Ovitrelle kullandım reglime 2 gün var regli sancılarım mevcut sanırım bu ay da olmadı . Bende artık aşılama yaptırmak istiyorum cunku stres cok fazla bende . Devlette aşılama için ne yapılmalı nasıl yol izlenmeli destek olur musunuz bana lütfen. regli olduktan sonra devlete gidip aşılama için randevu alacağım. Ve aşılama devlette ne kadar sonra yapılıyo bilgilendirirseniz cok sevınırım
Gözün aydın canım, rabbim kucagına almayı nasip etsinevet canım çok şükür pozitif
amin inşaAllah şu an daha yeni kese henüz belli olmadı beta takibi yapılıyor inşallah bir sıkıntı olmaz. korkuyorum açıkçası çok yavaş ilerliyorGözün aydın canım, rabbim kucagına almayı nasip etsin
kötü düşünme inşallah herşey iiy olur, aşılamanı nezaman yapdın sen ?amin inşaAllah şu an daha yeni kese henüz belli olmadı beta takibi yapılıyor inşallah bir sıkıntı olmaz. korkuyorum açıkçası çok yavaş ilerliyor
19 ocakta yapıldıkötü düşünme inşallah herşey iiy olur, aşılamanı nezaman yapdın sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?