Sninkidemi dustu cnmSende inş hamilesinde canım kaçınca gün çıktı bu sonuöç? Ben 12.günde 26 görmştm inş tutunur sana bebeğin benmki yavaş yükseldi ve düştü sonra şuan ikinci aşılamayı yaptrdm dün bekliyorm inş Rabbim bu kez sağlıkla nasip eder
2 asilama yaptirmistim onlar tutmadi malesef. 2. Tup bebek denemem de hamile kaldim.benim esimin degeeleinde sikinti vardi asilamada sans cok dusuktu zaten vakit kaybi oldu. Degerin dusuk evet ama belli olmuyor kisiden kisiye degisiyor. Benim 1. Tup bebek denemem de kanda 8 cikmisti zaten sonra dustu. Senin insallah degein yukselir hayirli sonuclarCanm hamile misin asilamadn snra knda gbeligin kac ckti 2. Asilamami yptrdm knde 19.03 ckti ck krkuyrmmmmm dger ck dsuk
Dustu bnmkide2. Asilamada olmadi dustu2 asilama yaptirmistim onlar tutmadi malesef. 2. Tup bebek denemem de hamile kaldim.benim esimin degeeleinde sikinti vardi asilamada sans cok dusuktu zaten vakit kaybi oldu. Degerin dusuk evet ama belli olmuyor kisiden kisiye degisiyor. Benim 1. Tup bebek denemem de kanda 8 cikmisti zaten sonra dustu. Senin insallah degein yukselir hayirli sonuclar
Evet canım 6haftalık düşük yaptm bndeSninkidemi dustu cnm
Cok uzuldum cnm bnmde ck agrm var kanamada baya var bnmde 19.03 ckti 2 gn icnde duamus 5.68 e dusmus ck uzuldm 2. Asilamam tuttu dmistm ama olamdiEvet canım 6haftalık düşük yaptm bndeönce 26 sonra 39 çıktı dört gün içinde 29a düştü ve en son 0,02 ye düştü ve çok ağrılı kanamalı bi düşük yaptım. Bu son tedavimdir inş die dua ediyorum
Korkuyrm kmyasal gebelik olmasina dgerin dusmesine
Sağlık olsun doktora gittinmiCok uzuldum cnm bnmde ck agrm var kanamada baya var bnmde 19.03 ckti 2 gn icnde duamus 5.68 e dusmus ck uzuldm 2. Asilamam tuttu dmistm ama olamdi
Gttim evt 1 ay ara vercz snra ksmet olrsa 3. AsilamaSağlık olsun doktora gittinmi
Bugün asilamam yapıldı Martin 7sinde adet olsanda olmasında gel.dedi eşimin sprm sayısında Cok beğendi bugün bacaklarının altına kirlent koy yat dedi yarinda yat dinlen. Dedi en fazla ikizin olur yumurtalar iyi spermler iyi sebep.bizden derman allahtan bu saatten sonra dua edicez dedi inşallah tutar Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza versin
5 tane bile yaptıran var arkadaşım. Bütçene isteğine bağlı yani.. Kimisi ilkinde tutmuyor ikincide tutuyor kimisi üçüncüde tutuyor kimi 5kez tutmuyor yani kişiye göre değişiyor bi sınırlaması yok.. Doktorlar iki deneme yeterli diyor tüpe geçmek için..daha fazlası maddi kayıp zatenAsilama ikiden fazla yapiliyor mu yoksa iki tane yeterli mi tutup tutmamasi icin
Merhaba canım o yaptirdigin yere gore deisiyo heralde ben ilaçlar hariç 1119 lira verdim ilaclarada toplam 920lira verdim benim ilaç için rapor çıkarma hakkım bitti ilk ilacı raporla 235 liraya aldım yetmicek DİE 2.ilaci700liraya aldimKızlar birşey soracağım aşılama fiyatları ne kadar acaba
Ben ilaçlara 250 aşılamaya da 600 lira verdm canım özel bi muayenehanede yaptıryormKızlar birşey soracağım aşılama fiyatları ne kadar acaba
Merhaba canım o yaptirdigin yere gore deisiyo heralde ben ilaçlar hariç 1119 lira verdim ilaclarada toplam 920lira verdim benim ilaç için rapor çıkarma hakkım bitti ilk ilacı raporla 235 liraya aldım yetmicek DİE 2.ilaci700liraya aldim
Teşekkürler kızlar yani 1000 -1500 gözden çıkartmak geriyor sağolunBen ilaçlara 250 aşılamaya da 600 lira verdm canım özel bi muayenehanede yaptıryorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?