Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm hamile misin asilamadn snra knda gbeligin kac ckti 2. Asilamami yptrdm knde 19.03 ckti ck krkuyrmmmmm dger ck dsuk
2 asilama yaptirmistim onlar tutmadi malesef. 2. Tup bebek denemem de hamile kaldim.benim esimin degeeleinde sikinti vardi asilamada sans cok dusuktu zaten vakit kaybi oldu. Degerin dusuk evet ama belli olmuyor kisiden kisiye degisiyor. Benim 1. Tup bebek denemem de kanda 8 cikmisti zaten sonra dustu. Senin insallah degein yukselir hayirli sonuclar

Dustu bnmkide2. Asilamada olmadi dustu

Bende gonal f 900kullandim 8 gün bugün kontrolum vardı gayet güzel yumurta elde ettik dedi.doktorum bu akşam 10da ovitrelle yaptırdım perşembe günü sabah 9da gel dedi doktorum aşılama.yapılacak ama.nie bilmiyorum benim içimde hiç heycan yok.%15ihtimal beni bulmaz gibi.geliyor inşallah tutar 2bucuk yıldır ugrasiyoruz haplar iğneler bu ilk asilamam. Olucak

Kızlaaarrr aize umut olsun diye yazıyorum ben bir buçuk yıllık evliyim bi sıkıntımız olmadığı halde bebemiz olmadı aşılamaya karar verdik 1 şubat 2016 yani 17 gün önce aşılamam oldu ve ben dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doğumuma kadar hep sizin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin bu güzel duyguyu bu aada belirti olarak aşılamamın 3. Gününden beri göğüslerimde şişlik ve ağrı var onun dışında aon 3 gündür mide bulantım varr

Cok uzuldum cnm bnmde ck agrm var kanamada baya var bnmde 19.03 ckti 2 gn icnde duamus 5.68 e dusmus ck uzuldm 2. Asilamam tuttu dmistm ama olamdi

Hayırlısı olsun canım skma canını em azndan hamile kalabildigmzi gördük iyi tarafndan bakmak lazm.. Doktor beni genetiğe gönderdi ve hafif düzeyde pıhtılaşma çıktı asprin kullanıyorum şmdi bakalm

Bugün asilamam yapıldı Martin 7sinde adet olsanda olmasında gel.dedi eşimin sprm sayısında Cok beğendi bugün bacaklarının altına kirlent koy yat dedi yarinda yat dinlen. Dedi en fazla ikizin olur yumurtalar iyi spermler iyi sebep.bizden derman allahtan bu saatten sonra dua edicez dedi inşallah tutar Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza versin

Hayırlısı olsun inş canım Rabbim emeğini boşa Çıkarmasn. Sakıncası yoksa yıkama sonrası sperm sayınızı söyler msn değerler nasıldı birde kaç yumurtan olmuş boyutları ne kadar bunlarda önemli diyorlarya belki bize de ümit olur

Yıkama sonrası 50milyona ulaştı sperm benim solda çok yumurtan var dedi doktor ama 17-18 milim 4 tane vardı sağda da en küçüğü 16 milim 3 tane vardı hepsinin boyutunu soylemedi

Merhaba bende 15gub once doktora gittim asilama yapilmasii gerekiyo iki defa yapariz tutmazsa tup bebek tedavisine geceriz dedi simdi baska ulkedeym 5ay sonra trye gelince yaptircaz asilama insallah tutar 3bucuk yildir evliyim herkesin bebegi oldu

Asilama ikiden fazla yapiliyor mu yoksa iki tane yeterli mi tutup tutmamasi icin
5 tane bile yaptıran var arkadaşım. Bütçene isteğine bağlı yani.. Kimisi ilkinde tutmuyor ikincide tutuyor kimisi üçüncüde tutuyor kimi 5kez tutmuyor yani kişiye göre değişiyor bi sınırlaması yok.. Doktorlar iki deneme yeterli diyor tüpe geçmek için..daha fazlası maddi kayıp zaten

Kızlar birşey soracağım aşılama fiyatları ne kadar acaba

Kızlar birşey soracağım aşılama fiyatları ne kadar acaba
Merhaba canım o yaptirdigin yere gore deisiyo heralde ben ilaçlar hariç 1119 lira verdim ilaclarada toplam 920lira verdim benim ilaç için rapor çıkarma hakkım bitti ilk ilacı raporla 235 liraya aldım yetmicek DİE 2.ilaci700liraya aldim

Ben ilaçlara 250 aşılamaya da 600 lira verdm canım özel bi muayenehanede yaptıryorm
Teşekkürler kızlar yani 1000 -1500 gözden çıkartmak geriyor sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…